Paste 2016 organizat de ClubRV

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
petre petre eduard
Membru forum
15

Re: Paste 2016 organizat de ClubRV

Mesaj de petre petre eduard »

Mi se pare scump campingul si in perioada aia e foarte aglomerat drumul si nu asa usor (cei care vin din Buc.pe Pitesti-Rucar-Bran),ca-i mai libera ruta asta. Multi au rulote si autorulote de 4-5 stele si fug de off camping care este foarte FRUMOS si cost mic.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

DE acord , numai ca eu ma gandeam ca daca obtinem un pret de pana in 40 ron nu mai e scump.
Pot sa renunt daca voi considerati ca e scump chiar si dupa ce ni se aplica un discount de 40-45 %... din acele preturi adica sa ajungem spre jumatate din tarif.

Of camping, eu nu-mi asum sa organizez decat daca este organizat legal.
Daca altcineva isi poate lua responsabilitatea organizarii unei intalniri de 40 rulote off camping, ok sa iasa in fata ...

NU cofundati cu situatia in care mergem off 2-3 sau 5 echipaje ( 2 zile ) cand e mult mai simplu.... NU sunt 50 de saci de gunoi si putem pleca cu gunoi sau caseta Wc acasa...

Cealalta varianta ...la Piatra Craiului pensiunea fiind plina ( de paste ) nu ne pot da apa si nici acces in pensiune , nici macar la Wc. Apa nu au la fantana suficienta nici pt ei ( e o problema apa acolo ) .

Au o curte langa , dar fara facilitati - vreti fara facilitati ,putem merge pt ca pretul este f mic dar n-avem nimic la dispozitie decat o bucata de iarba (teren privat ) intr-adevar ingradit... o sa ma duc sa-l vad sa-l fotografiez sau poate se duce Vasi Manea ... de la Zarnesti pt ca luna asta sunt f ocupat.

Fac si sondaj de opinie azi in zona membrilor asociati ClubRV unde pot intra toti cei care au drept de vot , ( cotizantii ) .

Daca aveti alte variante va rog expuneti-le ! Bine ar fi sa participam mai multi activ la treaba asta... am pretentii mai ales la membrii clubului sa se implice mai mult .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
petre petre eduard
Membru forum
15

Mesaj de petre petre eduard »

Daca renuntati s-a stricat tot .Asa pretul e foarte bun.
La off camping = (apa,WC,gunoi). Aveti dreptate cu off camping,e multa munca si putini care vin sa ajute. Ce s-a facut la Tuzla a fost greu dar si foarte frumos. Cu stima PETRE.
Mihai Sacala
Membru forum
11
Data nasterii: 26 Oct 1979

Mesaj de Mihai Sacala »

Eu votez tot pentru Bran. Preturile de 67 + 15 sunt fara reducerea initiala de 30%. Deja pretul este de 57 lei cu curent. Cred ca e decent pentru conditiile oferite. Daca reuseste Ciprian o negociere suplimentara e cu atat mai bine. Imi doresc chiar sa stau o saptamana ca e vacanta copiilor inainte de Paste.

Eu am ales rulota ca sa fiu mai aproape de natura si implicit oameni, nu ca-i mai ieftin ca la hotel/pensiune.
Volvo V40 + Burstner 390 tk
Terecoasa Adrian
Membru forum
10
Oras: Busteni
Data nasterii: 24 Mai 1979

Mesaj de Terecoasa Adrian »

La camping Mudyland-Vulcanii Noroiosi,poate reprezenta o solutie pentru petrecerea Pastelui din acest an,anul trecut am petrecut 1Mai aici si ne-am distrat de minune,anul acesta se suprapune 1Mai cu ziua de Paste,asa ca eu m-am gandit la aceasta locatie pe care nu am vazut-o luata in discutie,zona geografica permite un usor acces atat dinspre zona Munteniei cat si dinspre zona Moldovei,zone din care provin cei mai multi rulotisti prezenti la acest eveniment,accesul se face pe tot traseul pana la camping pe drum asfaltat si doar o mica portiune este de drum betonat,spatiul din camping permite camparea unui numar mare de rulote si autorulote,avem gratar,loc de servit masa afara dar acoperit''La Sopron'',terasa cu scaune si mese cu un minibar si televizor panoramic LCD,loc unde se poate socializa''La Hangar'',parcare pentru masini in fata campingului pentru a incapea cat mai multe rulote loc in care se pot parca si autorulotele,toaleta pentru barbati si separat pentru femei,loc special pentru deversat toaletele chimice ale rulotelor si ce este cel mai important pretul care a fost negociat anul trecut si care cred ca se poate negocia si pentru acest eveniment din acest an,zona este cu un peisaj superb si foarte linistita si cred ca exista in satele din apropiere si o biserica unde sa putem lua lumina si participa la slujba de Inviere a Mantuitorului.
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
campingaviator
Membru forum
12
Oras: Busteni
Data nasterii: 25 Noi 1950

