Off-camping in zona Bistrita-Dej-Cluj

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Adrian Rosu
Membru forum
13
Oras: Dej
Data nasterii: 08 Aug 1975

Re: Off-camping in zona Bistrita-Dej-Cluj

Mesaj de Adrian Rosu »

In zona Tiha Bargaului, de-a lungul soselei care duce catre Vatra Dornei, pana in cabana Valea Strajii, de-a lungul paraului este o zona de iarba destul de lunga, unde am vazut vara mai mereu corturi sau petrecareti iesiti la iarba verde. Am trecut acum o luna pe acolo si am vazut ca toata zona este ingradita, gardul fiind de-a lungul soselei.Din loc in loc exista porti de acces. Stie cineva care este situatia cu acel teren? Varianta cu teren privat este exclusa caci se intinde pe cativa km de-a lungul soselei, mai degraba banuiesc ca e o masura impotriva furtului de lemne de pe munte spre sosea. Acolo e o zona de iesit pe weekend cu rulota excelenta, este apa, e accesul facil din sosea.Dar nu am idee care este situatia acelui teren.
VW Golf IV 1,9 TDI, 101 CP + Caravelair Bamba Luxe 395 T, 1994
Tel. 0740131438
Adrian Rosu
Membru forum
13

Mesaj de Adrian Rosu »

Se pare ca odata cu venirea iernii a inghetat si topicul acesta.
Trebuie sa ne facem planuri de iarna, iar din primavara sa le punem in practica.
Sarbatori fericite tuturor va doresc.
Tel. 0740131438
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Cunosc situatia terenului si a gardului de care ziceti ce se intinde pe o lungime considerabila fiind acelasi model cu aceleasi panouri, dar nefiind din zona, m-am abtinut sa raspund.
Fiti sigur ca este facut de prefectura sau de primarie, in colaborare cu ocolul silvic, exact pentru a nu mai campa si pentru a nu se mai creea noi maldare de gunoi, de-a lungul raului
Se pare ca in curind vom gasi astfel de situatii si in alte locuri prin tara, acolo unde primariile nu pot interzice camparea. Poate cei din zona Dej sa va dea un raspuns mai concret :)
Campati linistiti in spatele Cabanei mentionate mai sus, sunteti in siguranta si langa un restaurant ieftin si bun.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Adrian Rosu
Membru forum
13

Mesaj de Adrian Rosu »

Alte variante off camping in zona mai stie cineva? Pot fi incluse si lacuri de pescuit, etc.
Tel. 0740131438
Adrian Rosu
Membru forum
13

Mesaj de Adrian Rosu »

În jurul Clujului cam ce zone offcamping frecventabile ar fi?
Tel. 0740131438
Adrian Rosu
Membru forum
13

Mesaj de Adrian Rosu »

Am aflat zilele astea de o locatie frumoasa si foarte frecventata ... Râmetea in judetul alba, in poarta Apusenilor.
A fost careva acolo? Se poate campa off? Cam ce posibilitati ar fi, acces, etc.
Tel. 0740131438
Adrian Rosu
Membru forum
13

Mesaj de Adrian Rosu »

Am fost weekend-ul trecut la Baile Figa langa Beclean. Vreau sa va spun ca este extrem de frumos, posibilitati de campare langa padure, gratuit, pentru corturi si rulote. Am fost cam 4 rulote si multe corturi. Apa/gratare/padure combinatia perfecta.
Tel. 0740131438
Suveges Iosif
Membru forum
9
Oras: Baia Mare
Data nasterii: 23 Mai 1976

Mesaj de Suveges Iosif »

Buna ziua, stiti ceva de drumul Bistrita-Colibita? sa mai reparat ceva? pot merge cu un camper? vreau sa ies de proba de sambata spre dumineca undeva pana in 200km de Baia Mare de preferinta pe malul unui lac. Multumesc anticipat.
Stefan Dan
Membru forum
10
Oras: bucuresti
Data nasterii: 05 Noi 1974

Mesaj de Stefan Dan »

Buna seara tuturor. Mai Adrian. Sper ca nu te superi ca-ti spun asa . Tu esti tocmai din Dej si ai omis Parcul BalnearTorc . Din fericire am copilarit acolo 'cand nu era amenajat si de fiecare data ma întorc cu placere unde pt mine inseamna acasa. Asa ca în luna mai ac cu doi prieteni tot rulotisti am facut un traseu de 1600 de km in care am inclus si 5 zile In zona off de pe Cabic chiar langa Parcul Balnear priveliste superba zici ca privesti din avion orasul de sus de pe deal. Localnici au fost încantati si placut surprinsi ca au venit oameni cu casute dupa ei(asa ziceau ei). A fost urat cam doua zile si am hotarat sa mergem la piscina acoperita din parc unde am gasit: dusuri apa calda ' sauna' cazi cu apa sarata din Toroc( lacul de afara acum amenajat cu o supraf de 400-500 m2m2) ,terasa cu bere suc etc(vara sunt mai multa afara) doua cazi cu bule hidromasaj si curatenie ,a stea toate cu 5 lei dupa ora 4 pana la 8 sau toata ziua cu 10 lei . Ca sa fac un spirit de gluma un pensionar mi-a spus ca pt el era mai ieftin sa faca dus si baie acolo decat acasa . Asa ca va recomand cu placere Parc Balnear Toroc .E micut dar frumos.Am uitat mai sunt si doua terenuri de sport.Centrul orasului foarte aproape cu de toate.Si va recomand Cofetarie Restaurant Lemnul verde.Daca sunteti interesati va pot ajuta cu mai multe informatii si cred ca si Adrian este in asentimentul
meu si ne poate ajuta cu informati locale Adrian te salut dar am o problema .Cine da palica eu sau tu? :)
VW Bora variant.1.6 16v .Hobby clasic 92 Fane & Elena
Adrian Rosu
Membru forum
13

Mesaj de Adrian Rosu »

Buna seara,
Acum ca zici ca ati stat acolo pe deal in stanga lacului Toroc, imi aduc aminte ca in acea perioada chiar am fost pe acolo si v-am vazut. Cred ca erati 3 rulote, daca nu ma insel. Intr-adevar pozitia aia este faina, privelistea merita toti banii. Eu locuind in Dej, nu am fost acolo cu rulota, ... ar fi culmea, dar obisnuiesc sa merg la Figa, mie personal imi place mai mult acolo. Autoritatile locale din Dej, tin cu ursul, au lasat acea locatie de izbeliste, ea fiind facuta cu fonduri europene, se vrea acum de catre alesii locali, aserviti unui baron local, sa ii puna acest loc de agrement pe tava, si din cauza asta l-au lasat mult in urma celui de la Figa, care este mult mai curat, si mai dezvoltat.
Personal am vorbit cu cei din primarie si le-am propus amenajarea minima a unui loc de campare in zona exterioara complexului, dar ... nu se vrea. Era vorba doar de curent electric si o sursa de apa. Eu personal, nu as trece aceasta locatie pe harta locatiilor frecventabile. Parerea mea,....
Tel. 0740131438
Adrian Rosu
Membru forum
13

Mesaj de Adrian Rosu »

Tinand cont ca primaria dej are reavointa, nu se poate campa la parcul acvatic....
Redirectionare > Figa , langa Beclean. E o locatie superba, langa padure.
Tel. 0740131438
Scrie răspuns