Sponsorizare pentru Asociatia ClubRV

Fondurile asociatiei se formeaza si din donatii/sponsorizari
Aceste venituri vor fi cheltuite integral numai in scopul in care sunt facute.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Colegul meu din CD ,Ciprian Rosca din Vaslui, a initiat un program de atragere de sponsori si a gasit 2-3 societati comerciale din jud VS ale caror administatori sunt colegi rulotisti , care ne vor vira in contul asociatiei saptamana aceasta suma totala de aproape 2000 ron .

Am gasit si eu un coleg/ prieten care va sponsoriza tot asa cu dedicatie pt "actiuni si intalniri organizate de ClubRV" suma de 200 ron si voi completa si eu la fel cu o suma modesta de la mine de la firma ... nu mare, dar conteaza orice suma, pt ca este un + nu un - :)

Sponsorizarile se fac in baza unui contract de sponsorizare pt. care va stau la dispozitie pt semnat iar pt virament folositi datele asociatiei ... plata conf. contract nr... din data de ... care trebuie semnat inainte .

Se poate vira pana la 3‰ din cifa de afaceri(sau 20% din impozitul pe profit datorat) ca sponsorizare , bani pe care oricum ii dati ca impozit la stat deci nu este o pierdere daca faceti o sponsorizare catre o astfel de asociatie ...

Daca exista si alti binevoitori va stam la dispozitie si va multumim pt ca ajutati acest fenomen ...

Sumele vor fi folosite cheltuieli comune / pt actiuni de genul intalnirilor internationale sau nationale acolo unde este prezent ClubRV-RO , materiale promo etc ... personalizate ClubRV ....

CONTUL BANCAR AL ASOCIATIEI CLUBRV-RO Beneficiar: Asociatia CLUBRV-RO, CIF 21847408 Banca: CREDIT EUROPE BANK (ROMANIA) SA Sucursala AVIATIEI Cont IBAN nr. RO66FNNB007302511450RO02

Am postat aici si nu doar la membrii cotizanti pt ca audienta este deschisa catre peste 1000 de vizitatori fata de cei doar 130 de cotizanti ( in zona asociatiei ) si avem vanzatori de rulote , de accesorii de diverse sau alte firme care ar putea sa vina sa sustina finaciar fenomenul RV in Romania .... prin acest club .

Cu aceasta ocazie le multumesc celor 10-12 persoane fizice care au virat in contul Clubrv in aceasta vara diverse sume sub forma de donatie pt. sustinerea proiectului "Tuzla " .

N-am sa scriu nume pt ca sunt sigur ca n-au facut-o pt a se vedea pe o lista in forum , dar m-am bucurat sa vad in extrasul de cont pe care l-am primit de la colegul Curelea , oameni din toata tara care tin aproape de noi chiar si daca nu au ajuns deloc la locatie .
Fişiere ataşate
Contract de Sponsorizare.doc
(56 KiB) Descărcat de 203 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Adrian Coman
Membru forum
11
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 10 Iun 1967

Re: Cautam sponsori pt Asociatia ClubRV

Mesaj de Adrian Coman »

:D ... ca si anul trecut,voi fi alaturi de colegii mei rulotisti si voi incerca,ca prin suma ce o voi dona,sa pun umarul la realizarea idealurilor acestui club. :D
Reparam Rulote si Autorulote - Piese de schimb SH sau noi.
Ruloteadi - 0744319217
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Sponsorizare efectuata de catre societati comerciale.

Nu te costa absolut nimic, iar banii care in mod normal s-ar fi dus la bugetul de stat merg catre o cauza pe care o sustii si tu.

Modalitatea de redirectionare este foarte simpla . Acest tip de sponsorizare nu presupune alte cheltuieli suplimentare si nu afecteaza profitul net al companiei.

Directionarea inseamna ca plata se face direct catre Asociatia ClubRv-RO si nu catre ANAF.

Practic ai libertatea sa alegi destinatia unei sume, care in alte conditii ar ajunge oricum la stat. Si poti contribui la o cauza nobila fara niciun fel de cheltuiala.
Autorulota Dethleffs Just 90
Ciprian Rosca
Membru CD
11

Mesaj de Ciprian Rosca »

E pacat sa dam banii la stat 2% din impozitul din profit .
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

In numele ClubRV ,multumim colegilor / rulotistilor de la Vaslui - Barlad care pe langa faptul ca sunt membrii ai asociatiei , ( aproape 10 la numar ), in afara de cotizatia catre asociatie , au venit fiecare de la firma cu diverse sponzorizari ( din impozitul pe profit), astfel ca am castigat la bugetul asociatiei numai de la ei , peste 4200 ron ! ! !

