Exista interes pentru o locatie la munte sau NU ?

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !

Sunteti interesati de o locatie proprie ClubRV unde sa se plateasca doar costurile de intretinere ?

Chestionarul s-a închis pe data de 30 Noi 2015, 10:52

vin sigur ori de cate ori pot si sunt dispus sa ma implic sa si ajut
15
25%
da as veni de peste 6-7 ori intr-un an
10
16%
poate as veni de 2-3 ori pe an... ocazional
25
41%
NU as veni pt ca prefer sa merg off camping intr-o poiana undeva fara costuri
8
13%
NU AS VENI pt ca prefer un camping amenajat complet cu baie /dus/wc/apa calda
2
3%
NU as veni pt ca imi place sa ies singur nu cu grup de 5-10 rulote
1
2%

Voturi totale: 61

Bogdan Ipate
Membru forum
9
Oras: Buzau
Data nasterii: 03 Iun 1965

Re: Exista interes pentru o locatie la munte sau NU ?

Mesaj de Bogdan Ipate »

O parte din membri vor fi de acord cu "o locatie la munte" dar... daca tot se consuma efort si energie nu s-ar dori transformarea termenului de LOCATIE in cea de RETEA...si va solicit atentia din urmatoarele considerente:
-in ambele situatii se cheltuiesc bani;
-in ambele situatii se consuma resurse umane;
-in ambele situatii exista un angajament cu autoritatile locale.
Avantajul unei RETELE deja poate fi intuit - o retea de locatii sub egida Clubului RV- aproape o afacere dar de fapt o pasiune care poate pune la dispozitie concedii de vis.
Daca tot ne intalnim pe 1 Dec s-ar putea discuta si o astfel de varianta?!
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

DA este f bine sa discutam si pt asta vom folosi sala de conferinta duminica h 16 sau h 18 daca sunteti de acord ...
Va reamintesc ca toti cei care participa sunt membrii ai asociatiei , deci cu atat mai bine ! ! !

NU se vor lua decizii pt ca nu este adunarea generala , dar se va face o discutie si punem ceva date pe masa facem niste calcule ... vedem cati din cei ce vor fi de fata pot veni sigur la locatie sau pot ajuta un viitor proiect 2016 pt ca nu ne apucam acum iarna de amenajari ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Si eu sunt de acord cu Andrei.Cu atatea locuri de offcamping in preajma,in zonele propuse de Ciprian, nu cred ca se merita . Dar , nu se stie niciodata cand va aparea vreo oportunitate pentru noi.Asa ca nu disperăm,mergem inainte. :)
Autorulota Dethleffs Just 90
campingaviator
Membru forum
12
Oras: Busteni
Data nasterii: 25 Noi 1950

Mesaj de campingaviator »

Camping Aviator Busteni
Imi permit sa exprim cateva idei ce imi vin citind parerile privind locul de campare la munte.
In primul rand, am deschis campingul cu gandul la cei ce ar dori sa vina la munte folosind rulotele sau autorulotele.
Surpriza a fost ca in lunile de vara Iulie si August, campingul s-a umplut cu cei ce folosesc corturile.
A doua varianta propusa a fost ca rulotele sa fie parcate pe termen lung si sa poata fi folosite cand este cazul, cateva zile pentru campare. In aceasta varianta am avut 3-4 rulote.
Am facut contract cu clubul rv, acordand reduceri membrilor si am primit vizita a 5-6 echipaje. Avand in vedere frecventa mica a vizitelor cum se poate sustine un pret mic ? Cu toate acestea voi continua o vreme.
Din punct de vedere al amenajarii si intretinerii au fost cheltuieli cu igienizarea spatiilor in fiecare primavara, chiria catre propietar, Intretinerea instalatiei de apa calda si caldura, cat si costul gazelor naturale folosite la centrala. Instalatia electrica a trebuit extinsa cu puncte de conectare, contorizate pentru fiecare rulota. Energia electrica nu a reprezentat un cost important. De asemeni s-a asigurat contectare wifi si s-a extins reteaua cu inca un acces point, cu trafic nelimitat, plata abonament upc.
Consumul de apa in perioadele aglomerate a reprezentat un punct important, mai ales prin faptul ca a trebuit asigurata evacuarea apelor uzate. Tot asa a trebuit asigurata colectarea deseurilor toaletelor chimice, ce nu se pot elibera in canalizarea publica. A fost platita periodic o vidanje, care vine de la Brasov si numai pentru un pret de 800 ron la un drum.
La 30-40 de zile trebuie cosita iarba, ca urmare se plateste un muncitor cu motocositoare. Trebuie incheiat un contract de ridicare a deseurilor menajere care a oscilat intre 100 si 400 ron/luna. Pentru diverse lucrari in camping sunt necesari 2 muncitori chiar cu salariul minim pe economie inseamna 2x1000 ron plus taxe 7-800 ron.
In perioadele cu vreme nefavorabila cand nu a fost nimeni in camping, nu ne-a scutit nimeni de cheltuielile minime, abonamente, chirii, contracte. (Acestea au fost suportate de atelierul de vulcanizare.)
Cat despre inchirierea unui teren plan, destul de greu de gasit la munte, preturile cerute sunt asa de mari ca te descurajeaza din start.
In rest va asigur de tot sprijinul meu in orice varianta veti avea nevoie de el, atat in camping cat si in zona.
Puteti pune orice intrebare sau exprima puncte de vedere chiar incomode. Cu drag, Mihai Serban.
Mihai Serban
campingaviator@gmail.com
0722221235
Busteni
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Nu cred ca ne trebuie o locație proprie la munte in acest moment. Am văzut la Tuzla ce costuri implica gestionarea unei locații. Avem in acest moment 2, chiar 3 locuri in care se poate merge la munte, indiferent de perioada din an, ma refer la Cheia - ECO camping Rusu si la Bușteni, Camping Aviator. Se poate lua in calcul si Pensiunea Rasnov unde pot staționa peste o suta de rulote. Pentru cei care nu agrează locurile arătate, exista variate off. Si încă ceva, de multe ori este mai ieftin sa închiriezi decât sa cumperi.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Radulescu Alexandru
Membru forum
10
Data nasterii: 23 Mar 1967

