In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Exact, nu pe o lista oficiala, dar daca cineva se gandeste ca sunt 30 de rulote si are nevoie de curent, ii da ca rezultat faptul ca n-are cum sa vina. Asadar, eu desi sunt pe lista, voi ocupa doar loc, fara curent, cred ca e bine de stiut in aceste conditii cati vor avea nevoie de curent. Spre exemplu, avem un coleg care nu are soba, si el ar vrea sa vina sa se incalzeasca cu un sistem electric.
Echipa de interventie - Brigada Anti Zombi - Ploiesti
Cred ca am sa campez la limita de a ajunge la reteaua electrica pentru eventualitatea ca ma lasa bateria. Este prima iesire si habar nu am cat ma tine...
Cristian Ionita
- Rulota DETHLEFFS RM 2 A Masa proprie 654 Kg si MMA 1000 Kg
- FORD MONDEO TDCI 1997cc, 180 cp, MMA 2270 Kg.
Tel. mob: 0722318345
Se pare ca dupa zilele ceva mai friguroase care vor fi la inceputul acestei saptamani,in perioada de sfarsit a saptamanii se va mai incalzi si v-om avea soare la aceasta prima intalnire rulotistica din acest an,pentru cei care au participat si anul trecut cam la fel s-a prezentat vremea,eu ce-l putin cand am plecat din Busteni-Jud.Prahova era o vreme de viscol cu o ninsoare puternica si destul de frig,iar la Ciocanesti cand am ajuns in cursul dupa amiezii in ziua de vineri era soare si frumos dupa o ploaie scurta de primavara,asa ca vremea pare ca se repeta,recomandarea mea este sa aveti buteliile incarcate pentru truma ca pe timpul noptii va fi ceva mai frig in rulota si copii vor suferii cel mai mult,noi adultii ne mai incalzim cu un vin,o tuica fiarta sau chiar cu o bere :lol: .Referitor la necesarul de racordare la instalatia de 220v,eu unul nu am nevoie de 220v,nu m-am racordat nici anul trecut la Ciocanesti si nici la Mudyland-Vulcanii Noroiosi,am baterie buna de 180Ah si una mica de rezerva de 38Ah,care I-mi asigura 5-6 zile de autonomie fara sa am panou solar,dar cu o utilizare a lor responsabila.
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Ai dreptate Adrian,si eu anul trecut am plecat pe ninsoare de la Barlad.Dar sa revenim la oile noastre:
1.Cei care au incalzire pe "electric" sau au in dotare consumatori de putere ( fierbatoare de cafea,boilere electrice,uscatoare de par,prajitoare de paine, etc.)sunt rugati sa vina cu generatoare electrice darrrr...cu un cablu,prelungitor, de cel putin de 200m.Sa nu se simta baraiturile acestor scule pentru colegii nostri.Este vorba de putin respect.
2.La aceasta intalnire se va asculta si ceva muzica pana la aceea ora la care decide majoritatea.
In rest noi sa fim sanatosi iar vremea sa tina cu noi.Pregatiti paharele.
Ciprian, le-am tot spalat, le-am umplut, le-am golit, le-am spalat iar... timpul sa treaca mai repede! Cu bucurie abia astept sa ne revedem!
Nu stiu exact prin zona, apropos de umplut butelii, exista vreun GPL? Eu am sa le umplu, dar, nu se stie niciodata, se poate intampla sa mai uitam sa le incarcam!
Pentru punctul doi, ma declar intru totul de acord sa ascultam muzica pana la o ora decenta, mai ales ca sunt familii cu copii mici.
Echipa de interventie - Brigada Anti Zombi - Ploiesti
Nu se folosesc scule de incalzit electrice pe acea retea de curent pt ca va ceda siguranta chiar daca e de 25 -30 amperi sunt multe rulote pe acelasi circuit .
Recomandarea este sa nu va cuplati la curent decat daca aveti neaparat nevoie de el .
Cine are nevoie de putere mai mare isi aduce de acasa generator si se pozitioneaza la 100-200m de grup , cum scria mai sus Ciprian Rosca , cat sa nu faca zgomot si fum /gaze in zona rulotelor .
Trebuie sa intelegeti ca aici nu este camping este o suprafata cu facuilitati de campare aflata pe malul lacului Crevedia ... la fel ca si la Pasarea , doar ca aici este mai bine in sensul ca ni se ofera ceva faclilitati contra cost la un pret de bun simt .
Zona nu este inchisa perimetral nici spre luciul apei , nici spre padure , fapt pt. care bicicletele sau alte obiecte de valoare in cursul noptii va trebui sa le aveti asigurate .
NU ni s-a furat nimic la intalnirile din anii precedenti , dar asa mi-a spus dlSerban Moldoveanu , sa le avem asigurate .
Cheia de la bariera ( acces rutier ) , daca o tinem inchisa o gasiti la Ciprian Rosca sau Adi Vatamaniuc , astfel incat aici sa nu patrunda decat cei care vin la aceasta intalnire .
Pt. a putea patrunde cu masina sau RV in locatie va opriti la bariera si veniti pe jos 15m sa va anuntati sosirea sau sunati ( un coleg aflat in locatie ) in prealabil , anuntandu-va sosirea. ... astfel vi se va permite accesul .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Am reusit sa montez carligul pe masina si am aranjat sa inchiriez o rulota. Asadar, prima mea iesire cu o rulota va fi in weekend-ul acesta.
Voi veni cu sotia si fetita.
In legatura cu conectarea la curent habar nu am daca voi avea nevoie sau nu. Stiu ca rulota are butelie dar despre curent nu stiu nimic. Miercuri voi merge sa o vad si voi pune cateva intrebari, cat ma voi pricepe si eu.
Avand in vedere intentia de a va vizita si de a va cunoaste personal, va solicitam sa descrieti cu cat mai mare exactitate cum se ajunge la locatia in cauza. De asemena, va solicitam un numar de telefon care poate fi contactat pentru accesul in locatie.