Am schimbat numele subiectului asa cum ati cerut .
Cautati-va rulota cu 2 posturi ( peste 4 m) daca vreti mult spatiu , dar nu f grea !
In general va puteti da seama si din denumirile anunturilor , adica " Beyerland quartz 400" are 400cm la interior ( lungime ) .
Cam toate au 200-210 latime , doar cele cu 2 axe au mai mult cu 20-25 cm.max 30.
Mai mult nu se poate ( iese din gabarit rulota ) .
Hoby Classic 390 sau Hobby Luxus 540 au la interior lungimea de 390 cm , respectiv 540 cm .
Va puteti da seama si din titlul anunturilor , asta ca sa scurtati timpul de documentare .
Eu am autorulota Burstner A532 fapt pt care cu tot cu alkov are 532 cm interiorul , alkovenul fiind dormitorul de deasupra cabinei sofer.
Va mai dati seama si din poze , veti vedea un exemplu mai jos unde nu se vede pe nici o parte grila de aerisire de la frigider , fapt pt care e clar ca e pe spate bucataria, chiar daca nu se vede din pozele de la interior ... sau va dati seama unde este toaleta dupa usa externa40x40 pe care o vedeti decupata de fabricant pe peretele rulotei ... asta ca sa determinati asezarea/ configurarea si acolo unde nu sunt suficiente poze , respectiv detalii ...
In general cand am cautat rulota , nu m-am uitat la modele scurte , dar care mi se par pe de alta parte f. bune la pescuit sau off camping, pt. ca nu lovesti cu ele si nu le tarai pe jos... ( mai ales spatele ) , unde unii colegi au montat role :) /rotile.
Va pun un exemplu - nu stiu a cui e aceasta rulota dar mi-a placut descrierea si prima poza :) , asadar nu -mi dau cu parerea. Pacat ca n-are boiler , ( apa calda ), altfel v -as fi recomandat s-o vedeti , s-o negociati ....
http://olx.ro/oferta/rulota-hobby-de-lu ... c;promoted
Va urez sa deveniti unul de al nostru , cu acte-n regula si sa ne vedem la un pahar asezonat cu sifon ! :)
Faptul ca sunteti acum aici e un inceput !