Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Unde ati gasit carlig?
Am aceeasi problema, distanta intre sol si varful nucii este prea mica, asadar caut sa schimb partea terminala de la carligul de remorcare cu una mai inalta.
As fi foarte recunoscator pentru o indrumare unde pot cumpara un carlig, sistemul este Bosal.
P.S. Rog din suflet sa nu se aduca in discutie arcuri, greutatea rulotei, distributia fata de axa, etc. am mai discutat de cateva ori despre asta.
Toyota Corolla 1.4 D4D 2005 + Kip Grand de Luxe 1978
am si eu aceeasi problema la un Megane, in urma discutiei cu importatorul pe tara de carlige am ajuns la concluzia ca nu se poate schimba doar partea terminala ci carligul cu totul...deci trebuie un alt carlig
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
La Meganele meu din 2007,partea terminala este demontabila(vorbesc de piesa cu nuca de cuplare) si nu am aceasta problema,carligul l-am montata dupa ce am cumparat masina la un service in Ploiesti.Daca doriti o sa atasez poza.
MIHAELA & FLORIN MARIUS PETRE
MEGANE II + CHATEAU CHIARA 400 tel. 0728628909.
Revenind la RAV4, problema cu carligul prea jos se manifesta la toate modelele, sau pana intr-un anumit an?
De exemplu modelul din 2007 are aceasta problema?
Toyota Corolla 1.4 D4D 2005 + Kip Grand de Luxe 1978
Vizitand un parc auto de dezmembrari in Anglia in cautarea unor piese am gasit la un Renault Scenic aceasta platbanda care ridica carligul, era facuta de fabrica, avea stanta de Renault pe ea. Sincer, nu mi-a trecut prin cap sa intreb la reprezentanta de aceasta problema, cum as fi putut sa ridic putin carligul...o am pusa de 1 an si sunt foarte multumit
asa arata intial...
si dupa...
am copiat piesa si am facut o placa identica si am pus la un Audi A4
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India