Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Buna ziua.
As dori sa achizitionez un cort pentru rulota mea model TEC TM2, dimensiune din pamant in pamant de 7.8m.
Singura conditie dupa cum am observat este ca sina acoperisului sa nu aiba mai mult de 4.2m restul pana la 7.8m sa se imparta intre pereti.
Eu am cortul rulotei dar cred ca la cumparare mi la dat sa fie la numar pentru ca nu l-am probat cand am cumparat rulota.
Daca este cineva intresat dimensiunea totala este de 7.85m si sina acoperisului are 4.5m .
multumesc.
tel 0744618812
VW passat 2.0TDI , Hyundai Santa Fe + rulota in asteptare
Tel: 0744618812
Ceva nu este in regula :diferenta la sina acoperisului (intre ce ai si ce vrei ) cum zici tu este de trei cm adica 1,5 intr-o parte si 1,5 in cealalta iar la lungime totala 5 cm.Nu ar trebui sa fie o problema .Corturile se fac cu o anumita toleranta(10-15 cm) pui pe teren mai inalt sau mai jos.Sigur ai masurat bine?
...colegi ! masurati cu atentie sina in care se imbina cortul cu rulota, la care adaugati stnga ,dreapta distanta pina la pamant... e, abia atunci aveti lungimea corecta a cortului. Spor la cumparaturi !
Reparam Rulote si Autorulote - Piese de schimb SH sau noi.
Ruloteadi - 0744319217