Daca vreti un loc cu zapada cel mai aproape de Bucuresti este la Bolboci sau Padina. La Cheia am fost de 1 Decembrie si nu a fost zapada si a batut vantul tare.
Draghiciu Dumitru
Constanta
dumitru.draghiciu@gmail.com
Mob: 0721930633
Kia Sorento 140 HP si rulota Efeilland 1999
La Padina nu recomand urcarea cu rulota, nici cu masina, este un traseu exact ca Transfagarasanul, adica inchis, fiecare o face pe barba lui...anul acesta zic "pas" de revelion iesirii cu rulota, nu am gasit "adepti" cu care sa fac un program din octombrie, noiembrie...adevarul este ca nu a existat un organizator pentru revelion pana acum postat pe forum si cei care ies in mod regulat de revelion au iesit cu alte grupuri in afara clubului, in trecut (am 3 revelioane petrecute la rulota)...in luna decembrie daca se posteaza o iesire este greu sa gasesti un grup, pentru ca majoritatea isi fac programul cu mult timp inainte. Ma bucur sa vad ca sunt persoane care doresc sa faca revelionul la rulota si va promit ca anul viitor ma voi implica personal sa facem o iesire de anvergura cumulata 1 dec si revelion in singura locatie care poate oferi conditii pentru un grup insemnat pe timp de iarna , wc-uri si dusuri incalzite...pentru cei care acum ajung sa stranga un grupulet de a petrece revelionul le doresc petrecere frumoasa si un an nou fericit !
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Buna ziua dragi colegi ultimele doua revelioane le-am petrecut in Azuga la baza pârtiei Cazacu in conditii ofcamping .Si in acest an suntem prezenti acolo 3 echipaje incepând cu data de 30 dec.
Sincer n-am făcut niciodată revelionul.la rulotă.și chiar merge încercat. Suntem două echipaje din Constanta și ne-am hotărît să petrecem noaptea dintre ani ,intro locație superbă lingă Mânăstirea Dionisie cel Mic,, mai.exact la intrare în Târgușor se face dreaptă cca 3 km. .sunt indicatoare ....Ne rugam să țină vremea cu noi. Ne-am bucura să fim cit mai multe echipaje...
Mihai Daniel si Doina loc. Constanta si Corbu 0725246296 / 0752519038 rulota STERCKEMAN 320 AUTOPLI
Locatia este la Gura Dobrogei dar unde vreti sa campati inaite de manastire sau pe platoul din fata manastirii. Sant si eu interest de revelion la rulota. Vara eu ma duc des in aceasta locatie .Acum au pietruit drumul cei de la manastire.
La intrare in Targsor la calea ferata se face dreapta si sant 3-4 km se coboara o panta si in dreapta se face o padurice cu salcami.
Daca imi spuneti exact locul eu ajung pe 30 dupa amiaza.
Vemea se anunta superba.
Draghiciu Dumitru
Constanta
Buna seara
Are cineva numarul de telefon a lui Dan Soare Opel Signum 1,9 cdti +Beyerland Sprinter 390. As dori sa dicut cu el in privat pentru revelionul de la Azuga partia Cazacu.
Va multumesc anticipat
Draghiciu Dumitru
Constanta