Totul despre toaleta

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Re: Totul despre toaleta

Mesaj de Niky Radu »

Sunt aparute recent pernute Dometic concentrate, le-am folosit si nu sunt multumit, in timpul deschiderii clapetei tronului mirosul te napadeste, cea mai buna solutie si antimiros inclusiv este solutia lichida Thetford albastra.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Cosmin Man
Membru forum
11
Oras: Cluj Napoca
Data nasterii: 20 Iul 1981

Mesaj de Cosmin Man »

Solutia Blue este mai buna decat cea Green? Am folosit-o pe cea din urma pana acum si vreau sa stiu ce sa iau,ca mi se termina.

Trimis de pe al meu LG-D858HK folosind Tapatalk
Xgoautorulote.ro

Tel: 0762662331
Roman Vasile
Membru forum
16
Oras: Cluj
Data nasterii: 13 Mai 1950

Mesaj de Roman Vasile »

Eu votez cu bleu! Am incercat si verdele (asa zis ecologic....) dar rezultatele m-au dezamagit asa ca m-am intors la albastru. Nu gaze, nu miros! Daca stii ca ai posibilitate de a goli la doua zile, poti pune cam jumate din cantitatea recomandata....are acelasi efect.
In fata cabanei mele pe roti nu-si construieste nimeni un bloc!
Camper Chausson/Fiat Ducato
Cosmin Man
Membru forum
11

Mesaj de Cosmin Man »

O să incerc si eu albastru in cazul acesta, sa vad cum e..

Cosmin Man
Xgoautorulote.ro

Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Intotdeauna chimicalele vor fi mai agresive si deci mai eficiente, normal ca blue e mai eficient decat green/verde.

Eu anul asta am de gand sa-mi montez un sistem SOG, s-ar putea sa fie mai eficient decat blue si green la un loc. Si probabil voi folosi un pic de green impreuna cu SOG-ul, nu cred ca am curaj sa-l folosesc chiar fara chimicale.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Roman Vasile
Membru forum
16
Oras: Cluj
Data nasterii: 13 Mai 1950

Mesaj de Roman Vasile »

Cosmin, chimicalele in primul rand dizolva fecalele si hartia, transformand tot continutul in lichid. Sa nu crezi ca verdele nu e cu chimicale! Doar ca (se zice...) ar fi ceva mai prietenoasa cu natura. In offcamping poate este mai ecologic, avand in vedere ca golesti sub o tufa pe undeva rezervorul. In caz ca faci golirea in camperstopuri ori campinguri ai canalizare speciala unde se deverseaza continutul si pana ajunge inapoi in natura trece prin metode de ecologizare. Dupa mine SOG-ul este o gaselnita...putin spus ciudata (dar oricum nu inlocuieste chimicalele): scoate cat de cat mirosul de sub tine si o "varsa" sub nasul celor care sunt in directia evacuarii (am vazut pe undeva in vest la cineva care avea usita spre marchiza... :mrgreen: ! Oricum atentie....gazele care se formeaza in lipsa chimicalelor sunt inflamabile si EXPLOZIVE (biogaz).
In fata cabanei mele pe roti nu-si construieste nimeni un bloc!
Camper Chausson/Fiat Ducato
Cosmin Man
Membru forum
11

Mesaj de Cosmin Man »

Tare sunt curios de o stire din

asta... Sa iti explodeze caseta de la acumularea de gaze si o scânteie rebelă :))

Cosmin Man
Xgoautorulote.ro

Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

In italia de ceva vreme se comercializeaza acest dispozitiv http://www.tecnocamper.com/wc-accessori ... c-200.html
Aici un filmulet cu acest dispozitiv:

Cred ca se foloseste doar solutia roz in acest caz.
lesovici ionut
Membru forum
10
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Ian 1979

Mesaj de lesovici ionut »

Excelente postarile!, domnilor Prund si Predonu.

Mi-am adus aminte despre patania tatalui meu care, in timp ce vizita un prieten de familie, s-a cerut politicos la WC iar acolo si-a ales victima cea mai accesibila: singurul vas descoperit aflat la inaltimea ... cat de cat corecta.
De precizat ca in baie exista o chiuveta, vasul cu pricina si ceva cu capac - nu atat de vizibil / imbietor.
Dupa rezolvarea "problemei", fiind mai linistit, a evaluat pentru a doua oara incaperea: in stanga lui se afla chiuveta iar in dreapta vasul WC - acoperit de infamul capac! Asadar tatal meu trona ... pe bideu.
A urmat o batalie apriga, "corp la corp" cu "problema", cu rauri de apa, ameteli, greturi, usturimi in ochi si vorbe de duh. Nu a intervenit nimeni agresiv ... din contra, prietenul-gazda a sarit in ajutor - conform zicalei care contine cele 2 cuvinte cheie: PRIETENUL si NEVOIE.

Eu inca nu am folosit tronul din camper. Vine o zi... O astept.
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu »

Nefericita intamplare, dar si hazlie totodata :)))
Se mai intampla... cand simti viitura ca vine iti cam pierzi ratiunea. :)
lesovici ionut scrie: 06 Feb 2019, 14:29... Eu inca nu am folosit tronul din camper. Vine o zi... O astept.
Nu credeam ca inca nu ai bagat wc-ul... in paine.
E pacat...
Cosmin Prund scrie: 03 Mar 2015, 06:50 ... din punctul meu de vedere WC-ul este cea mai grozava inventie de la rulota!
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
Scrie răspuns