Le face placere sa sustina fenomenul , sa ajute existenta clublui , fara pretentii nici macar de reclama.... sau de a vinde ceva !

Cu fiecare din aceste societati comerciale, am incheiat contracte de sponsorizare si am primit de la 500 pana la 2000 ron ...

Este pt. prima data in istoria asociatiei , cand avem astfel de sponsorizari de acest nivel si speram sa nu ne oprim aici ... pana una alta , cel "vinovat" de cresterea cu 40% a bugetului anual este colegul nostru din CD , Ciprian Rosca ( Barlad ) , merita tot respectul nostru pt. eforturile depuse in folosul comunitatii ! :)

N-am sa-i enumar , dar avem si alti colegi din Sibiu , Bucuresti , care au adus de asemenea un plus pt. Clubrv in acest sens din dorinta lor ( ca si colegi rulotisti ) de a ajuta efectiv ... ( ca pers fizica ) .

Cum se vor cheltui aceste sume si cand.... veti putea umari in zona membrilor asociati ( cotizanti ) a forumului .
Momentan nu facem cheltuieli absolut deloc.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Ciprian Rosca
Membru CD
11

Mesaj de Ciprian Rosca »

Statul isi va lua partea si in 2016 - Salveaza 20% din Impozit pe Profit
Poţi da foarte simplu o mână de ajutor pentru rezolvarea unor nevoi din comunitatea ClubRV . Alege să sponsorizezi Asociaţia ClubRV şi îţi poţi deduce sponsorizarea din impozitul pe profit, conform legii. De la 1 ianuarie 2016, firmele pot sa scada din impozitul pe profit sumele acordate ca sponsorizări in limita a 5 la mie din cifra de afaceri, dar nu mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat. Asadar, poti face o sponsorizare fara sa te coste nimic!

CONTUL BANCAR AL ASOCIATIEI CLUBRV-RO Beneficiar: Asociatia CLUBRV-RO, CIF 21847408 Banca: CREDIT EUROPE BANK (ROMANIA) SA Sucursala AVIATIEI Cont IBAN nr. RO66FNNB007302511450RO02
Programele pe care le desfasuram nu vor schimba lumea, insa intr-un colt al ei va fi mai bine.
Depinde si de tine!
Ciprian Rosca
Membru CD
11

Re: Sponsorizare pentru Asociatia ClubRV

Mesaj de Ciprian Rosca »

CONTRACT DE SPONSORIZARE
Nr. 2/2020

I. PĂRŢILE CONTRACTANTE

Între:
S.C. ENERGOCONSTRUCT S.R.L. - adresa sediului: str. Zimbrului, nr. 69, Birlad, jud. Vaslui, telefon / fax: 0235/429325, numar de inmatriculare la Reg. Com. J37/10068/1992, cod fiscal RO 3337028, reprezentat prin ing. Cozma Adrian, funcţia Administrator, denumită în continuare Sponsor,
şi
Asociatia CLUBRV-RO, cu sediul în Bucureşti, Soseaua Viilor ,Nr.101 ,Bl.1 Sc.2 ,Ap. 53, sector 5, CIF 21847408, cont IBAN RO66FNNB007302511450RO02, deschis la CREDIT EUROPE BANK (ROMANIA) SA– Sucursala Aviatiei, reprezentată prin dl. Rosca Ciprian, în calitate de membru in Consiliul Director, denumită în continuare Beneficiar,

În baza Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea cu modificările şi completările ulterioare si Legea 227/2015 privind Codul fiscal cu modificările şi completările ulterioare se încheie următorul contract.

II. OBIECTUL CONTRACTULUI

Obiectul contractului îl constituie sponsorizarea Beneficiarului cu suma de 1000,0 lei.
Suma urmează a fi utilizată in urmatoarele scopuri :
1. Suplimentarea mijloacelor financiare pentru achizitionarea de materiale promotionale personalizate.
Scrie răspuns