Mesaj de Radulescu Alexandru »

Salutare tuturor, subscriem celor spuse de Relu Deliu.
Alex&Olivia
Mitsubishi L200/140 cp +LMC 450
Autorulota Fiat Burstner 1999, 2,5TDI
0723 330 046
" Daca trebuie sa te tarasti ca sa traiesti, atunci ridicate si mori" Jim Morrison
Cristian Ionita
Membru asociat
9
Data nasterii: 14 Apr 1959

Mesaj de Cristian Ionita »

Suna interesant sa existe o locatie a clubului in care sa putem campa linistiti, dar se pare ca este destul de costisitoare investitia. Oare in conditiile actuale, localnicul ne-ar lasa sa campam (contra cost fireste) pe proprietatea sa? La cum vad eu terenul in panta, nu cred ca pot intra prea multe rulote...
Cristian Ionita
- Rulota DETHLEFFS RM 2 A Masa proprie 654 Kg si MMA 1000 Kg
- FORD MONDEO TDCI 1997cc, 180 cp, MMA 2270 Kg.
Tel. mob: 0722318345
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Imi cer scuze pt ca v-am raspuns abia acum , dar n-am vazut intrebarea sau am omis probabil.
NU se poate campa pe acel teren pt ca proprietarul vrea ceva sigur si cu contract pe strada Urlatoarea .
Este stramb si utilajele costa f mult !
Omul are magazin acolo la Busteni si nu se deranjeaza pt 30 50 ron dansul vrea 5000-10000 eur pe o perioada fixa clar determinata cu act si cu impozt platit si fara responsabilitate .

Cunosc deja cat costa sa stii o locatie ingrijita si pazita si curata si amenajata cu una , alta , fapt pt care in Consilioul Director ClubRV am decis sa nu cheltuim bugetul Clubrv pe ASA CEVA .

Raman la ideea ca daca vreau sa merg la munte am deja 5 variante bune pt toate gusturile

Camping Vampire Bran partener Clubrv
Pensiunea Rasnov partener Clubrv
Camping Aviator partener Clubrv
Loc Campare Cheia Rusu fost camping - unde avem si apa si poate va fi si curent probabil
Off camping Valea Cerbului daca vreau sa fac si foc sau sunt prea multi cu toate ca nu prea -mi place aglomeratia din sezon de pe Vale... devine circ....
Of camping Cheia langa rau daca se vrea intalnire de f multe echipaje cu toate ca e mai retras la Rusu si fara galagie si fara intrebari sau vizite... deranj vecini zgomot etc ... si departe de sosea.
Alte zone in care ar trebui sa mergem care sunt nepopularizat gen Valea Doftanei , Piatra Craiului , 3 Brazi , drumul spre Cabana Susai , Lepsa Gresu - Cascada PUtnei , Podul Dambovicioarei , Rucar Bran , Cheile Rasnoavei , Simon , s.a.m.d. toate off camping pe langa un parau... fapt pt care locatia proprie devine o sugativa inutila de bani .

O sa merg la dl Moroe la Zarnesti si o sa l conving sa faca partitie de camping in curtea lui acolo pe care o gestioneaza el si incaseaza el si gata pt inca un partener in plus care sa dea apa si curent la pret micut de bun simt. - vorba de Piatra - Craiului ro udne am tot tatonat terenul ... spre Plaiul Foii.
Terecoasa Adrian
Membru forum
10
Oras: Busteni
Data nasterii: 24 Mai 1979

Mesaj de Terecoasa Adrian »

O alta locatie la munte,pe care a-s dori sa o adaug la lista de locatii prezentate mai sus,ar fi cea a colegului nostru Adrian Dediu in Bucovina,mai precis in localitatea Dorna Candrenilor,jud.Suceava,pe care a amenajat-o de curand cu current 220v,apa curenta,mai are de continut cu locul de deversat toaleta chimica si eventual niste toalete si dusuri separate,am inteles ca a facut de Paste inaugurarea cu doua echipaje din Bucuresti pe care ii rog pe aceasta cale sa prezinte si ei ceva impresii,eventual poze de acolo.Va multumesc pentru intelegere.
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Dl. Dediu nu a fost interesat sa se inscrie in asociatie fapt pt care din partea noastra nu cred ca va avea sustinere... ma refer din partea asociatiei...
Scrie răspuns