Locatie ClubRV - Plaiu' Foii - Piatra Craiului

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Locatie ClubRV - Plaiu' Foii - Piatra Craiului

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am tot incercat diverse variante pt. a crea o locatie LEGALA , ClubRV si la munte , nu doar la mare ...
In 2013-2014 am avut doar promisiuni si am sperat sa luam in locatie de la primarie o suprafata de 10 000 mp ... insa nu am reusit.

La aceasta ora prin intermediul colegului Vasi Manea din Zarnesti , ( membru asociat ) in ClubRV se pare ca gasim o varianta pe terenul de fotbal de 10 000mp al pensiunii Piatra- Craiului din masivul Piatra Craiului , situata pe drumul spre Plaiu' Foii pe valea raului Barsa pe dj 50 A... drum pe care multi il cunoasteti ...

Locatia ofera la aceasta ora si conexiune la 220v si urmeaza a se face captare de apa ... astfel incat sa avem apa curenta permanent pe locul de campare , NU adusa cu bidonul din pensiune ...
Perimetrul este inchis si se afla langa pensiune .

Va voi tine la curent cu evolutia proiectului , dar pot sa va anunt ca dl. Adi Moroe ( manager pensiune ) este un om deschis la orice varianta , fapt pt care eu si Vasi Manea ne-am gandit sa facem cumva sa ajutam si noi Asociatia ClubRV la amenajarea locului , mai ales daca va fi loc de campare CLUBRV !

Dupa ce ma consult cu colegii din CD-ul asociatiei vom decide cat se poate implica financiar si ClubRV in limita respectarii bugetului pe care -l avem votat .... aceste discutii /concluzii vor fi prezentate numai in zona membrilor asociati .
Am postat aici pt ca vreau sa vad daca locatia prezinte interes si pt mebrii forum nu doar pt membrii asociatiei .... vedem daca avem "feedback ".. in functie de reactiile dvs .

Intentionam sa amenajam o locatie care sa aiba costuri de campare similare cu Tuzla Eco Camping ClubRV ..... adica sa se acopere mentenanta si consumabilele , iar proprietarul terenului sa aiba ceva si el de castigat ca sa fie bine pt toata lumea si sa putem colabora .

Astept pozele de la Vasi Manea ... imi fac timp si pt o deplasare la fata locului .... cat de curand ...

Pensiunea Piatra Craiului va deveni partener ClubRV si va oferi reducere si la cazare ( camere ) pt membrii asociatiei ClubRv este o alta poveste , inclusiv posibilitatea organizarii 1 dec 2015 aici :)

Va tin la curent cu tot ce se intampla , astept vesti de la "reprezentantul" ClubRV , Vasi Manea de la Zarnesti ...

http://www.piatra-craiului.ro/

https://www.google.ro/maps/place/45%C2% ... !1s0x0:0x0

Mentionez ca fotografiile nu-s facute de mine .

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Fişiere ataşate
h.png
h.png (155.21 KiB) Vizualizat de 4071 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Re: Locatie ClubRV - Plaiu' Foii - Piatra Craiului

Mesaj de Niky Radu »

Nu-i rau deloc, asteptam foto recente si mai ales starea drumului
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Terecoasa Adrian
Membru forum
10
Oras: Busteni
Data nasterii: 24 Mai 1979

Mesaj de Terecoasa Adrian »

Superba locatia, pentru Baza de la munte a Club RV Romania,drumul de acces pare ok avand in vedere ca este circulat cu autoturismele la pensiune, deci cu rulotele sau autorulotele nu vad sa fie vre-o problema,eu sustin acest proiect care pare sa fie de viitor pentru club la fel cum este si cel de la Tuzla-Eforie .Aasteptam cu nerabdare raspunsul d-lui Vasi Manea cu privire la amenajarea bazei Club RV pe terenul de fotbal al pensiunii Piatra Craiului.
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Sunt sigura ca locatia aleasa se va bucura de aprecierea colegilor deoarece multi dintre noi prefera muntele in locul insoritului litoral. Locatia este minunata iar o colaborare cu managerul pensiunii Piatra Craiului ar adduce beneficii ambelor parti. Felicitari colegului Vasi Manea pentru initiativa si inceperea negocierilor pentru obtinerea unui parteneriat. Imi pare rau ca nu pot sa particip la incheierea parteneriatului (pleaca fata in concediu si m-a legat de magazin), mai ales ca nu prea am vizitat zona. Sunt alaturi de voi si va urez success.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Cristi Argesanu
Membru forum
14
Oras: Dragasani
Data nasterii: 17 Iul 1981

Mesaj de Cristi Argesanu »

Arata foarte bine locatia, dar ca si pozitionare , nu putem vorbi de "plaiu foii" care il stim cu totii. Mai degraba este in drum spre plaiu foii. Daca nu se mai poate off , sa faci un foc , sa mai stai la palavre langa el, o sa fie foarte bine si aici, dar fara a fi aceeasi senzatie. Cam asta este feedback'ul meu.
Nissan Pathfinder + RULOTA HOBBY 460 ufe
stanciu andrei
Membru forum
14
Oras: Bucuresti, sector 4
Data nasterii: 08 Mai 1978

Mesaj de stanciu andrei »

Felicitari Ciprian,

Pentru noul proiect, iti suntem alaturi, iar zona fiind in centrul tarii, este accesibila colegilor din toata tara.

