Rulotă Sprite Musketeer

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Florin Smolnicki
Membru asociat
10
Oras: Suceava
Data nasterii: 01 Ian 1917

Rulotă Sprite Musketeer

Mesaj de Florin Smolnicki »

Fişierul ataşat 1.jpg nu mai este disponibil
Fişierul ataşat 1.jpg nu mai este disponibil
Dragi colegi,

voi face o scurtă prezentare a rulotei mele.
Este prima mea rulotă pe care am cumpărat-o la sfârșitul lunii aprilie 2015.
Virusul rulotismului l-am luat la începutul anului, cam prin ianuarie-februarie.
Virusul și-a arătat, cel puțin la mine, foarte repede efectele....

Am o rulotă Sprite Musketeer, din 1990.
Este o rulotă ușoară – 650 kg greutate proprie și 900 kg MMA (așa scrie în documente), pe care o trag cu ușurință după mașina mea: Skoda Octavia Tour din 2007, cu motor 1, 9 tdi, 105 CP.

Mi-am dorit foarte mult să – mi cumpăr o rulotă cu mai multe spații de dormit (pt soție, cei doi băieți, eu); astfel, în față am un pat mare 1, 90 x 2, 10 m, în spate imediat pe dreapta, lângă ușă am încă un pat + un pat etajat.
Fără să exagerez, în rulota mea pot dormi, fără probleme, cel puțin 4 persoane mature (3 persoane pe patul din față), o persoană (matură, dacă e nevoie) pe patul din dreapta jos și un copil (pe patul etajat).
Ca și concept, consider minunat acest model de rulotă.
Lungimea în interior este de doar 4, 5 metri.
Rulota este dotată, ca toate celelalte rulote cu baie, sobă, toaletă fixă (!) - cu pompă electrică (!) :D, aragaz, frigider, boiler pe gaz (!), plafoniere de 12 V pe LED, redresor. Nu are vent; aș vrea să-i montez un vent pe 12 V. Încă mai studiez problema.
Doresc un vent pe 12 V fiindcă NU vreau să merg vreodată în vreun camping. (Iertare). Nu am fost, nu știu cum e, dar nici nu-mi doresc.
Mie îmi plac doar ieșirile off-camping.
Din păcate, nu am cort la rulotă.
Sper să-l primesc cât mai curând de la cel ce mi-a vândut rulota, căci mi-a promis că-mi va da și cort la ea. Păstrez legătura cu el.
Iată câteva fotografii din interior și din exterior.

Numai gânduri bune și frumoase de la Suceava,
Florin
Fişiere ataşate
1.jpg
+40 749 233 299 (Orange)
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Re: Rulotă Sprite Musketeer

Mesaj de Ciprian Rosca »

Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente.
Autorulota Dethleffs Just 90
Adrian Coman
Membru forum
11
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 10 Iun 1967

Re: Rulotă Sprite Musketeer

Mesaj de Adrian Coman »

Sa te bucuri de ea si sa o folosesti la cit mai multe intilniri ClubRV !... :D
... in ceea ce priveste cortul.... toti samsarii de rulote zic asta...., ca vor livra ulterior si cortul.... daca opreai banii pe cort ... aveai o sansa , dar poate este un om serios ! Multa bafta!
Reparam Rulote si Autorulote - Piese de schimb SH sau noi.
Ruloteadi - 0744319217
Scrie răspuns