Mesaj de campingaviator »

Am vazut mesajele schimbate, privind alegerea unei zone pentru petrecerea pastelui 2016.
Am discutat cu dl Luca de la Gura Diham Busteni si si-a manifestat disponibilitatea de a gazdui aceasta intalnire asigurand:
parcare rulote in zona proprie, curent electric, acces la grupul sanitar al complexului.
De asemeni poate asigura camere cazare in cladirea complexului.
Masa festiva la parterul restaurantului.
Muzica DJ si orchestra
In zona parcarii s-a construit un chiosc ce poate fi folosit pentru activitati in caz de timp ploios.
Exista o sala de conferinte cu mese si scaune care se poate folosi la nevoie.
La cerere se pot asigura microbuse cu sofer contra cost, pentru deplasare la biserica din Busteni.
Posibilitate foc de tabara pe terasa restaurantului. La cerere orchestra canta afara.
Daca sunteti interesati, va asteptam opiniile si intrebarile sau propunerile.
Cu stima,
Serban
Mihai Serban
campingaviator@gmail.com
0722221235
Busteni
stanciu andrei
Membru forum
14
Oras: Bucuresti, sector 4
Data nasterii: 08 Mai 1978

Mesaj de stanciu andrei »

Ziua buna,

Se poate discuta si cu nenea Iancu de la pensiunea Rasnov, teren de pus rulote are, curent poate sa puna la dispozitie, apa, etc...
In rest la preturi acum se cere 30lei pe zi, daca se negociaza ceva poate mai scade.
ADRIA ALTEA 542PK, Bucuresti, Berceni.[/b] Tel. 0731.041.798
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Sunt variante de luat in calcul insa atat la Bran Vampire cat si la Rasnov ( Pensiunea Rasnov ) sau la Diham ne vom "lovi" de marea prblema DN1 de Paste cu care ne-am mai intalnit si la 1 dec. 2015.

Va voi prezenta pana maine varianta Amara / Ialomita - Camping Perla .

P.S. la nea Iancu am trecut eu acum 3 zile prin zona si era deja curtea plina de rulote stationare ( in stanga ) , ori pe partea cealalta nu vor sa bage rulote si nici nu au facilitati ...
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Este exclus Gura Diham, incap maxim 20 de rulote fara corturi intinse, acum este si un foisor care nu spun daca e o idee buna sau rea, cert este ca ramane putin spatiu de manevrarea rulotei in spatele lui. Ori vremea din mai permite ca toate corturile sa fie puse la rulote, trebuie un spatiu in care sa intre minim 40-50 de rulote. Totdeauna am militat pentru gasirea spatiilor care NU limiteaza numarul de participanti ! Aici la Diham, conditiile de campare precare in contrast cu calitatea cabanei face ca locatia sa fie aleasa iarna, dar ma repet, cu limitarea participantilor.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

de acord cu tine.

Astazi am postat varianta Perla Amara CAmping Slobozia ..

http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=87&t=8596

In sondajul membrilor cotizanti rezultatul majoritar cred ca ar fi iesit Bran.... fapt pt care l-as lua de rezerva pt Rusalii...
beatricedumitrescu
Membru forum
9
Oras: ploiesti
Data nasterii: 01 Sep 1967

Mesaj de beatricedumitrescu »

Venim si noi Marian si Beatrice Dumitrescu
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Va-m mutat postarea acolo la PErla CaMpinmg Slobozia organizare Paste ca sa scriem numai acolo si aici inchidem topicul ...

http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f= ... 44#p108344
Încuiat