Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

Mesaj de Lupu Ciprian »

Ma bucur sa vad ca apar din ce in ce mai multi din Sibiu .
Chiar ma gandesc la o intalnire mare pe care s-o facem in zona superba.... Marginimea Sibiului ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
STEFAN RUSUS
Membru forum
9
Data nasterii: 24 Noi 1977

Re: Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti

Mesaj de STEFAN RUSUS »

Salut, sunt Stefan Rusu am un Dethleffs nomad din 1992 trasa de o Honda CRV benzina(2007) familie de 2 copii (10 si 6) si doi adulti. Anul trecut am avut cateva experiente in camping. Anul acesta doresc mai mult off camping. Asta daca reusesc sa ma utilez corespunzator, cu ajutorul vostru bineinteles.
Stefan Rusu / Honda CR-V + KNAUS Sudwind - BUCURESTI
Terecoasa Adrian
Membru forum
10
Oras: Busteni
Data nasterii: 24 Mai 1979

Mesaj de Terecoasa Adrian »

Bun venit Stefane in club ,te asteptam la toate intalnirile noastre postate pe forum,am vazut ca dupa iesirile de anul trecut in campinguri,anul acesta preferi mai mult iesiri off,foarte bine ai optat,pentru ca noi avem deja o intalnire postata pe forum,la locatia Ciocanesti,jud DB,in perioada 18-20 martie,o locatie semioffcamping,adica este perimetral imprejmuita cu gard,avem posibilitati de curent220v si apa,iar locatia are iesire la malul lacului Crevedia.Noi te asteptam sa te inscrii in cadrul topicului destinat acestei intalniri.Vant din spate!
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Alex Preda
Membru forum
9
Data nasterii: 01 Ian 1970

Mesaj de Alex Preda »

Salutare tuturor. Sunt Alex Preda si nu am inca rulota, n-am nici carlig (acum 10 minute l-am comandat insa). Merg cu cortul de vreo 30 de ani de cate ori pot si unde pot cu familia (sotia si fetita).
Am hotarat impreuna ca rulota este urmatorul nivel asa ca am purces la achizitionarea carligului si, pentru inceput, ma gandesc sa inchiriez pentru saptamana viitoare o rulota si sa am prima experienta cu rulota tocmai saptamana viitoare la Ciocanesti.
Ma gandesc ca e binevenita intalnirea datorita faptului ca Bucurestean fiind, o iesire la 30 de km de casa ar trebui sa elimine ceva din stresul primului drum mai ales ca la destinatie vom cunoaste multi iubitori de natura si rulote. In speranta ca nu dernjam pe nimeni si putem veni la intalnire, ma pregatesc sa gasesc un service sa montez carligul si sa gasesc repede de inchiriat o rulota.
Cosmin Man
Membru forum
11
Oras: Cluj Napoca
Data nasterii: 20 Iul 1981

Mesaj de Cosmin Man »

Bine ai venit :)

Cosmin Man
Xgoautorulote.ro

Tel: 0762662331
George Lipanescu
Membru forum
9
Data nasterii: 22 Apr 1978

Mesaj de George Lipanescu »

Salut Alex, la http://www.aventuria.ro aveau o rulota sau poate si pe aici pe forum. Spor la cumparaturi dar nu te grabi, e o investitie pe termen lung.
LaurentiuKiss
Membru forum
9
Oras: București
Data nasterii: 25 Feb 1969

Mesaj de LaurentiuKiss »

Bună ziua tuturor iubitorilor de natură și acest mod de agrement. Mă numesc Laurențiu Kiss, sunt din București și nu am nici rulotă nici autorulotă dar îmi plac ieșirile în natură și încă am multe de văzut pe meleagurile țării noastre. Familia noastră: eu, soția și fica(18 ani). Eu și soția am hotărât ca anul acesta să achiziționam o autoutilitară pt. o conversie în campervan. Situația nu ne permite altceva deocamdată. Dar sperăm ca totul va fi bine și vom reuși până la urmă atât achiziția cât și conversia.
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Bine ai venit intre noi.
Autorulota Dethleffs Just 90
Ungureanu Aurelian
Membru forum
9
Oras: Topoloveni
Data nasterii: 14 Oct 1991

Mesaj de Ungureanu Aurelian »

Buna Ziua tuturor.
Ma numesc, Ungureanu Aurelian, am 24 de ani, de profesie Ofiter Maritim, casatorit sau mai bine spus semi-casatorit cu Elena ( care va saluta pe toti ), de ocupatie economista.
Am hotarat impreuna cu Elena sa cumpar o rulota pentru a hoinari prin tara si Europa.
Ca si "calut" de tras rulota am mai multe variante, in functie de zona prin care voi colinda cat si distanta parcursa.
Audi A4 2.0TDI 170 caluti + un Ford Transit T350 2.4 Tdci combi ( 5 locuri + platforma ).

In aceasta vara, mai exact la inceputul lui August, vom pleca spre Nordkapp, traseul este realizat in proportie de 90% ( un ajutor imens au fost experientele colegilor de pe forum din care m-am putut infructa cu placere si entuziasm )

Rulota va fi achizitionata in luna Iunie-Iulie din Olanda sau Germania, ca si buget am alocat un maxim de 6000 euro pentru rulota. Ca si dotari, as putea spune ca am o singura pretentie sa aiba pat matrimonial permanent, si sa se incadreze in 1400 MMA, masina avand MMA-ul 1600 cu sistem de franare.
Am uitat sa specific, sunt din Judetul Arges, Oras Topoloveni.

O zi buna ! Week-end placut !
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Bine ati venit in rândurile rulotistilor Clubrv., Domnule Aurelian. Va asteptam, sa faceti cunostinta cu colegii, la întâlnirile noastre de la Paste sau la Adunarea Generala de Rusalii, unde veti putea intalni o mare parte a rulotistilor nostri.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Vijiiac Adrian
Membru forum
9
Data nasterii: 21 Mar 1980

Mesaj de Vijiiac Adrian »

Buna ziua
Numele meu este Vijiiac Gimi, am 36 de ani, casatorit , am un baiat de 6 ani.
De 1 luna am achzitionat o rulota marca Knaus Sudwind...prima noastra rulota. Avem in plan momentan sa strabatem toata tara noastra...si probabil peste cativa ani o sa iesim si peste hotare cu rulota.
Am ceva amici din randul rulotistilor ( ii salut pe aceasta cale Valy, Ciprian...etc )...asa am luat hotararea sa achizitionez rulota. Ne vom cunoaste mai bine la iesirile organizate de Club.....O zi buna tuturor

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Terecoasa Adrian
Membru forum
10
Oras: Busteni
Data nasterii: 24 Mai 1979

Mesaj de Terecoasa Adrian »

Bine ai venit in randurile noastre Gimi,te asteptam la intalnirile postate pe forum la care trebuie doar sa te inscrii.
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Scrie răspuns