Recondiționare suspensie

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Bratu Dragos
Membru forum
16
Oras: ploiesti
Data nasterii: 21 Noi 1976

Recondiționare suspensie

Mesaj de Bratu Dragos »

Se pare că pentru minunata călătorie din vara aceasta, în Halkidiki, va trebui "să plătesc" un extrapreț...suspensia din partea dreaptă cred că a cedat în fața unei minunate gropi bulgărești, bine crescută și camuflată.
După concediu, la o analiză de rutină a părții de rulare, am observat că roata din partea dreaptă are o poziție ușor nefirească, în sensul în care partea de sus este înclinată spre interior. La o privire mai atentă am observat că toroanele din cauciuc sunt ieșite (prin comparație cu roata din partea stângă) ceea ce mă face să cred că acestea sunt responsabile de problemă. Pot fi acestea recondiționate ? Și dacă da , la ce preț?
Eu am punte AL-KO, în V.
Ultima oară modificat 27 Sep 2015, 17:55 de către Bratu Dragos, modificat de 2 ori în total.
vw sharan 1.9 tdi -Kip de Luxe 34 EK
Viorel Grosu

Re: Recondiționare suspensie

Mesaj de Viorel Grosu »

Va puteti documenta de aici: viewtopic.php?f=61&t=7424&hilit=suspensie+rulota
Cred ca aveti aceleasi probleme.
Adrian Coman
Membru forum
11
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 10 Iun 1967

Re: Recondiționare suspensie

Mesaj de Adrian Coman »

Bratu Dragos scrie:Se pare că pentru minunata călătorie din vara aceasta, în Halkidiki, va trebui "să plătesc" un extrapreț...suspensia din partea dreaptă cred că a cedat în fața unei minunate gropi bulgărești, bine crescută și camuflată.
După concediu, la o analiză de rutină a părții de rulare, am observat că roata din partea dreaptă are o poziție ușor nefirească, în sensul în care partea de sus este înclinată spre interior. La o privire mai atentă am observat că toroanele din cauciuc sunt ieșite (prin comparație cu roata din partea stângă) ceea ce mă face să cred că acestea sunt responsabile de problemă. Pot fi acestea recondiționate ? Și dacă da , la ce preț?
Eu am punte AL-KO, în V.
Salut,
pentru a rezolva aceasta problema , ne puteti contacta la tel: 0744319217 RuloteAdi - Ploiesti.
Reparam Rulote si Autorulote - Piese de schimb SH sau noi.
Ruloteadi - 0744319217
Scrie răspuns