CINE SUNT COLEGII DIN ZONA DE NORD-EST A ROMÂNIEI?

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Florin Smolnicki
Membru asociat
10
Oras: Suceava
Data nasterii: 01 Ian 1917

CINE SUNT COLEGII DIN ZONA DE NORD-EST A ROMÂNIEI?

Mesaj de Florin Smolnicki »

Salut colegii din zona de Nord-Est a României!

Am deschis acest topic pentru a ne putea (re)găsi, întâlni și intra mai ușor în contact cu colegii care locuiesc în județele Botoșani, Suceava, Iași, Bacău, Vaslui și Neamț.
Rog pe colegii care locuiesc în aceste județe să răspundă la acest topic, să scrie în acest topic.
Doresc să strângem cât mai mult legăturile, să ne întâlnim și să ieșim cu rulotele cât mai des posibil.
Aștept cu nerăbdare un semn din partea voastră.
Cu respect,
Florin
+40 749 233 299 (Orange)
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: CINE SUNT COLEGII DIN ZONA DE NORD-EST A ROMÂNIEI?

Mesaj de Lupu Ciprian »

Pe zona Moldova ai cel putin 20 de rulotisti pe care -i cunosc 80-90 % din ei sunt membrii asociati in ClubRV.

Iasi - Popa V & Puiu , Cibotaru Emil , Romanescu
Vaslui - tot grupul lui Cip Rosca ,C Luigi ,T Lungu , Ramboi , Golachi S , Dragut F si altii
Bacau - Acatrinei C , Camperland NICU COLPOS cu camping partener + cei din imprejurimi Apreotesei si altii
Suceava - Vasilica Popovici , Irimia Ionut , Pardos Sebi ( nu e din Sv) cred ca e din BC.
Piatra Neamt - Apostol Costica( vezi ca si gateste :) ) , Stefan ( cel cu strandul municipal ) , inca 2-3 pe acolo Gherasim si altii

Mai sunt si altii dar nu le stiu numele pe de rost pt ca nu sunt inscrisi la noi si nu le- am retinut exact numele de familie... multi au fost prezenti la Secu de paste acum 2 ani la Neamt.

O sa caut sa te ajut sa faci baza de date si te facem reprezentant pe nord pt. ca pe N_E este dna Violeta Popa , unde te vei putea integra f bine in acel grup.

Imi place ca pui suflet cand scrii si iubesti sa iesi in natura . Mi-a vorbit despre tine Ionut Jeremy.
Probabil ca ne vom vedea pt ca la vara am in circuit , obligatoriu si BUCOVINA ...plai cu flori .... :) loc ROMANESC de exceptie la nivel mondial din orice punct de vedere !

Avem acolo locuri care-ti taie rasuflarea , mancare buna , obiective turistice , manastiri d'ale noastre , natura si nu in ultimul rand oameni ... mai nou si camping pe care l face dl Dediu si poate face si Vasilica Popovici unul la Gura Humorului pt ca asa stiu din discutii cu el si s-a doscutat inclusiv cu primarul de acolo de la Paltinoasa si se va face ! :)

Eu vreau sa sustin si campingurile pt ca asta e rolul nostru, nu sa le descurajam ... Iesim si of si on camping pt ca avem, nevoie si de ei ca sa se dezvoilte fenomenul si ei de noi ca sa aiba clienti si sa-i promovam sa-i cunoasca romanii si tursitii din EU .

Impreuna sustinem fenomenul asta de turism pe roti ...

Cu prietenie, va salut... "pi toti" !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Cosmin Chiribau
Membru forum
10
Oras: Bacau
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Cosmin Chiribau »

Buna ziua tuturor,
ma "desconspir" si eu:Cosmin Chiribau.
0722 37 48 68.
Salutari cordiale !
Bacau.
Volvo xc 70/Hobby 460 ufe model 2013
Cosmin Chiribau
Hobby De Luxe 460 ufe model 2013-Volvo xc70 model 2009
0722 37 48 68
cosmin@intercasa.ro
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia »

Ionuț Irimia, Suceava. Tel 0744627398,
Salut Rulotistii din zona si de peste tot!

Trimis de pe al meu E2303 folosind Tapatalk
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Iasi, Popa Violeta si Puiu - tel. 0722 68 69 28
Andron Radu si Mihaela,
Gheorghita Gheorghe si Ligia,
Ciubotaru Emil si Lenuta.
Suntem un grup care iesim, aproape saptamanal in weekend, in împrejurimile Iasului, in functie de timpul disponibil al fiecarei familii
As dori sa luati nota de propunerea facuta de mine pe forum, de a organiza o intalnire pentru a vizita manastirile din Moldova si Bucovina, intalnire preconizata in doua etape a cate trei zile fiecare :
ETAPA 1 - Campare la Agapia sau Varatec (camping Padurea de smarald sau off camping) cu vizitarea manastirilor din zona - Agapia, Varatec, Secu, Sihla, Sihastria, Neamt , Icoana si
ETAPA 2 - Campare la Gura Humorului, pe malul Moldovei, cu vizitarea manastirilor Voronet, Humor, Sucevita, Moldovita, Putna, salina de la Cacica si ceramica de Marginea.
Deoarece durata acestei intalniri este ceva mai mare (6-7 zile), data va fi fixata in functie de colegii care se vor inscrie sa participe (se va tine cont de datele celorlalte intalniri ale Asociatiei).
La solicitarea unor colegi, care ne-au onorat cu prezenta si anul trecut, am stabilit sa reeditam "Paste in Moldova" la camping Ursulet din statiunea Durau, unde incap lejer 30 de echipaje. Pretul este de 30 ron/echipaj cu curent si 25 ron/echipaj fara curent. Si aici avem multe obiective turistice de vizitat : statiunea si manastirea Durau, cascada Duruitoare, ascensiune pe Ceahlau spre biserica de pe varful Toaca, biserica/manastire din Poiana maicilor, pescuit pe lacul Bicaz, etc.
Daca colegii nostril moldoveni vor sa faca propuneri pentru eventuale intalniri, ne-am bucura daca ar face aceste propuneri macar cu doua saptamani inainte ,pentru a da posibilitate celorlalti participanti sa se pregateasca.
Ma bucur nespus ca s-a deschis acest topic. Eu nu am avut curaj deoarece m-am gandit ca unii colegi din Asociatie vor crede ca facem separatism. Dar nu este adevarat. Asa ne vom cunoaste mai bine si vom forma un grup mai compact si mai unit.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
marcu viorel
Membru asociat
9
Oras: Focsani
Data nasterii: 26 Apr 1974

Mesaj de marcu viorel »

Cred ca in acest grup zonal ar putea fi inclusi si rulotistii din Vrancea si Galati, judetele din sudul Moldovei.
Focsani, jud. Vrancea
0766/682584
Popa Violeta
Membru CD
15
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

In acest grup pot intra toti rulotistii care se simt moldoveni si care pot propune, organiza sau participa la diverse intalniri pe plaiuri moldave.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Petru Barnusca
Membru forum
9
Data nasterii: 09 Iun 1976

Mesaj de Petru Barnusca »

Familia Barnusca ,Elena , Petru si juniorii Rares de 9 si Calin de 2 ani. Putin cam ocupati dar mai vedem noi. Telefon 0746366478. Iasi
Hobby 460 din 1986 1000kg maxim autorizat.
Kia ceed 1,4 16v 109 cai cu instelatie gpl. 0746366478
Scrie răspuns