Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Asa cum ai scris tu nu este nici o diferenta. Intre CFX-40 si CF-40 exista diferenta ca CFX se preteaza pentru alimentare la panouri solare si are lampile indicatoare cu led si lumina interioara cu led. CFX are capacitatea de 41litri iara CF are 37 litri. CFX consuma 0,74 A iar CF consuma 0,87 A . Cam astea sunt diferentele pe care le-am descoperit .
Salut, Viorel nu stiu unde ai vazut ca are un consum de 0, 74 h?, eu am CF 35 care are un consum de 6 ah /h si este si aceasta pentru panou solar dar si 220v. Am testat toate modurile si are consum deatul de mare, ideea este ca are compresor si chiar tine totul inghetat la -18 grade .
Ciprian, ideea este ca poti cumpara oricare dintre ele ca tot 6 ah consuma, mai bine cauta ceva care merge si 220v ca in camping este beton.
Bafta la achizitie.
P.S. Daca vrei pot aduce si eu CDF 35 la pret destul de bun vorbim in PM sau telefonic..
0,74A e consumul la 220v, CFX40 are un consum de 7A la 12V.Dar de ce CFX-40 e mai scumpa cu cca.150 euro decat CFX40 ?Asta-i dilema mea.
PS.Sorin multumesc de ajutor ,dar vreau o lada care sa aiba si manere de transport.Cristina baga in lada destule iar daca mai pun si eu niste beri la racit, fara manere e cam greu la transportat.Si functioneaza si la 220.
Pe asta am pus ochii :https://www.vexio.ro/lazi-frigorifice-a ... 0-240v-ac/
Sper sa ajunga pana la prima iesire ca sa avem motiv de udat :lol: