Curieratul rulotiștilor

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Florin Smolnicki
Membru asociat
10
Oras: Suceava
Data nasterii: 01 Ian 1917

Curieratul rulotiștilor

Mesaj de Florin Smolnicki »

Exemplu: Eu, Florin Smolnicki, plec mâine din Suceava (punctul A), la Iași (punctul B).
Iau cu plăcere un bagaj din Suceava, pentru un coleg din Iași și i-l duc în fața casei.
Același lucru îl poate face un alt coleg din localitatea C pentru un coleg din localitatea D.
Și astfel ne ajutăm între noi. Ne putem cunoaște mai bine și mai repede. Putem aduce în siguranță obiectele comandate.

Concret: La sfârșitul săptămânii viitoare plec pentru o zi de la Suceava la Roman. Dacă are cineva nevoie de dus ceva de la Suceava la Roman, sau invers, îl rog să-mi spună.

Concret: Am cumpărat din București niște materiale pentru rulotă. Este vreun coleg care vine săptămâna aceasta sau săptămâna viitoare la Suceava? Sau știți pe cineva din București care vine în curând la Suceava?
+40 749 233 299 (Orange)
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Re: Curieratul rulotiștilor

Mesaj de Odenie Sergiu »

Mai e aici un topic deschis pentru asta : viewtopic.php?f=45&t=6568

Topicul pe care l-a indicat Sergiu este perfect pt asa ceva .
Inainte de a deschide un subiect cautati pe forum cu functia search / cautare .

Editat de Ciprian Lupu
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Scrie răspuns