Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Dupa ceva vreme revin mai hotarat ca oricand si evident cu temele facute.In concluzie,cumpar rulota.Pretentii!? Simplu: 2 persoane ,baie cu dus si wc fix (daca are si apa calda..eheheee)....dotarile standard-aragaz,frigider,cort..etc,..MAXIM 1000kg MMA.Ce este in plus nu deranjeaza evident.Daca este inmatriculata in Ro este un avantaj,daca nu este inmatriculata cumpar numai cu carte si fiscal,eventual suport cheltuielie cu inmatricularea.Logic,model cat mai ,, nou" ,,,sa nu_i fuga podeaua fara stirea caroseriei si sa nu creasca licheni prin ea.Evident totul functional iar aspectul si starea tehnica in limita bunului simt avand in vedere vechimea si suma oferita..max 2000 euro iar la banii astiaa trebuie sa ma uimeasca la modul placut ,plata pe loc.Acum ceva vreme am primit niste ,,idei" tentante de la cineva din Ploiesti dar am pierdut contactul.Marti am zi libera dupa ora 11.....apoi doar la sfarsit de saptamana.Multumesc pentru atentie.
... ai zis ca vi cu temele facute.... , apropos ... cortul , este accesoriu , NU INTRA IN STANDARD !... iar ''cit mai noua'' si la buget de 2000 euroi... slabe sanse sa gasesti un RV cit de cit fara ''licheni'' . Oricum spor la cumparaturi !... poate cine stie te alaturi noua,membrilor asociati, proprietari de RV-uri .
Ai alaturat siteuri unde sa gasesti rulota mult visata ... http://www.marktplaats.nl/ http://www.speurders.nl/
Reparam Rulote si Autorulote - Piese de schimb SH sau noi.
Ruloteadi - 0744319217
M-ai ajutat tare mult cu adresele alea.Multumesc.Ca sa aduc personal o rulota din Olanda nu face efortul...ies mult mai scump decat daca as cumpara-o de aici,si in plus eu sunt de parere ca trebuie sa manance si cei care aduc rulote si masini o paine.Cat despre rulote la 2000 de euro...daca nu ar exista si astea ti-ai inchide afacerea cu reparatii,nu ? Mai bine recomanda-mi ceva,una inmatriculata,,,etc ,un dealer ceva sa scape si el de un junghi :).
SERGHEIDIN scrie:M-ai ajutat tare mult cu adresele alea.Multumesc.Ca sa aduc personal o rulota din Olanda nu face efortul...ies mult mai scump decat daca as cumpara-o de aici,si in plus eu sunt de parere ca trebuie sa manance si cei care aduc rulote si masini o paine.Cat despre rulote la 2000 de euro...daca nu ar exista si astea ti-ai inchide afacerea cu reparatii,nu ? Mai bine recomanda-mi ceva,una inmatriculata,,,etc ,un dealer ceva sa scape si el de un junghi :).
.... ia lupule , tigan, de'agata... nu de alta dar sa vezi ce inseamna olanda... adica 2200 km.. + ore dormite in masina + mincat senvisuri ...+++nu cred ca rezisti.... de munca se plateste ! Eu comentez , prntru ca inainte sa am un atelier de reparatii rulote si autorulote, aduceam si eu rulote din vest... si toti musterii le voiau cu " tv color"... asa ca la 2000... vei achizitiona o rulota infiltrata ... SIGUR,SIGUR ! Acum , am in atelier o rulota '96... achizitionata de un client , care este infiltrata la panoul spate.... reflecteaza la ceea ce spun , ca nu vorbesc din carti.... clientul a platit pe aceasta rulota 2500 euro... ATENTIE,ATENTIE,ATENTIE! Pentru ca sunt prea realist primesc "sfaturi " de la samsarii de rulote ... dar...
Ruloteadi - 0744319217
SERGHEIDIN scrie:Pai lire cu euro se pupa diferit :) ...plus ca sar de 1000kg MMA..Cat despre cum arata,nu am ce comenta ,arata foarte bine.
Daca stai in fatza calculatorului si te plangi ca "nu se pupa" nu ai sa-ti ei nimic bun. Pretul se potriveste, acum preturile la rulote sunt in scadere, toti dealerii le pun acum cu 10-20% mai scumpe ca sa aiba de unde scadea. Nu neaparat aspectul exterior ca-i spalata si polisata ai da valoare. Uita-te atent la dotari: numai trapa mare si boilerul de apa calda pe gaz cu care este dotata ajung aprox 1500 euro!!!
Goala cantareste 800kg. Este si un model mai mic. Nu trebuie sa te duci tu personal dupa ea, sunt foarte multi care fac Uk-Romania si ti-o pot tracta cu 300-500 euro. Unde sunt 2000 euro se mai gasesc inca 500 euro.
Insa trebuie sa pui putin osul la treaba, sa dai niste telefoane, sa te informezi putin ce si cum.
Pai sa o luam pe rand.....Adi,nu stiu cum este cu ruta pe Olanda dar stiu cum este pe Irlanda.Este greu orice ai face.Stiu ca o rulota din 86 are aceeasi calitate de putregai ca una din 2000.Eu atat sunt dispus sa ofer pe o rulota+/- ceva...constient ca pana sa o aduc intr_o stare decenta voi mai baga in ea usor1000-1500 euro DAR..ii bag in timp.Am tot timpul din lume,locuiesc la curte , am spatiu,am scule.....si creier sa invat.Unde nu merge mana sau neuronul apelez la tine sau la altii ca tine.Simplu.Sa dau 4000_5000 , bani gramada pe o rulota mai ,,sanatoasa" nu dau nici sa ma pici cu ceara.
Gabi....eu ofer o suma pt o rulota....adica eu platesc.Ca dau 2000 pe un ra...t sau pe un tort este riscul meu,pe barba mea.Este adevarat ca nu vreau sa imi bat mult capul...dar nu am timp,am un job care imi ocupa toata ziua pe plantatie .Eu ofer o suma ,cineva imi ofera ceva in schimb.
Da Mihai, am simtul umorului :))
Apreciez faptul ca incercati mai voalat mai direct sa imi bagati mintile in cap si sa imi deschideti ochii dar de fel sunt catar.Ascult sfaturile tuturor dar eu tot 2000 si un pic dau pe o rulota...si vreau rulota acum.Mai cochetez cu varianta unei rulote in banii astia ,,cheala" si in timp sa investesc.Deocamda ta caut.Eu am oferit o suma,oferiti-mi ceva ..
... :shock: eu unul, nu am de gind sa bag mintile nimanui in cap... fiecare este liber sa ofere cit vrea si cit are ... numa'i ca pe acest forum , navigheaza cunoscatori in ale RV-urilor si din acest motiv , tu consideri ca vrem sa iti bagam mintile nu stiu unde. Eu , iti urez multa rabdare ... ca ai timp...pina la primavara... Nu esti primul si nici ultimul, incepator in ale RV-urilor care incearca :idea: ...
Ruloteadi - 0744319217