Propun o intalnire la Cheia in perioada 16-21 oct 2015 ,suntem deja doua familii ,noi si fam Borteanu,asteptam doritori de aer curat,liniste,un tulburel (il dau eu),o pastrama ,un gratarel etc,,,,
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424
Sa stiti ca la Cheia se poate campa, in conditii semi off camping pe terenul D-lui Rusu. Terenul este imprejmuit, are apa si posibil, in curand si current. Ca sa nu stati jos la riu sa vina ursu mai bine pe un teren imprejmuit care va ofera siguranta camparii. Daca vremea nu se strica si tine cu noi, foarte posibil sa va facem si noi o vizita sa gustam mustul si pastrama. Sunati-l pe D-l Rusu si intrebati-l in ce conditii puteti campa pe terenul Dumnealui.
Cu stma,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Am discutat cu dl Rusu si avem acceptul sa campam pe terenul dansului fara nici o taxa,avem apa,vatra de foc cu gratarul aferent. Este posibil sa vina si dansul.
Asteptam sa va anuntati prezenta pe forum sau la nr de tel din semnatura.
Incepad de maine vom fi prezenti la Cheia:
1, Fam Borteanu G
2,Fam Marinescu Ion (Sambata Dim)
3Fam Lungu m.
4 Fam Marius G
5 Fam Mircea
6 Fam Adi Enache
7 Fam Iulian G
8Fam Cornel Savu
9 Fam Rusu M(Posibil)
10Fam POPA Violeta (posibil)
Eu voi fi la Cheia de maine in jurul orei 14 impreuna cu Fam Boteanu (nea GIGI) cand vom stabili si unde vom campa Pt lamuriri suplimentare contact telefonic din semnatura.Printr cei enumerati mai sus mai sunt care inca se mai gandesc,daca mai sunt amatori ii asteptam.
Cu toate ca ne-ar fi facut o mare placere sa ne revedem, cu parere de rau, familia Popa nu mai poate participa la aceasta intalnire. Abea maine ne vom desparti de musafirii pe care I-am gazduit cu ocazia Sarbatorilor Iasului si a Sfintei cuvioase Parascheva. Suntem totusi alaturi de voi si va dorim multa distractie si vreme frumoasa.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Pentru ca am mai primit mesaje pe PM , revin cu oferta GRATUITA de campare la Cheia, pe terenul nostru, cel din fata fostei Cabane Rusu .
Cei ca au fost sau mai merg acolo, sint rugati sa-si spuna impresiile sau parerile pt viitor, indiferent de acestea. Deci, camparea este Free.
In acest weekend se pare ca a fost Fam Lungu cu niste prieteni, iar pt. weekendul viitor sint anuntate alte doua familii, deci exista doritori.
Ma intereseaza sa-mi spuneti parerile, bune-rele, nu conteaza, ca sa stim, daca continuam cu amenajarile, sau il tinem pt interes personal..
Multumim pt. interesul acordat. Sper sa va simtiti si bine in ciuda temperaturilor ceva mai scazute din aceasta perioada. Campare placuta !
2008-M-CH-25.JPG
Offcamping in Cheia la Rusu 24-26 iulie 2015 (seria 3)
Dl Rusu multumim pentru oferta, dar nu a stat nimeni la Dvs pe teren deoarece se anuntasera mai multe echipaje si nu credeam ca vom incape. Pana la urma am fost 6 rulote si un camper si am stat off.
Multumesc pt raspuns, asta este, poate data viitoare. Pe teren incap fara probleme 9 rulote, cu ceva organizare poate chiar 11.. Suprafata e de 1200 mp.
Deci teoretic 12 ar fi limita, dar eu zic ca 10 e maxim pt a se sta lejer. Pe 1 -2 august am fost chiar 10 echipaje si mai era ceva loc.. Cind doriti mergeti.
Postez 3 fotografii pt cei ce nu au fost la locatie.
Daca se doreste o amenajare sau sunt colegi care se pot baga la asa ceva exista un topic dedicat pt asta unde puteti scrie , chiar va invit ... aici : ( subiect creat de Rusu special pt locul de la Cheia ... )
Acest subiect " Off camping Cheia 16-21 oct 2015" se poate inchide sau poate ramane deschis , daca vor colegii sa ne arate unde au fost si ce fotografii au facut ... adica se recomanda cu alte cuvinte a se continua NUMAI ON TOPIC , fara alte derapaje ...
VA multumesc pt intelegere ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
POZE de la cheia Aceasta nu este poza de la Cheia. Va rog sa remediati postarea. Aceasta poza o puteti pune la , Avatar. In cel mai scurt timp aceasta postare se va sterge.
Va multumesc pentru intelegere Grosu V