1 dec 2015 la Gura Diham - Busteni (27.XI-1.XII)

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Re: 1 dec 2015 - ClubRV-RO la 9 ani ....

Mesaj de Popa Violeta »

Familia Popa, o camera, din 28.XI. pana pe 2.XII.2015.
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

1 dec 2015 - ClubRV-RO la 9 ani ....

Mesaj de Lupu Ciprian »

Deja am primit f. multe mesaje (PM - private cu rezervari ) , fapt pt care sunt nevoit sa fac urgent o lista , pt ca se pare ca si in acest an se vor ocupa destul de rapid locurile .

Dna Violeta Popa mi-a propus sa suplimentam locurile , fapt pt care vom face separat si o masa de parinti + copii UNDE NU SE FUMEAZA ( masa de 10-12 pers ) care va fi langa salonul de jos , la fel ca si anul trecut ... ( la cativa m) mai exact unde au stat "Padurarii " cu copiii , Prund Cosmin cu copiii , respectiv Nedelcu Maricel cu copiii , zis "Mamaliga" :)

Cei care se regasesc in lista de mai jos, au timp pana luni cel tarziu marti sa-si valideze rezervarea prin trimiterea a 100 ron catre unul din membrii CD si sunt rugati ( mai ales cei de la camere ) sa specifice data exacta ( sosire-plecare ) pt. ca asa solicita receptia cabanei , date exacte si minim 3 nopti de sedere .

Marti veti afla exact care din aceste rezervari "RAMAN IN PICIOARE " si care s-au eliberat pt a va putea inscrie.... .
Va reamintesc faptul ca pana la 1 nov se pot inscrie numai membrii asociati , abia dupa ...mai vedem daca mai raman locuri vacante .

Camere : 1. Geta&MIchel Gh. ( v-m ) , 2. Rosca Ciprian (v-m ) 3. Deliu Aurelian (v-m ) 4.Popa Vio (v-m) , 5.Miron Robert (lipsa date ) , 6. Ditoiu Dorel ( lipsa date ) 7.Sacala Mihai ( lipsa date ) 8 .Acatrinei ( v-m) 9 Dragomir Gabi ( lipsa date) 10.Petre Eduard ( lipsa date ) 11.Dorel Ditoiu ( lipsa date ) 12.......

Rulote ( toti de vineri ) :) 1 Niki Radu , 2 Curelea Costel ,3Rusu Mihai 4. Lupu Cipian ,5 Gavanescu Ninel , 6 Grosu Viorel , 7 Isdraila Ioan , 8. Savu Cornel , 9 Enache Adi 10.Neaga Cristi 11 Iulian Politic 12. Ipate "Chitaristu' :) " 13. Adi Coman 14 .....

Din ce se vede pana acum ar fi 25 familii care au solicitat loc , ( toti fiind membrii asociati ) ...
Mai sunt inca aprox 10 locuri libere pt 10 familii ...care raman momentan disponibile NUMAI PT MEMBRII ASOCIATI , urmand ca marti sa se elibereze si alte locuri daca nu se achita avans 100 ron pana atunci ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Adi Enache
Membru forum
10
Oras: Sibiu
Data nasterii: 26 Sep 1975

Mesaj de Adi Enache »

Venim si noi doi adulti si un copil (7 ani) la rulota. De sambata pana marti.
0729992735
Dethllefs Globebus T2
Mona si Octav
Membru forum
15

Mesaj de Mona si Octav »

Venim si noi, 2 adulti si poate unul dintre catei (sa vedem care a fost cel mai cuminte) :-))) , cu autorulota de vineri pana marti... Mona si Octav Pop
Mona si Octav Pop
Acum avem un camper facut dintr-un Iveco Daily si o rulota Dethleffs Beduin 510V
Popa Violeta
Membru CD
16

Mesaj de Popa Violeta »

Ma bucur sa va revad. Chiar imi era dor de voi.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Iulian Nedelcu si Sebi & Ana + Miruna nu au sa ocoleasca acest eveniment , prin urmare trebuie deschisa o lista si pentru necotizanti :) poiana-i maree !!
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am primit cateva mesaje de rezervari , altele de " reclamatii " sesizari .
Va rog sa va treceti si dvs singuri pe lista , mai ales membrii asociati ..
exemple: Dorel Ditoiu , Viorel C-tinescu... si altii care deja au trimis bani .( membrii asociati/ rezervari camere ) .
Oricum va voi trece si eu ...
Sunt ceva greseli mai sus pe care le-am discutat cu dna Violeta si la tel , vom reface lista ...

Am sa va prezint lista maine, cand se elibereaza jumatate din locuri, pt. ca nu au adus avans decat 3 persoane pana acum din 30 de pe listele cu rulote si camere .

@Ninel Gavanescu - nu se poate face lista pt. necotizanti decat dupa 1 nov , daca mai raman locuri libere... pt acestia ... iar acestia vor completa aceasta lista , unica de altfel cu cei prezenti .

