"Re - prezentare"

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
dobre toma
Membru forum
12
Oras: Giurgiu
Data nasterii: 22 Feb 1961

"Re - prezentare"

Mesaj de dobre toma »

Buna seara si bine v-am regasit. Nici nu mi-am dat seama cand a trecut atata vreme de cand m-am inscris pe forum. intre timp " reconversia mea" Ducato, este activa, a primit nr de inmatriculare nemtesti si imi este indispensabila.
Fişiere ataşate
20150215_141434.jpg
Viorel Grosu

Re: "Re - prezentare"

Mesaj de Viorel Grosu »

Ai putea daca vrei sa ne prezinti si noua modificarile pe care le-ai facut ? Poate ne dai idei.
dobre toma
Membru forum
12
Oras: Giurgiu
Data nasterii: 22 Feb 1961

Re: "Re - prezentare"

Mesaj de dobre toma »

Cu cea mai mare placere.
Transformarea am aratat la prezentarea masinilor, sunt foto acolo. Am mai facut si alte modificari pe care le voi pune curand. Eu locuiesc de aproape un an in acest camper, si va pot impartasi din aceasta experienta foarte multe lucruri. Lucruri de care mi-am dat seama pe parcurs, altelel pe care mi le-au sugerat colegii de forum la vremea cand faceam transformarea, si pe care nu le-am luat in considerare dar acum trebuie, etc.
Scrie răspuns