In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
La multi ani dragi colegi!
Va rog pe cei care au fost intr-o asftel de vacanta, sa imi spuna din experienta lor si ce trebuie avut in vedere.
Am tot cautat pe net camping-uri destinate iernii insa nu am gasit informatii complete.
In primul rand ma intereseaza daca ma pot incalzi electric cu o aeroterma de 2500w, pentru ca gazul sigur nu imi ajunge o saptamana.
De locatii concrete sunt interesat, (campig cu dotari pentru iarna) cat mai aproape de partii, eventual fara transport public, de prerferat partii cat mai usoare, pentru copii.
Un exempu am gasit aici http://www.camping-arlberg.at/en/service/sitemap.html un super camping cu baie proprie dar este un pic cam departe, insa daca nu gasesc altceva cred ca asta va fi alegerea.
Va multumesc!
Salut. Noi tocmai ne-am intors din zona Zillertal unde in 8 zile am vazut peste 50 de rulote si campere care veneau sau plecau. Am vazut un camping foarte aproape de partii in Kaltenbach, max 5 min de mers pe jos pana la telegondola.
Salut.
Uite poti vedea aici viewtopic.php?f=105&t=8414 eu am fost de doua ori deja sezonul acesta pe acolo.
Mai toate campingurile montane, si Austria este cam toata munte, sunt deschise iarna si au dotarile pe care le-am pus in postare.
Acest camping este la 3 minute de mers de o telegondola, pe care insa nu am accesat-o pentru ca atunci cand am fost eu nu era suficienta zapada.
Daca esti cu rulota este foarte usor de accesat toate marile zone schiabile din zona cu masina tractoare, daca esti cu autorulota la ghetar vei gasi suficient loc de parcare pentru ea.
Weinsberg 500 FDK (2015)
Radu Vaida Muntean : https://youtu.be/mUTp-_hSz6Y
Da in perioada 5-13 feb.
Am tot fost si eu in campinguri prin Austria dar niciodata iarna.
As fi vrut sa stiu care e limita de amperi la curent si posibilitate incarcare butelie Gpl sau inchiriere butelie,
pentru ca nu n-am fost inspirat sa ma interesez cand am trecut pe acolo.
Adi, cred ca cel bun plan este cel facut de acasa, ca sa nu depinzi de vreo varianta imposibila de realizat, gen schimb de butelii sau inchiriere, categoric au un alt standard de butelii. Cred ca 2 butelii mari te pot tine 6 zile cu siguranta, ma indoiesc ca vei sta la blana cu soba tot timpul sederii !
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Si noi vom fi la sky, la Kaprun, din 13 februarie dar nu cu rulota. Nu am mers niciodata iarna cu rulota deoarece este mare, ca spatiu de incalzit si grea la tractare. Insa subiectul este deosebit de important pentru noi si asteptam cu nerabdare sa puneti pe forum, la intoarcere, intreaga excursie. Poate asa vom prinde si noi curaj ca anul viitor sa facem deplasarea impreuna. Cu experienta voastra (din acest an) si curajul nostru poate iesi o saptamana la sky reusita.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Amperajul maxim admis de campinguri nu-l stiu dar cred ca-l poti afla cu usurinta scriindu-le un mail dupa ce alegi campingul.
Eu in vacanta de toamna a copiilor am avut la mine 2 buteli pline si nu am folosit decat una. Ce e drept cea mai joasa temperatura noaptea nu a scazut mai mult de -6 grade. Ca si avarie aveam cu mine si o aeroterma de 2 kw dar nu a fost nevoie sa o folosesc. Ideea e ca tipul acesta de aeroterma, de altfel cea mai comuna aeroterma, nu consuma 2kw decat daca o dai la maxim. In caz de avarie o poti da mai incet si cred ca poti trece noaptea.
Eu am vrut sa reumplu butelia pe care o foloseam in Ungaria dar nici o statie de gaz nu a vrut sa faca asta. Nu e chiar ca la noi !
Alta chestie pe care trebuie sa o iei in calcul este cand pleci in aceasta saptamana de vacanta.
Eu nu am putut pleca de vineri exact dupa terminarea orelor fetitei si am plecat luni. A fost cam heirup facand 4 zile pe drum din 7.
Succes.
Weinsberg 500 FDK (2015)
Radu Vaida Muntean : https://youtu.be/mUTp-_hSz6Y
Eu voi fi in Kronplatz in vacanta copiilor (dar fara copii ;) - de data asta). O sa stau la hotel dar stiu de anul trecut conditiile pentru autorulota: se poate sta gratis in parcarea de la telegondole. Anul viitor aproape sigur asa voi face, anul asta n-am vrut sa risc pentru ca nu stiam cum se comporta autorulota la minus multe grade si pe zapada. Intre timp am testat la Straja, se comporta bine.
Foarte multe partii lungi, late, bine intretinute si albastre (de incepatori). Sunt si de alte culori dar pe mine nu m-au interesat.
Lift-urile sunt in marea majoritate gondole, deci foarte bine pentru incepatori. Daca nu-s gondole atunci sunt telescaune moderne, nu exista teleski sau altceva similar.
Acces gratuit pe mijloacele de transport in comun cu ski-pass-ul. De fapt impreuna cu ski-pass-ul am primit tichete pentru transportul in comun.
Acces facil de la mijlocul de transport in comun spre munte. Pentru exemplificare noi mergeam de la hotel cu trenul, dar gondola spre munte pleca efectiv din gara de pe peron!
Au "depot-uri" pentru ski-uri, mie mi s-au parut fantastice. Am inchiriat un dulapior la depot unde lasam ski-urile, manusile, betele, castile. Dulapiorul era exact in statia de la gondola si este ventilat / incalzit. Mergeam in papuci de strada pana acolo, scoteam claparii si restul echipamentului din dulapior si ne urcam in gondola. Fara carat skiuri in spate, fara clapari umezi ca nu s-au uscat...
Tehnic este in Italia, practic prima limba vorbita este Germana.
nici eu nu am fost pana acum iarna la ski la rulota deoarece mi se pare incomod, iar preturile din camping sunt destul de mari, ceea ce m-a determinat sa stau la pensiuni
totusi un camping bine dotat pt iarna mi se pare acesta: