In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Intrucat in aceasta perioada este una light din punct de vedere a partiilor de sky,se propune o dezmortire a sasiului rulotei sau autorulotei la Ciocanesti in perioada 18-20 Martie ,anul curent.Se propune realizarea unei ciorbe de peste.(optional de burta).
Au spus prezenti:
1.Ciprian Lupu
2. Ciprian Rosca
3. Adrian Terecoasa
4. Gabi Iancu
5. Viorel Constantinescu
6. Relu Deliu
7. Dragos Marin
8. Viorel Grosu
9. Iulian Politic
10. Marian Ciocan
11.Rafael Miron
12.Cristian Ionita
13.Sorin Dasoveanu
14.Cornel Savu
15.Cristian Neaga
16.Marian Lungu
17.Bogdan Ipate
18.Marius Savulescu
19.Cristi Fugulin
20.Beatrice Dumitrescu
21.Cristian Negrea
22.Alex Preda
Ciocanesti in Suceava? eu cu inca un camper vrem sa mergem cam tot in aceea perioada la Colibita (BN)doar o noapte pt. acomodare ca inca nu am fost nicaieri.
Aveti grija ca drumul este sub orice critica. Daca veniti dinspre Câmpulung Moldovenesc, cei 7 km pana la Ciocanesti nu vor fi o problema asa de mare. Dar daca veniti dinspre Baia Mare - Borsa, pana la Ciocanesti, drumnul este praf. Nu a mai fost plombat (nu spun asfaltat) de multi ani. Deci inainte de a face deplasarea intrebati la Directia Drumuri daca au facut ceva reparatii in ultima perioada pe acest traseu.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Aveti o filmare aici pe care am dat-o si la Protv anul trecut, aceasta este locatia.
mai jos aveti in google street si unde trebuie sa ajungeti in aceast aceasta interesectie faceti dreapta si cand ajungeti la o troita ( in 300m ) se face stanga si ajungeti la locatie .
Voi fi si eu prezent si raspund la tel. oricui are nevoie de ghidare .
aveti mai jos ruta din Bucuresti cu observatia ca finalul e spre dreapta ( spre Samurcasi ) nu stanga ca in ruta , iar dupa cum spuneam cand vedeti acea troita intrati pe str la stanga si ati ajuns.