Fişierul ataşat 1.jpg nu mai este disponibil
Fişierul ataşat 1.jpg nu mai este disponibil
Dragi colegi,
voi face o scurtă prezentare a rulotei mele.
Este prima mea rulotă pe care am cumpărat-o la sfârșitul lunii aprilie 2015.
Virusul rulotismului l-am luat la începutul anului, cam prin ianuarie-februarie.
Virusul și-a arătat, cel puțin la mine, foarte repede efectele....
Am o rulotă Sprite Musketeer, din 1990.
Este o rulotă ușoară – 650 kg greutate proprie și 900 kg MMA (așa scrie în documente), pe care o trag cu ușurință după mașina mea: Skoda Octavia Tour din 2007, cu motor 1, 9 tdi, 105 CP.
Mi-am dorit foarte mult să – mi cumpăr o rulotă cu mai multe spații de dormit (pt soție, cei doi băieți, eu); astfel, în față am un pat mare 1, 90 x 2, 10 m, în spate imediat pe dreapta, lângă ușă am încă un pat + un pat etajat.
Fără să exagerez, în rulota mea pot dormi, fără probleme, cel puțin 4 persoane mature (3 persoane pe patul din față), o persoană (matură, dacă e nevoie) pe patul din dreapta jos și un copil (pe patul etajat).
Ca și concept, consider minunat acest model de rulotă.
Lungimea în interior este de doar 4, 5 metri.
Rulota este dotată, ca toate celelalte rulote cu baie, sobă, toaletă fixă (!) - cu pompă electrică (!) :D, aragaz, frigider, boiler pe gaz (!), plafoniere de 12 V pe LED, redresor. Nu are vent; aș vrea să-i montez un vent pe 12 V. Încă mai studiez problema.
Doresc un vent pe 12 V fiindcă NU vreau să merg vreodată în vreun camping. (Iertare). Nu am fost, nu știu cum e, dar nici nu-mi doresc.
Mie îmi plac doar ieșirile off-camping.
Din păcate, nu am cort la rulotă.
Sper să-l primesc cât mai curând de la cel ce mi-a vândut rulota, căci mi-a promis că-mi va da și cort la ea. Păstrez legătura cu el.
Iată câteva fotografii din interior și din exterior.
Numai gânduri bune și frumoase de la Suceava,
Florin