Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Daca e musai cu prezentarea o fac nu e o problema!
multumesc!
Multumesc pt intelegere ... acesta este regulamentul forumului . Toti sa avem la profil trecuta localitatea si ne prezentam ... in cateva cuvinte nu e f greu ...
editat de Lupu Ciprian
nu exista nu se poate ! ci doar nu am cercetat destul!
rulota Hobby 430 + Suzuki Vitara
telefon:0731208333
Daca mai sunteti interesat am eu o husa cumparata din UK pentru rulota mea pe care am folosit-o doar o singura data - tin rulota in garaj !
Pret 100 euro sau 450 lei / mentionez ca rulota mea este model 460 adica mai lunga cu 30 cm !
Daca sunteti interesat va rog sa ma contactati numai telefonic / 0721911211.
Saut Bogdane, la 2 - 300 lei iti bati joc de munca ta ,de banii si de invesitia facuta in rulota ta( daca prelata nu este dedicata pentru rulote)... prelata de la Exis este special conceputa pentru rulote :idea: ... plafonul si peretii rulotei respira prin aceasta prelata + ca accesul in rulota este asigurat de un fermoar. Asa ca diferenta , tot la tine in buzunar e :!: ... si argumrnte iti mai pot da... in contiuare te astept in vizita pe la atelierul meu , putem sta de vorba in 99.9% din problemele legate de RV-uri.
Reparam Rulote si Autorulote - Piese de schimb SH sau noi.
Ruloteadi - 0744319217
Aveti dreptate domnu Adrian Coman! Am tot cautat, dar la cati bani am investit in rulota asta, acum n o sa ma impeidic de 600 de lei cat e o husa buna , daca dumneavoastra o recomandati pe cea de la Exis.
Nu sunt adeptul ieftinaturilor si nici a lucrului de proasta calitate. Economie nu se face cu lucru ieftin, ba din contra se cheltuie mai mult, plus nervi si timp piedut.
nu exista nu se poate ! ci doar nu am cercetat destul!
rulota Hobby 430 + Suzuki Vitara
telefon:0731208333