Daca va exista un grup pe "campie"sau poiana nu are legatura cu noi sau cu intalnirea noastra , cu cina festiva ori cu locul nostru de campare inchis perimetral ( cu facilitati /apa / curent/ acces toaleta) loc (cort inchis ) socializare/masa afara / sala de conferinte ... sau facilitatile pe care le avem ...

Mai sunt 12 zile pana cand se pot ocupa toate locurile de catre membrii asociatiei ClubRV-Ro ( membrii cotizanti ) .... dupa care ( repet ) se vor putea inscrie si altii ... adica oricare rulotist din Romania... daca ne mai raman locuri vacante .

Maine va apare lista corecta cu rezervarile care raman in picioare .
Pana atunci puteti sa va inscrieti si sa aduceti avans in 2 zile . (valabil numai membrii cotizanti/asociati ClubRV )
Popa Violeta
Membru CD
16

Mesaj de Popa Violeta »

Se inscrie fam. Ciubotaru Emil - 2 personae, la camera, din 28.XI - 2.XII.2015.
La mine sunt 500 roni, avans pentru cazare :
- Acatrinei Cristian
- Robert Miron
- Cibotaru Emil
- Popa Violeta
Cred ca lista trebuie facuta correct, nu dupa cum s-a inscris fiecare (cum am facut eu) ci dupa criteria ce implica statutul de membru asociat (cotizatie, avans cazare etc).
Cu stima,
Violeta Popa

editare :O refac eu maine nici o problema . Ciprian LUPU
Masina Renault Trafic.
0722686928
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

La fel ca si Sebi Crisu - rog prahovenii ( care s-au trecut pe lista ) sa achite catre Gabi Dragomir ( membru asociat care locuieste la Ploiesti ) , avansul de 100 ron in max 2 zile .
Mai mult de 60% din membrii asociatiei ( cei 126 activi azi ) sunt din Buc , Ilfov , Prahova .... 30 din acestia s-au inscris anul acesta la Tuzla ...jud CT.

A nu se confunda va rog cu membrii forum ( 2052 activi) + cateva sute de vizitatori ... pana la 1000 lunar care intra pe aici ... pe forum .
Cristian Paunescu
Membru forum
13

Mesaj de Cristian Paunescu »

Fam. Cristian Paunescu (Ploiesti) - cazare camera - 3 persoane.

mesaj editat: Pt. ne- membrii abia dupa 1 nov se pot face inscrieri. Momentan se fac inscrieri numai pt membrii asociati ( pana la 1 nov ) .
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Re: 1 dec 2015 la Gura Diham - Busteni (27.XI-1.XII)

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Am avansul de la 3 prahoveni
1. Ivan Ionut
2. Dinca Cristina
3. Dragomir Gabi

Maine ma intalnesc cu Sebi Crisu si Adi Coman, cand am banu' in mana, scriu aici...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Va anunt ca la camere nu mai sunt locuri .

Asa cum v-am promis , mai jos aveti lista actualizata cu rezervarile confirmate pana acum .
Cei care nu se regasesc in lista, mai au cateva zile la dispozitie pt. a putea sa achite catre unul din membrii CD avans 100 ron … ( inclusiv moldovenii catre Violeta Popa/ Iasi )

Pt. Ploiesti /PH , se poate achita si catre Gabi Dragomir ( membru asociat ClubRV) , tel : 0723470679 , 0757054600.

In urma discutiilor pe care le-am avut cu Popa V , Rosca C , am decis rezervarea unui “balcon” suplimentar de 10 pers tot in restaurant , dar la nivelul superior … asta pt ca este posibil sa fie cateva persoane care probabil n-au loc in salon ( jos ) unde avem si orchestra .

Vom face/ organiza si masa de copii alaturata salonului principal , la numai 10 m de noi… asa cum am facut-o si anul trecut . Fam GH. Mai exact Geta si Michel déjà s-au oferit sa aduca ceva cadouri dulciuri pachetele pt acestia … participarea lor la masa implica o cosumatie de meniu fix 50% fata de adult ( 60 ron ) , la fel ca si anul trecut undeva la 30 ron … meniul restaurantului pt copil .

Participarea adultilor la masa festiva nu va fi obligatorie pt. ca spatiul este limitat la 70 locuri, asa ca daca vrem sa suplimentam cu 1-2 camere in plus sau 1-2 rulote in plus pe final , participarea la masa este mai bine a fi optionala pt. ca n-au loc chiar 40 de familii + copii aici la parter unde avem orchestra si toate cele , salonul nostru fiind limitat la 60-70 pers + masa copii (10) + asa cum v –am spus vom mai rezerva si un “balcon” de 10 pers pt. cateva familii care nu trebuie sa ramana “ pe afara “ … ca sa zic asa …

Cina festiva va fi sambata seara h 20 si costurile vor fi 60 ron pers , respectiv 30 ron copil .
Meniul il voi fixa cu dna Violeta Popa , pt ca e bine sa avem o femeie implicata in astfel de decizii .
Tot cu dansa facem si lista cu banii cu cheta si ce mai facem , daca este cazul …

Vom avea muzica live – romaneasca .
Inainte de cina festiva , la fel ca si anu’ trecut afara participam la foc de tabara , stam la o vorba , un vin fiert si servim o frigaruie “pe sabie” .
Vom prezenta si celelalte activtati propuse….. de la invitatia la sarmale “Moldo” aduse de Dna Violeta , “fierte” afara la cortul nostru, pana la organizarea unei excursii montane unde voi avea nevoie de fam. Gavanescu ( astia-s mai sprinteni la deal ;) )

Mai jos aveti lista celor inscrisi pana acum 100 % - rezervari confirmate .
Informatii despre participarea la masa imi dati va rog sip e PM , mail sms… ca sa nu “o lungim” aici ….

