Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Buna seara,
sunt printre membrii persoane interesate sau care au cunostinte despre off grid , full timers ? Eu tot citesc despre asta si as dori sa cunosc si persoane din tara interesate.
chiar am citit asta, am citit foarte mult referitor, dar ma intereseaza despre oameni de-ai nostri care isi petrec timpul asa. Mai vechi am citit despre doi arhitecti din Bucuresti care si-au petrecut cativa ani traversand continentul nordamerican impreuna cu copiii(destul de mici) mai am citit despre o pereche de ziaristi care fac acelasi lucru. Majoritatea se bazeaza pe activitate ce poate fi facuta pe internet, ca parte de job sau pe sponsorizari, sau incearca sa castige cu articolele si fotografiile calatoriilor . Eu Sunt acum in Germania de aproape un an, locuiesc in camper in diverse orase, si intentionez sa-mi construiesc un alt auto, mai mare si mai confortabil, un minisattelzug.