Rapido Exportmatic

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Stefan Adam
Membru forum
9
Oras: Balcesti
Data nasterii: 01 Iun 1970

Rapido Exportmatic

Mesaj de Stefan Adam »

Dupa aproape 2 ani de cautari, socoteli, vise, planuri etc. am reusit sa gasesc, mai aproape si mai ieftin decat speram, rulota mult dorita, respectiv un Rapido Exportmatic din 1984.
Aveam nevoie de o rulota mica, usoara ( MMA maxim 650 kg ) cu sistem de franare si bineinteles cat mai spatioasa posibil. Asta pentru ca una din "fiarele" familiei este un VW Kafer din 1971 cu un motoras de 44 CP, cu care, de vreo cativa ani am mers pe la diferite intalniri prin tara si pe afara si am ajuns la concluzia ca o mica rulota ne-ar fi utila.
Rulota este fabricata din panouri de aluminiu, are 375 kg goala ( conform talonului ), eu cred ca are in jur de 4-500 de kg. si un MMA de 630 kg. In interior are o mica bucatarie, loc de luat masa ce se transforma in pat de 2 persoane, alaturat un loc de dormit unde se pot amenaja 2 paturi pentru alte 4 persoane iar vizavi de bucatarie un spatiu pentru bagaje. Frigiderul, butelia si rezervorul de apa sunt amplasate in cutia de pe protap.
Fişiere ataşate
1.jpg
1.jpg (46.39 KiB) Vizualizat de 2081 ori
Image00010.jpg
VW 1302 & T4 Caravelle + Rapido Exportmatic
faneadam2003@yahoo.com
Relu Deliu
Membru asociat
17

Re: Rapido Exportmatic

Mesaj de Relu Deliu »

Felicitări pentru achiziție. Drumuri bune si excursii plăcute.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Stefan Adam
Membru forum
9

Mesaj de Stefan Adam »

@Relu Deliu - Mulțumesc pentru urari.
Am uitat sa menționez ca jucaria are o suprafață de 10 metri pătrați si două uși de acces. Montajul se face in aproximativ 30 de minute, fără ajutorul prietenilor binevoitori care ajung mai devreme in camping si au deja o berica la bord.
faneadam2003@yahoo.com
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Felicitari si cit mai multe plimbari.Ceva asemanator am vazut si la Tuzla in aceasta vara.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Toni Conecini
Membru asociat
11
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 13 Feb 1968

Mesaj de Toni Conecini »

si eu m-am tot gandit la o rulota ca sa o pot trage cu broscuta mea, dar nu am gasit si am renuntat la cautare. noi fiind 2 adulti si 2 copii ne-am luat rulota mai maricica. oricum sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati cat mai mult de ea...este foarte draguta
Toni

Adria Coral Silver 660 SP
Stefan Adam
Membru forum
9

Mesaj de Stefan Adam »

Mersi Toni. Asa este, optiunile au fost limitate avand in vedere performantele broscutei, dar nici nu am vrut sa renunt la ideea broscuta + rulota. Aveam de ales intre Eriba Puck, foarte scumpe si cu spatiu restrans, Qeq Junior, care de asemenea sunt mici si greu de gasit in stare buna si modelele Rapido care ofera mai mult spatiu si au avantajul ( la tractare ) ca nu opun rezistenta. Anul acesta am ajuns cu bine la Paltinis cu un echipaj format din 4 persoane din care 3 adulti + bagaje. O singura bucata scurta am mers cu treapta 1 in spatele unui camion cu lemne :D
faneadam2003@yahoo.com
Scrie răspuns