Mercedes MB100 karmann

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Suveges Iosif
Membru forum
9
Oras: Baia Mare
Data nasterii: 23 Mai 1976

Mercedes MB100 karmann

Mesaj de Suveges Iosif »

k 002.jpg
k 001.jpg
Suveges Iosif
Membru forum
9

Re: Mercedes MB100 karmann

Mesaj de Suveges Iosif »

Acum am invatat sa pun poze....
Suveges Iosif
Membru forum
9

Mesaj de Suveges Iosif »

Recent am cumparat-o.Este fabricata in 1992 ,motor 2.4 diesel fara turbo (motor cobra),este dotata cu 4 locuri de dormit si , doua jos ce se face in locul mesei si doua sus in alkoven,6+1 la calatorit,are frigider,aragaz,chiuveta bucatarie,baie cu dus si wc,boiler,incalzire gaz cu mai multe locuri de bagat caldura, doua butelii,doua baterii din care una pt. stationare,ventilator in tavan,televizorul,receiverul si parabolica le-am scos si dat gratis deoarece nu vreau televizor in natura, doua cutii gen thule pe tavan,marchiza (sau cum ii zice deasupra usii de vreo 2.5m)etc.
Momentan sunt tare bucuros de achizitie si astept sa ii fac o proba pe teren
Terecoasa Adrian
Membru forum
10
Oras: Busteni
Data nasterii: 24 Mai 1979

Mesaj de Terecoasa Adrian »

Frumoasa achizitie,sa o stapaniti sanatosi,multe drumuri bune in natura si fara evenimente rutiere si va asteptam cu ea la intrunirile clubului care sunt postate pe forum,in ceea ce priveste postarea pozelor chiar va pricepeti :D
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Suveges Iosif
Membru forum
9

Mesaj de Suveges Iosif »

Am primit ceva intrebari pe privat si postez raspunsurile aici, poate mai intereseaza pe cineva:
am achizitionat-o din tara de la un vecin de cartier,pretul apoximativ 7000 euro, este inmatriculata fara taxa, deci o las inmatriculata pe firma cetateanului de la cine am luat-o sa nu mai platesc taxa. La primarie impozitul anual e de cca980 ron avand motor de 2400 cc,asigurare ca e pe firma 800 ron.Maine plec in Germania dupa un alt camper Fiat din '92(4800 euro)cu sase locuri pe care il cumpara un prieten sa putem umbla impreuna.Am sa va tin la curent cu taxele si cheltuielile de inmatriculare, variantele ar fi: 1.-Bulgaria cca500 euro
2. Ungaria cca 1000 euro si 3. Romania cca 2000 euro.
Scrie răspuns