Daca tot eram in slovenia am vrus sa merge si la renumitul lac Bled, stiind de la colegul Cosmin Man, care a fost de Paste acolo ca este f frumos... Din pacate fiind luna August nu am gasit niciun loc liber (a fost primul camping in care nu am gasit loc de campare) , am mers la alt camping in apropiere, am stat pana dimineata, in speranta ca pleaca cineva din campingul Bled, insa nici dimineata cand am revenit la acest camping nu se eliberase nici un loc... cu parere de rau am plecat spre Austria, lasad lacul vizitarea lacului Bled pe alta data...
Daca tot am vrut sa stam la un lac sa ne plimbam cu barca si sa ne balacim am cautat in Austria un alt lac cu campinguri in jurul lui, intrand pe la Villah stiam ca sunt lacuri in zona..., Ossiacher See a fost cel la care ne-am oprit, aici am cautat vreo 2-3 ore un camping care sa ne placa si sa gasim loc la umbra ca era foarte cald afara, pana la urma la umbra nu am gasit dar campingul a fost super...(nu retin cum se numeste, dar este cam singurul din zona de 5 stele)..locul de campare a fost chiar pe malul lacului, la 3 metri de lac....ratele sabatice veneau din lac langa rulota si mancau din palma, erau foarte obisnuite cu lumea...
Fişierul ataşat DSC01528.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat DSC01527.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat DSC01526.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat DSC01521.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat DSC01522.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat DSC01533.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat DSC01546.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat DSC01570.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat DSC01587.JPG nu mai este disponibil