Refacere panou frontal rulota Hobby & probabil mai mult..

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Florin Smolnicki
Membru asociat
10
Oras: Suceava
Data nasterii: 01 Ian 1917

Re: Refacere panou frontal rulota Hobby & probabil mai mult.

Mesaj de Florin Smolnicki »

Dragi și onorabili colegi,
Am desfăcut astăzi șina pe care e fixată perdeaua, de la geamul din față de la rulotă. Pt. șina de sus a fost totul ok. Cea de jos mi-a făcut probleme. nu am acces la holzșuruburile din interiorul șinei care susține perdeaua în partea de jos. am făcut o pârghie cu șurubelnița lată și am scos astfel șuruburile.
Se vede din poze că în partea din rulotă am ca un fel de raft, din scândură, orientat în sus, ce nu lasă să cadă obiectele puse acolo. Din această cauză mi se mărește unghiul și nu pot ajunge într-un unghi corect, cu șurubelnița, la capul șurubului. nu pot înfileta corect șurubul. Ce îmi sugerați să fac? Vă rog frumos să mă ajutați cu idei. Ce scule (IEFTINE) să folosesc? Exclus cap de la bormașină cu unghi la 90 de grade. E scump și nu știu pe ce bormașină s-ar adapta.
Dacă mă puteți ajuta, m-ar ajuta ENORM dacă mi-ați da explicațiile și ați arăta ȘI POZE, cu sugestiie voastre, așa, ca să înțeleagă toată lumea. Mă refer aici la nespecialiști, ca mine.
Vă mulțumesc frumos.
De ce am scos acea șină? Explicația e foarte simplă. Vreau să pun o folie de aluminiu pe geam, folia să o lipesc de un carton, ca să am mai puțină lumină în rulotă. Din păcate, rulota mea nu are perdele de aluminiu, plase de țânțari sau altele. Din acest punct de vedere, și nu numai, găsesc excelente rulotele LMC. Un geam în minus. Mare avantaj! Cei care le au, știu de ce....
Vă mulțumesc pentru răbdarea de a citi aceste rânduri și pentru sugestiile voastre viitoare. Atașez câteva poze. Poate că nu m-am exprimat foarte clar.
Cu respect,
Florin
+40 749 233 299 (Orange)
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Cauta prelungitor flexibil pentru surubelnita.Se gasesc mai uzual doua tipuri.
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

@ Florin...Daca intentionezi sa folosesti rulota iarna, toamna, cand vei folosi soba, acea folie de aluminiu nu te ajuta, mai rau iti face, va crea o perdea de aer rece intre ea si geam, duce la condens iar acesta nu are unde se sa "duca", iarna, doar cu perdelele trase geamurile vor fi calde iar condensul nu mai apare....pe acea sina se ruleaza perdeua cu niste bumbi.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Florin Smolnicki
Membru asociat
10
Oras: Suceava
Data nasterii: 01 Ian 1917

Mesaj de Florin Smolnicki »

Mulțumesc mult pentru sfat, Radule.
Rulota o folosesc și vara, și iarna, iarna mai puțin. Mă deranjează lumina, întotdeauna, foarte tare, când dorm. De aceea aș vrea să pun un carton la geamuri, pe care să lipesc niște folie de aluminiu, ca să nu mai am așa multă lumină.
Acum chiar că sunt într-o dilemă. Mulțumesc oricum pentru sfat. Nu știu cum să mai procedez. Ce ar fi totuși de făcut?
Nici loc pentru acele plase de țânțari + folie de aluminiu (rulouri, sau cum s-or fi chemând) nu există în rulotă. Aici mă refer la tipul meu de rulotă. Sprite musketeer. În plus, acele rulouri sunt foarte scumpe. Oricum, la geamurile laterale nu am cum să prind asemenea chestii pentru că sunt prea în față.
Ar avea cineva o soluție, o idee? Nu vreau lumină în rulotă.
+40 749 233 299 (Orange)
Ionita Bogdan
Membru forum
18

Mesaj de Ionita Bogdan »

Poti cumpara o foaie de ...PFL ... spate de sifonier care arata ft bine , il prinzi frumos pe tot peretele din fata si vei avea intuneric.
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Peste perdelele existente cosi un material prin care nu trece lumina, le faci o dublura. Nu e necesar sa folosesti jaluzele duble la toate geamurile, intimitate si plasa insecte ,la cel din fata e inuti , gasesti sh, vara chiar e necesar sa nu intre insecte in interior, la cel putin 2 geamuri trebuie sa pui
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
vasiliu costica
Membru forum
9
Oras: galati
Data nasterii: 06 Feb 1953

Mesaj de vasiliu costica »

Florine, cred ca montarea/lipirea prin interior a unei folii-fumurii, ar rezolva problema ta.
Volkswagen Passat Variant 1,9TDI
Bayerland Quartz 3-50/2E
vasiliucostica@yahoo.com
0742411020
"Radacina convingerilor inseamna... experienta" N. Iorga
Adrian Coman
Membru forum
11
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 10 Iun 1967

Mesaj de Adrian Coman »

.... iarasi chiciuri... lasati rulotele asa cum le-au conceput parintii lor !...echipatile cu ceea ce este dedicat pentru ele si ... cind achizitionati un RV... nu va uitati doar la pret(cit mai mic posibil) , ci la ceea ce avem nevoie si ulterior. Intradevar , accesoriile rv-urilor sunt scumpe ... dar avem un RV nu un cotet !
Reparam Rulote si Autorulote - Piese de schimb SH sau noi.
Ruloteadi - 0744319217
Scrie răspuns