Bine v-am gasit!

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Cristian Ionita
Membru asociat
9
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 14 Apr 1959

Bine v-am gasit!

Mesaj de Cristian Ionita »

Bine v-am gasit!
Numele meu deja il cunoasteti, la fel si varsta. Sunt trecute in profil... :) Ma bucur ca am descoperit o comunitate atat de interesanta de care nu aveam habar. Am fost infectat cu virusul rulotelor de cineva din familie care si-a cumparat una. Am ramas surprins de ce se poate ascunde intr-o rulota si cat de confortabila poate fi. Prima miscare a fost sa-mi montez pe masina un carlig original impreuna cu instalatia electrica. Deja le-am testat pe rulota nepotului si e OK! :) Va trebui sa fac scoala si sa-mi iau si categoria BE pentru a putea tracta o rulota decenta. Nu mai am sanse de scapare si sunt in cautarea unei rulote care sa indeplinesca si pretentiile sotiei. Inclusiv pe acest forum am gasit cateva modele ce s-ar potrivi atat gustului, necesitatilor, precum si a bugetului meu. Ca "tragatoare" am un FORD MONDEO TURNIER TDCI 1998CC cu puterea de 87KW. Am pus o poza cu masina si dispozitivul de tractare motat... Multumesc celor care au postat atatea informatii utile pentru cineva profan ca mine ce se apropie de varsta pensionarii si care incearca sa descopere secretul libertatii.
Fişiere ataşate
Fordul  meu Mondeo.JPG
Cristian Ionita
- Rulota DETHLEFFS RM 2 A Masa proprie 654 Kg si MMA 1000 Kg
- FORD MONDEO TDCI 1997cc, 180 cp, MMA 2270 Kg.
Tel. mob: 0722318345
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Re: Bine v-am gasit!

Mesaj de Ciprian Rosca »

Bine ai venit pe forumul ClubRv.
Autorulota Dethleffs Just 90
Cristian Ionita
Membru asociat
9
Data nasterii: 14 Apr 1959

Mesaj de Cristian Ionita »

Cred ca e bine sa va mai zic cate ceva despre mine, mai precis ca mi-am luat rulota din semnatura. Nu e fitoasa, dar mie imi place si corespunde tuturor nevoilor mele... :) Detalii pe topicurile deschise special pentru asta.
Cristian Ionita
- Rulota DETHLEFFS RM 2 A Masa proprie 654 Kg si MMA 1000 Kg
- FORD MONDEO TDCI 1997cc, 180 cp, MMA 2270 Kg.
Tel. mob: 0722318345
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

S-o plimbati sanatosi ! Bine ai venit !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com