Venim sigur , ne vom campa de Joi la Mustang Camping si cum nu am mai fost in aceasta locatie ,nu stim ce traseu sa alegem. Va rugam sa ne sfatuiti care este cel mai bun traseu din Pitesti ( drum fara prea multe gropi ) ,sau macar cei care ati mai fost ,sa ne spuneti cum este drumul din Sighisoara. Toate sfaturile sunt bine venite. Multumim
Meine & Aurora Hoekstra
camper Hymer B 574
0755090445
@ Aurora, singura problema ar fi fost culoarul Rucar - Bran, insa am auzit ca a fost reparat de curand. In rest, drumul este perfect. Poti sa opresti in centrul Sighisoarei si sa vizitezi cetatea veche, apoi la Balauseri, dupa ce virezi la dreapta spre Sovata, te poti aproviziona cu ceapa rosie pentru ceaunul cu fasole. Distractie placuta.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
As dori sa ajung si eu la acest eveniment, Ma puteti ajuta cu. cateva informatii legate de rezervare la camping mustang. Se face rezervare din timp sau se merge pe principiul primul venit primul servit in functie de capacitatea campingului? Am incercat sa iau legatura cu cei de la camping, dar nu raspund pe nici un nr de telefon.
Nu se face rezervare...intradevar campingul se umple la acest eveniment dar de cate ori am fost nu am auzit sa fi ramas cineva pe afara...sa speram ca nici de data asta...