In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Vin si eu maine in jurul orei 18,o sa incerc sa ajung si mai devreme decat aceasta ora,dar asta in functie de cum scap de la munca si bineinteles de traficul de pe DN1
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Am vb astazi cu Serban Moldoveanu ( PROPRIETARUL locatiei ) si mi -a spus ca au ajuns 2 echipaje deja.
L-am sunat pe Lungu MArin care deja este acolo si mi-a spus ca deja s-au instalat .
O sa vedem cum le asezam ca sa fie bine ca doar tarlaua e mare...
Maine vin si eu , Deliu Relu , C -tinescu Viorel , Ciprian Rosca , Gabi Iancu ... ne-am vorbit la tel sa ajungem cu aprox la aceeasi h .
Acum am vb la tel si cu MArian Ciocan , vine si el sigur.
Am luat zahar si scortisoara pt ca va fi frig :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Ce ora ati estimat pentru a ajunge maine ? Intreb pentru ca la scortisoara si zahar vreau sa va aduc un "strop" din ingerdientul de baza, obtinut din surse naturale de pe meleaguri vrancene :!: :D
Sambata pe la pranz va vizitam si noi pt cateva ore si e posibil sa vina si Mircea Vochita cu noi.
Alex&Olivia
Mitsubishi L200/140 cp +LMC 450
Autorulota Fiat Burstner 1999, 2,5TDI
0723 330 046
" Daca trebuie sa te tarasti ca sa traiesti, atunci ridicate si mori" Jim Morrison
Fiind prima mea iesire cu rulota, chiar nu ma asteptam ca experienta sa fie atat de placuta. Sotia a inteles ca nu am aruncat banii pe fereastra cand am cumparat micuta noastra rulota. Mi-a facut placere sa cunosc o parte din membrii asociatiei ce au reusit sa ajunga in Ciocanesti si sper ca intalnirile sa fie cat mai dese. Nu mai postez fotografii pentru ca deja Ciprian a reusit sa prinda intr-o fotografie si rulota mea.
Cristian Ionita
- Rulota DETHLEFFS RM 2 A Masa proprie 654 Kg si MMA 1000 Kg
- FORD MONDEO TDCI 1997cc, 180 cp, MMA 2270 Kg.
Tel. mob: 0722318345