Hobby reparatie caroserie, reconditionare interior

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Bogdan Ionescu
Membru forum
9
Oras: Constanta
Data nasterii: 02 Iun 1983

Hobby reparatie caroserie, reconditionare interior

Mesaj de Bogdan Ionescu »

Buna ziua!

Dupa cum spune si titlul am decis demararea unui set de lucrari la rulota mea, avand in vedere unele probleme de infiltratie pe la geamul frontal datorita ramei care era sparta( asa am achizitionat- o) cat si unele modificar, rulota fiind destul de veche de acuma dar avand totusi caroseria buna in mare masura.
Intrucat prelucrarea lemnului nu-mi este pe plac am apelat la un tamplar pentru refacerea scheletului frontal pe care se fixeaza geamul.
Lemnul folosit va fi tot din brad dar tratat pentru protectia la umezeala.
Cu ocazia asta am facut si o lista cu toate ce trebuie schimbate atat la interior cat si exterior astfel: trape noi, pompe de apa, verificat sistemul de gaz, conexiuni apa, conexiuni electrice, rulota fiind adaptata mai mult pentru off camping, am cam avut ceva de modificat la sistemul de iluminat interior (leduri), trecerea traseelor pe 12V, schimbat pozitia intrerupatoarelor ( multe fiind pt 220v), verificat sistemul de rulare, reglat sabotii, schimbat jantele de tabla cu unele de aluminiu - dau mult mai bine :),demontat portbagaj, aripioarele de la roti cat si panoul de lumini din spate pentru reconditionat crapaturi, fisuri cu fibra de sticla, acum sunt la vopsitor.
Pentru tapiserie si perdele am apelat la un tapiser care lucreaza la domiciliu. Omul a venit mi-a luat pernele i- am cumparat materialul si mi le-a adus gata facute.
Mai ramane de schimbat culoarea mobilierului, pentru ca nu da bine deloc cu canapeaua si nici cu perdelele, probabil voi folosi un lac colorat. Inca nu m-am decis.
Intrucat la caroserie nu s-au facut lucrari de intretinere si spre norocul meu la colturi inca nu a patruns apa lemnul fiind intr- o stare foarte buna voi continua prin a demonta toata sina de pe muchiile rulotei si schimbarea ei cat si a masticului si garniturii de cauciuc de sub sina.
As dori daca ma poate ajuta cineva cu un sfat de unde pot procura aceasta sina (la imbinarea dintre acoperis si peretii laterali) cat si garnitura de cauciuc.
In momentul demontarii holzsuruburile care fizeaza sina erau foarte ruginite unele a trebuit sa le tai sau schiar am smuls sina pentru ca nu mai ieseau. O sa folosesc la montare unele din inox.
Cateva poze cu lucrarile efectuate din pacate nu pot incarca, alte poze trebuie sa le adaptez, fiind dimensiunile prea mari nu mi permite up load ul.
Revin !
Fişiere ataşate
muncim la maxim
muncim la maxim
inainte
inainte
fgstf.PNG
fgstf.PNG (310.14 KiB) Vizualizat de 1685 ori
nu exista nu se poate ! ci doar nu am cercetat destul!
rulota Hobby 430 + Suzuki Vitara
telefon:0731208333
Bogdan Ionescu
Membru forum
9

Re: Hobby reparatie caroserie, reconditionare interior

Revin cu poze noi:
Fişiere ataşate
20151230_144043.jpg
20151228_164204.jpg
20151222_122137.jpg
20160111_163222.jpg
received_1157086977654194.jpeg
20160109_141108.jpg
Bogdan Ionescu
Membru forum
9

Buna seara!

Cu sina de la caroserie am rezolvat o, o are exis ul, dar nu e chiar identica insa sub sina mai am o garnitura de cauciuc profil L , asta chiar e o provocare ca nu e pe nicaieri....
Oare daca folosesc doar banda de mastic sub sina va etansa bine acoperisul cu peretii laterali?
Multumesc!
Gabriel Schuster
Membru forum
11
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 20 Ian 1967

Mesaj de Gabriel Schuster »

Salut, s-ar putea sa gasesti pe ebay.co.uk .
Kia Sportage GTi
Campervan CITROEN Jumper 2,2 dCi
gschuster67@gmail.com
0722 545963
Bucuresti
Scrie răspuns