Incep prin a-mi cere scuze de faptul ca nu am postat invitatia acolo unde trebuie, motiv pentru care moderatorii au hotarat sa o stearga...Asadar, in perioada 27.11-03.12 am decis sa-mi petrec o saptamana de concediu asa cum am facut si in februarie de vacanta copiilor, pe Valea Cerbului...Sper sa ne vedem sau sa ne revedem cat mai multe echipaje si sa ne bucuram impreuna de natura, atmosfera, tuica fiarta si ciolan cu fasole de Ziua Nationala... :D
Abia astept sa ne revedem Nea Mitica... :) Eu ajung vineri pe la pranz, mi-am pregatit deja rulota pentru conditii de iarna si sunt nerabdator pentru inca o aventura cel putin la fel de frumoasa ca cea din februarie... :D
Seara buna!
Imi doresc sa ajung si eu, un echipaj, vineri dupa amiaza.
Daca totul merge conform planului ne vedem acolo. Voiam sa plec la Herculane,dar se pare ca am sa fac schimbare de plan.
Nu am fost niciodata pe Valea Cerbului asa ca dati ceva detalii (cum e drumul,cati km sunt de la Busteni,c-am pe unde campati, semnal la telfon exista )?
Din Busteni, aproape de iesire in sensul de mers spre Predeal se face stanga, conform unui indicator "" Spre Cabana Gura Diham"...Pe acest drum de piatra si care e sigur curatat chiar daca va ninge, se mai merge aproximativ 3-4 km pana la locul de campare care va fi undeva pe stanga, pe malul apei...Semnal la telefon exista, pentru mai multe detalii ne purem auzi la 0770923004...Sper sa ne strangem cel putin 5-6 echipaje, cu cat mai multe, cu atat mai frumos va fi... :)
ok.Sper sa ajungem. Astă noapte a nins la Busteni,doar pe creastă la crucea de pe Caraiman, totul e alb,am vorbit cu cineva acum si la busteni e soare,senin si frumos.
C-am cate echipaje sau anuntat?
Pai daca veniti si voi, am fi 5 echipaje pana acum...Eu sunt sigur ca se vor mai strange pana vineri, ptr ca asa s-a intamplat si in februarie cand ne-am adunat de vacanta copiilor, au postat ca vor veni vreo 5-6 si pana la urma ne-am adunat 12 echipaje... :)