Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Am mai sters din postari ( inscrieri ) ca sa simplificam topicul ...
Va reamintesc faptul ca nu mai sunt camere , iar cei 17 care au apucat deja sa rezerve sunt rugati sa-mi trimita mail /sms / pm cu data sosirii respectiv a plecarii pt ca asa-mi cere receptia Gura Diham .
Va multumesc !
Cele 4 locuri libere de la spatiul de rulote vor putea fi ocupate de membrii asociati pana cel tarziu saptamana viitoare sambata , dupa care le trec la liber pt oricine ...
Acum sunt pe lista deja 75 pers + cativa copii...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Nedelcu Marian (membru asociat, Ciprian zice ca face cea mai buna mamaliga), si-a uitat parola de logare si m-a rugat sa-l trec ca participa la aceasta intalnire 2 adulti si 2 copii, participa la masa festiva. In 2 zile achita avansul.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Am trecut si ultimele 2 familii inscrise la spatiul RV rezervat ClubRV, Hary Radu si respectiv Nedelcu Maricel si copiii .
Ar mai fi 2 locuri la rulote si posibil o camera sa se elibereze (n-am primit avans ) ...
Acestea sunt inca disponibile saptamana aceasta in cursul careia membrii asociati mai au posibilitatea de a se inscrie.... dupa care le bag la liber pt. forumistii simpatizanti ...
La acest moment avem cca 75 adulti la masa festiva si 10 copii pe lista ( masa copii ) ... grad de ocupare 90% .
Pt. acesti copii se vor face si cadouri pachetele/ dulciuri ( ca si anu' trecut ) + alte surprize oferite de fam Gh. Geta & Michel , respectiv Rosca Ciprian & Cristina care au aceasta placere... e dorinta lor...
Daca aveti costume nationale , pregati-le din timp si aduceti-le cu voi , adica purtati-le in seara de sambata la masa festiva... mai ales ca vor fi si "premianti" :)
Fişiere ataşate
@Dumitrescu Marian & Beatrice - Ploiesti - inscrisi pe lista . ( se descurca mai greu cu netul ... ) - membru asociat .
Va trec eu pe lista si la masa si la tot... vb in privat @ George Gherghe... nu mai stiu varsta copiilor...
sunteti 17 si 18 ....
AR MAI FI O CAMERA LIBERA PT CARE NU S-A PRIMIT AVANS... vedem cine o ia din membrii asociati... daca nu ... de dumnica o bag la liber... de pe 1 nov...