PS. Abia astept sa-mi fac casa si la munte.
ADRIA ALTEA 542PK, Bucuresti, Berceni.[/b] Tel. 0731.041.798
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

La final de septembrie facem o intalnire aici si vedem exact care -s necesitatile locatiei si in ce conditii se poate vorbi de o locatie ClubRV .... in sensul ca daca se implica financiar asociatia , vreau sa avem contract semnat .... pt. NOI sa fie costuri sub 10 ron de pers. ca si la Tuzla.... ceva de genul 5 ron/pers. ..... camparea pt membrii asociati ClubRV !
Cristi Argesanu scrie:Arata foarte bine locatia, dar ca si pozitionare , nu putem vorbi de "plaiu foii" care il stim cu totii. Mai degraba este in drum spre plaiu foii. Daca nu se mai poate off , sa faci un foc , sa mai stai la palavre langa el, o sa fie foarte bine si aici, dar fara a fi aceeasi senzatie. Cam asta este feedback'ul meu.

Aveti dreptate , este in drum spre Plaiu' foii , dar foc se va putea face si vom putea sta si la palavre si la cantece acompaniate de chitara la miez de noapte , doar la lumina flacarii ... eu doar caut un cadru legal la pret bun pt aceasta comunitate ... ClubRV.

Se va merge in grupuri mici fara haos... dar in siguranta intr-un perimetru inchis de unde se colecteaza gunoiul si unde se poate varsa o toaleta legal .
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Dupa Delta luam o pauza , apoi mergem la aceasta locatie sa evaluam situatia si sa decidem daca NOI , asociatia ClubRV , ne bagam si cat de tare ne putem implica in acest proiect.... ( financiar + munca patriotica :) in viitor ( NU la momentul intalnirii ) .

In urma discutiilor pe care le-am avut cu Vasi Manea ( membru asociat ) , reprezentantul nostru din Zarnesti am concluzionat ca intalnirea propusa va avea loc la data 9-10-11 octombrie , aici la locatie , ocazie cu care vom discuta fata in fata cu proprietarul terenului si a pensiunii Piatra-Craiului.ro si vom vedea ce este de facut in continuare .

La aceasta intalnire sunt invitati toti membrii forumului Clubrv...
Vom avea apa , curent si vom gasi o solutie ok si pt golirea toaletelor ( solutie legala ) .

Vom face si o plimbare in zona sau o urcare pe munte sambata la h 10. in grup .
Daca sunt propuneri de traseu de cca 2 h rog pe cei cu experienta in domeniu sa propuna dar nu ceva f greu sau de 4-5 ori 6 h pt ca avem si persoane mai putin apte fizic pt astfel de aventuri ...

Va asteptam !
Va reamintesc faptul ca intentionam sa "construim" o locatie legala care sa aiba costuri similare cu cele de la mare 5 maxim 10 ron .... ca si la Tuzla Eco Camping ClubRV .
stanciu andrei
Membru forum
14
Oras: Bucuresti, sector 4
Data nasterii: 08 Mai 1978

Mesaj de stanciu andrei »

Sa mai discutat ceva cu data cand se va merge la piatra craiului?
ADRIA ALTEA 542PK, Bucuresti, Berceni.[/b] Tel. 0731.041.798
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

NU s-a mai discutat nimic momentan .
As propune 9-10 -11 oct... vedem ce zice si Vasi Manea ( Zarnesti ) care a fost ocupat in ultima vreme cu evenimente de familie ... eu de asemenea am fost plecat cu treaba o mica perioada ....

Daca sunt oameni care vor sa participe mergem pana acolo ...
De asemenea pe drum la tur sau la retur putem "evalua" locatia de la Busteni ... sau putem de asemenea organiza la o anume data si acolo o iesire ...
Terecoasa Adrian
Membru forum
10
Oras: Busteni
Data nasterii: 24 Mai 1979

Mesaj de Terecoasa Adrian »

Ma inscriu la aceasta intalnire iar la tur sau retur va voi prezenta si locatia din Busteni.
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Lupu Ciprian
Membru CD
14

: Locatie ClubRV - Plaiu' Foii - Piatra Craiului

Mesaj de Lupu Ciprian »

Cu scuzele de rigoare.... am ceva evenimente in famlie in aceasta perioada fapt pt. care nu mai pot rezolva / participa acum in octombrie.... cand dupa cum se vede nu se inghesuia nimeni in afara de Terecoasa Adrian cu care voi discuta- n privat ca sa ajung macar pana la Busteni sa vad locul... cu pricina ...

Poate mergem alta data cand veti fi mai multi interesati , inclusiv SA PARTICIPATI !

Ma asteptam oricum ca la un topic cu 1000 de vizite sa se inscrie macar 10 rulote ... adica sa si participe macar 1% din cei care citesc.... acest subiect ...
Scrie răspuns