Reguli forum
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare membri si minim in alte patru topicuri .
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Cumpar releul montat pe instalatia prizei pt rulota .Priza pe 7 pini ..releul este acesta sau poate stie cineva o alternativa.
014-209 12v Afc Flash Control Relay Module
Multumesc .
Nu imi merge semnalul stanga la rulota cu stecherul bagat (cu nici o rulota) ..si chiar direct pe el daca pun lampa o ia razna..clicane des si nu se mai aprinde stanga spate la masina.
Am incercat...la fel.Am verificat releul si iesirea pt rulota imi decupleaza si spatele masinii.O sa sa fac o modificare pana la urma daca nu gasesc alt releu.Masina este din 2002...deci.....model vechi.
Masoara rezistenta pe partea dreapta si compara cu cea de pe partea stanga, desigur la stecherul rulotei
sau
incearca cu becuri cu leduri
Relee gasesti la cei care vand sisteme de remorcare.
Mihai
Mihai Serban
campingaviator@gmail.com
0722221235
Busteni
Daca dreapta merge, schimba firele intre ele stg cu dr. in stecher. Daca merge stg cu lampa din dreapta atunci cauti defectul in instalatia rulotei pe stanga, verifica si lampa rulotei.
Mihai Serban
campingaviator@gmail.com
0722221235
Busteni
Cel de pe ebay are alta configuratie a conexiunilor dar putem modifica.Instalatia rulotei este ok,la fel si circuitul dintre releu si priza,problema persista si daca am cuplat alte rulote.Releul este bolnav.Conexiunea din el pt semnal st rulota este cu buba.Am rezolvat deocamdata legand semnalul rulotei pe semnalul masinii,evident pe acel releu .Calculatorul masinii nu simte nimic in plus ca,consum.Oricum cererea ramane valabila .
Daca spuneti ce masina aveti (ca sa pot gasi ceva documentatie pe partea electrica, daca nu cumva o aveti deja - ceea ce ar fi minunat!), si o poza "citeata" a releului, poate se rezolva problema printr-un substitut, chiar mai sigur in functionare. Este important de stiut ce functii indeplineste acel releu si de unde primeste comanda.
Masina mea, Cielo, nu a fost prevazuta cu asa ceva. Am imaginat, proiectat si confectionat eu un tablou cu relee (9 buc) si sigurante (10 buc), corect dimensionat, menit a controla distributia de energia electrica spre cele 2 prize (12N -semnalizare rutiera si 12S -alimentare rulota) si a conferi maxima protectie atat automobilului cat si rulotei (viitoarei ). Dar pt . toate acestea cred ca va trebui sa intram intr-un topic adecvat.