Se mai pot face inscrieri cu avans 100 ron pt membrii cotizanti/ asociati ClubRV pana la 1 nov , dupa care se deschide lista “ la liber “ pt. toata lumea ( membrii forum ) … dupa 1 nov . pt. completare pana la ultimul loc .

Momentan la camere nu mai sunt locuri disponibile !

Lista rezervari confirmate :

Spatiul RV /camping rezervat ClubRV-RO

1. Grosu Viorel ( Cernavoda /CT) 2 pers inclusiv la masa
2. Lupu Ciprian (Cernica/IF) , 3 pers, inclsuiv la masa
3. Coman Adrian “Adi-Rulote” Ploiesti /PH) 4 pers inclusiv la masa
4. Dinca Cristina fam. “cemaimancam.ro” 4 pers … masa ?
5. Crisu Sebastian 2 pers inclusiv la masa + copiii mai vedem daca-i aduce
6. Gavanescu Ninel 2pers , masa ?
7. Adi Enache 2 pers + copil , inclusiv la masa
8. Mona si Octav Pop 2 pers inclusiv la masa
9. Niki Radu 2 pers inclusiv la masa
10. Curelea Costel 2 sau 4 pers ( urmeaza sa completam )
11. Rusu Mihai 2 pers + masa ?
12.Neaga Cristi 2pers inclusiv la masa
13.Isdraila Ioan 2pers inclusiv la masa
14. Ipate Bogdan “Chitaristu’ “ 2pers inclusiv la masa
15. Hary Radu 2+ 2 copii inclusiv la masa
16.Nedelcu Maricel 2+ 2 copii inlcusiv la masa
17. 18. inca libere pana la 1 nov NUMAI PT MEMBRII ASOCIATI ( cotizanti ) Club-RV, dupa care vor putea fi ocupate si de alti rulotisti de pe forum …

De la rulote estimez ca vor veni la salon ( cina festiva ) cca 30-35 pers + 5 copii ceea ce ar insemna 50-60% din capacitatea salonului .

Camere in cabana 12 in spate + 5 in cladirea principala….

1.Rosca Ciprian (VS) 2 pers , inclusiv la masa
2.Dorel Ditoiu (IF) 2 pers inclusiv la masa
3. Camera ClubRV-RO pt. rulotistii care au diverse nevoi , dus , apa calda , depozitare recuzita , tort , bauturi sau alte obiecte de uz comun .
4.Deliu Aurelian (Buc ) 2 pers inclusiv la masa
5. Geta&Michel GH. (Buc) 2 pers inclusiv la masa
6.camera de rezerva pt unul din membrii CD- ClubRV
7.Sacala Mihai (Buc) 2+ 2 copii … masa ?
8.Petre Eduard P. (Buc ) 2pers + copil …. masa ?
9. Dragomir Gabi (PH) 2sau3 pers ..masa?
10.Popa Violeta (IS ) 2 pers inclusiv la masa
11.Miron Robert (BT) 2+ copil … masa ?
12.Acatrinei Cristinel (BC) 2pers inclusiv la masa
13. Cibotaru Emil (IS ) 2pers inclusiv la masa
14.Ivan Ionut F. (PH) 2pers inclusiv la masa
15.Vasilescu Aurel ( AG) 2pers. Inclusiv la masa nu uita tuica ! ! ! :)
16.C-tinescu Viorel (GL) 2 pers inclusiv la masa
17.Busca Valentin 2+ 1 copil ... masa... ?
18. NU MAI SUNT CAMERE momentan libere pt noi ...

Din pensiune estimez ca vin la masa cca… 34 pers + 5-6 copii exact jumatate din salon

La aceasta intalnire sunt invitati toti membrii asociati si bine-nteles membrii fondatori ai asociatiei , din care 2 sigur vor participa Rusu M. si respectiv Curelea C-tin .
Daca exista greseli in lista va rog sa –mi semnalati in privat tel , sms , mail , PM ( mesaj privat )

Rezervarile se fac numai cu 100 ron avans catre unul din membrii CD . ( doar pt rulote , pt ca asa cum am scris mai sus , camere pt noi nu mai sunt... si nici loc in salon la masa pt alte persoane decat cele 4 familii de rulotisti care se mai pot inscrie ... ) total 70 + masa copii 10 + balcon suplimentar 10 pers...
Încuiat