Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Salut Razvane,are Vasiliu ion(JeanOmVesel) din Ploiesti,o rulota din Anglia,an de fabricatie 1997,MMA1000KG,stare buna,pret 2700 euro redus de la 3300 euro,marca rulotei Coachman/440/5/Wanderer,rulota o gasesti pe forum la rubrica vanzari RV,iar pozele ei le gasesti la anunturile mai vechi in pagina a doua de la vanzari RV.Multa bafta la cumparare! :)
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Terecoasa Adrian scrie:Salut Razvane,are Vasiliu ion(JeanOmVesel) din Ploiesti,o rulota din Anglia,an de fabricatie 1997,MMA1000KG,stare buna,pret 2700 euro redus de la 3300 euro,marca rulotei Coachman/440/5/Wanderer,rulota o gasesti pe forum la rubrica vanzari RV,iar pozele ei le gasesti la anunturile mai vechi in pagina a doua de la vanzari RV.Multa bafta la cumparare! :)
Salut, Adriane!
Am in calcul si rulota lui nea Jan. Mai meditez deocamdata.
Multumesc!
Mergi incet si ajungi departe! Mitsubishi outlander / Toyota Camry / LMC LORD +79065711430
Salut Razvane, mare grija la ce achizitionezi :!:
Dupa achizitie... te asteptam la o evaluare generala ( GRATUITA ) a rulotei achizitionate.
Atelierul nostru situat in Ploiesti ,str. Ploilor efectueaza toate tipurile de interventii la rulote si autorulote :D
Programari telefonice : luni -vineri 09-19 - 0744319217 RuloteAdi .
Pentru orice intrebare legata de rulota pe care doresti sa o achizitionezi , NU EZITA IN A NE CONTACTA :!:
Reparam Rulote si Autorulote - Piese de schimb SH sau noi.
Ruloteadi - 0744319217
Adrian Coman scrie:Salut Razvane, mare grija la ce achizitionezi :!:
Dupa achizitie... te asteptam la o evaluare generala ( GRATUITA ) a rulotei achizitionate.
Atelierul nostru situat in Ploiesti ,str. Ploilor efectueaza toate tipurile de interventii la rulote si autorulote :D
Programari telefonice : luni -vineri 09-19 - 0744319217 RuloteAdi .
Pentru orice intrebare legata de rulota pe care doresti sa o achizitionezi , NU EZITA IN A NE CONTACTA :!:
Salut,Adrian!
Din pacate nu am gasit nimic care sa ma satisfaca.....Chiar daca voi oferii ceva mai mult , tot nu gasesc ceva ok
Mergi incet si ajungi departe! Mitsubishi outlander / Toyota Camry / LMC LORD +79065711430
RazvanGogonea scrie:Poate acum in prag de sarbatori , sa-mi faceti un cadou? Nu stiti o rulota buna de vanzare? :roll:
Razvane, rulota buna si la un pret bun nu stiu dar un "cort bun" tot pot sa-ti ofer!
Glumesc desigur!
Apropo tot n-am inteles ce sa-ntamplat cu LMC-ul ce-l aveai?
David Eugen Caravelair 420 Palma- Hyundai Tucson CRDi -tel. 0760 450 223