Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna seara!
Pozitia 10 ramane ferma pe pozitie. Noi, familia Zarnescu, doi adulti si un copil care dorim sa ajungem in camping mai devreme cu o saptamana, respectiv pe 23 aprilie (de Sf. Gheorghe), mai dorim sa rezervam o casuta pentru mama mea, tot pentru aceasta perioada, profitand astfel de vacanta copiilor.
Pentru astfel de programari extra program (in cazul nostru in avans de perioada), trebuie sa discutam cu administratorul camping-ului?
Rezervarea la casuta vreau sa fie ferma, altminteri mama mea nu are unde sa doarma. Daca este necesar, platesc un avans in acest sens.
O seara buna va doresc !
Nu, Domnule Zarnescu. Toate rezervarile se fac aici pe forum pana pe 15 aprilie. Ce ramane disponibil dupa 15 aprilie se va da la "liber patronului (Dl.Gheorghiu). Asta deoarece este 1 Mai si Pastele si sunt solicitari.
Pana acum au facut rezervari la casute :
1. Rafael Miron - 1 casuta
2 Adi Enache - 1 casuta
3. Aurelian Zarnescu - 1 casuta
Lista ramane deschisa pentru colegii care vor veni insotiti de parinti sau prieteni si doresc cazare la casuta pana pe 15 aprilie.
Sper ca aceste rezervari sa ramana ferme si sa nu trebuiasca sa achit eu C/V casutelor.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
vorbind cu toți prietenii mei despre marea sărbătoare de la sfârșitul acestei luni și începutul lunii mai, astăzi m-au întrebat niște prieteni de familie dacă nu ar putea să vină să ne viziteze și să ia masa festivă cu noi, duminică 1 Mai. Ce să le răspund? Se poate?
Menționez că oamenii nu sunt încă 100 % siguri dacă pot veni, fiindcă sunt angajați.
Totuși mă gândesc și sper de asemena, că s-ar putea molipsi de (virusul) rulotism, dacă ne vizitează... :D
D-le Florin,
Intrarea in camping Ursulet este libera si poate veni oricine doreste. Nu se pune lacat. Priietenii Dv. sunt bineveniti sa sarbatoreasca Pastele alaturi de colegii din Clubrv. Masa festiva va incepe duminica, in jurul orei 16, pentru a ne sincroniza cu celelalte puncte din program (concursuri copii, karaoke, foc de tabara etc.). La noi. masa festiva nu se face la restaurant ci in mijlocul campingului. Colegii isi aduc mesele si scaunele de la rulote, intindem o masa mare si fiecare aduce la masa ceea ce si-a pregatit de acasa. Gratarul mare al campingului se afla in imediata apropiere a foisorului, ora mesei fiind anuntata fiecare isi va putea pregati fripturile ad-hoc. De pe masa noastra traditionala de Paste nu vor lipsi ciorba de miel, sarmalutele, friptura de miel, pasca cozonacul si, bineinteles, ouale rosii.
Domnule Balan, voi transmite D-lui Gheorghiu dorinta Dv. de a ajunge pe 24 aprilie. De altfel nu o sa fiti singuri in camping deoarece familia Zarnescu din Tulcea va ajunge la Durau pe 23 aprilie. Astfel, pana ajung ceilalti colegi, sunt sigura ca o sa faceti numeroase excursii in zona. Pana la Lacu Rosu-Cheile Bicazului aveti 100 km, pana la Borsec, 30 km, pana la lacul Bicaz (cum spunem noi "la coada lacului" aveti 5 km.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Se inscrie prin telefon si familia Cogalniceanu Alin din Vaslui. Doua persoane si un copil de 10 ani cu rulota.
Domnilor Lazar si Cogalniceanu sunteti bineveniti in randul rulotistilor moldoveni.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Dragi colegi participanti la intalnirea Paste 2016 organizata sub egida ClubRV la Durau/ Camping Ursulet
Am numarat membrii asociati ( cotizanti ) de pe lista , fapt pt. care in loc de 16 voi trimite 21 de reviste in coletul care ajunge prin Fancourier la dna Violeta, asta ca sa aiba si de rezerva 2-3 reviste pt. viitorii membrii ClubRV-RO si pt gazda de la Durau /camping Ursulet si pt. Smolnicki Florin un membru al forumului care este redactor la noi ... (scrie la revista mai exact ).
Veti primi de la Violeta si autocolantele de membru asociat 2016 , iar ceilalti, (care nu sunt membrii la noi) , primesc autocolante de forumisti ClubRV cum vedeti in foto ...
In colet sunt si diplomele pt. concursurile ce urmeaza sa le organizati si alte flyere de reclama pe care le am de la diversi .
Am pus si chitantele pt. 2 colegi care achita acolo cotizatia anuala la locatie .
Va doresc sa organizati o intanire reusita si ne vom revedea in formatie completa de Rusalii ( 17-20 iun ) la Bran Vampire / partener ClubRV , aflat in centrul tarii, acolo unde am decis in CD sa organizam .
Numai bine va doresc !
Fişiere ataşate
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com