Imagini si impresii din Delta Dunarii - 2015 - sept

Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

La intalnire au participat 31 de echipaje din Romania + 5 din strainatate !

S-a mers pe lacuri cu 3 barci maricele , s-a facut masa comuna ( ceaun bors peste ), foc de tabara la care s-a ascultat muzica si s-a dansat, s-au oferit premii si diplome.. cadouri ( inclusiv pt copii ) si s-au legat noi prietenii intre rulotistii din Romania si Europa !

Am fost cativa care am facut si baie in piscina ... ;)
La pescuit s-a mers pe grupuri , pe judete , pe prietenii pe barci care cum a gasit s-au a avut fiecare ...
Pescarii care s-au evidentiat si au dovedit cu trofee au fost premiati .
Copiii care au dansat de asemenea au fost premiati ! :)
Pescarii care au prins mai putin dar au prestat aceasta activitate au fost si ei evidentiati ! :)

Vremea a fost f buna , mai putin sambata cand a plouat .
Va multumim pt participare !

P.S. : La intalnire s-au eliberat un nr de 10 legitimatii Clubrv de membru asociat si s-au inscris noi membrii .

Mai jos aveti cateva fotografii .. puteti pune si voi , chiar va incurajez sa faceti acest lucru ... eu de la focul de tabara nu prea am si nici de la masa pt ca aveam multe de facut ( organizare ) , impreuna cu colegii din C.D. ( prezenti ) cu care am colaborat f. bine .

Nr. total de persoane prezente aproape 100 cu tot cu copii si cei de la pensiune (prieteni cu rulotostii care au "prins" camere)
Membrii asociati prezenti : 19 familii .
Membrii CD prezenti : 4
Membrii fondatori prezenti : 0

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Fişiere ataşate
20150911_074113.jpg
20150911_074113.jpg (132.43 KiB) Vizualizat de 4750 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Adrian Coman
Membru forum
11
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 10 Iun 1967

Re: Imagini si impresii din Delta Dunarii - 2015 - sept

Mesaj de Adrian Coman »

Viitorul, Clubului RV Romania...
Fişiere ataşate
Nati , fica sotilor Man de la Cluj .
Nati , fica sotilor Man de la Cluj .
Reparam Rulote si Autorulote - Piese de schimb SH sau noi.
Ruloteadi - 0744319217
Gabriel Schuster
Membru forum
11
Data nasterii: 20 Ian 1967

Mesaj de Gabriel Schuster »

Am participat pentru prima data la o intalnire a rulotistilor din club, avand mari asteptari cel putin in ceea ce priveste socializarea, cunoasterea colegilor de club si programul organizat in comun.
La sosire, miercuri seara, ne-am salutat cu dl. Grosu si apoi cu familia Enache, prilej cu care ii multumesc lui Adi pt ajutorul dat cu alimentarea cu curent electric.
Cu dl Lupu am vorbit doar in seara in care aduna date pentru plata locatiei, in rest .....
Am participat la focul de tabara, am vazut festivitatea, dar de cunoscut nu am cunoscut decat pe colegii din Germania cu care am petrecut zilnic ceva timp pentru a-i ajuta in traseul pe care doreau sa-l faca in tara.
Cred ca , in viitor si in sprijinul noilor membri ai clubului, ar fi nevoie de mai multa implicare in integrarea lor in grupul deja format din trecut, altfel aceste intalniri numite "ale membrilor rulotisti" vor ramane doar o petrecere " in familie" ,
finalizata cu un centralizator in care s-au numarat toate echipajele si masinile din parcare, s-au enumerat activitatile executate de catre cei care stiau de ele, etc.
La final, revin cu intrebarea pe care am pus-o de cand am devenit membru cotizant : de unde pot achizitiona un sticker/tricou/sapca cu sigla clubului? Daca nu exista, m-ar ajuta macar sigla in format electronic.
Cu speranta ca mesajul meu sa nu deranjeze si sa fie corect inteles, in continuare colegul dvs,

Gabriel Schuster
Kia Sportage GTi
Campervan CITROEN Jumper 2,2 dCi
gschuster67@gmail.com
0722 545963
Bucuresti
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Gabriel Schuster scrie: Cu speranta ca mesajul meu sa nu deranjeze si sa fie corect inteles, in continuare colegul dvs,

Gabriel Schuster

Mesajul nu deranjeaza , chiar ma simt vinovat pt ca nu v-am integrat si am aflat cam tarziu de voi ...

Aveti dreptate numai ca v-ati pozitionat RV-ul intr-un colt ( izolat ) si de multe ori ati stat in cort ori NU erati pe acolo... nici macar nu am stiut cine sunteti pana la final cand am venit pt. a va afla numele si am aflat cine sunteti , moment in care v-am trecut pe tabelul aflat la receptie unde ati platit la domnisoara ANA...

Cand s-a facut lista pt masa nu ati fost acolo . Cand s-au facut listele pt pasageri ( barci ) la fel cortul era gol inchis , fermoarele trase. Am facut "strigare" si la megafon .

Cand v-am gasit pe final era cam tarziu in acea zi ploioasa sambata deja activitatile erau desfasurate ... dar tot este ok pt ca ati fost prezenti la focul de tabara .

Cu stiker clubrv , tricou .... etc va rezolv eu ... vb in privat nu aici . Le primiti gratuit .

" Cred ca , in viitor si in sprijinul noilor membri ai clubului, ar fi nevoie de mai multa implicare in integrarea lor in grupul deja format din trecut, altfel aceste intalniri numite "ale membrilor rulotisti" vor ramane doar o petrecere " in familie" ... "

Aveti dreptate ... asa va trebui sa facem .

P.S. : Meine si Aurora Hoekstra nu au fost niciodata la o intalnire pana la aceasta si au venit personal ( au luat initiativa ) au venit sa se prezinte si sa intrebe unde se inscriu si pe ce lista pt activitatile ce urmeaza a se face ... la fel si cetatenii din Germania pe care i-ati cunoscut personal si dvs .

Nr. de tel al membrilor CD sau al meu sunt expuse pe forum permanent , rog pe viitor colegii care nu au mai participat la intalniri sa ne contacteze / abordeze la fata locului , mai ales la sosire pt ca sa evitam repetarea unei astfel de situatii .
Gabriel Schuster
Membru forum
11
Data nasterii: 20 Ian 1967

Mesaj de Gabriel Schuster »

Ma bucura promptitudinea raspunsului. Da , este adevarat ca nu am fost tot timpul langa rulota, dar in lipsa unui program cunoscut ne-am facut noi programul ( pescuit, plimbari cu barca, masa pescareasca, etc. ).
Locul l-am ales langa Adi Enache pt ca era liber si la sosire ne-a fost specificat ca putem sta unde dorim.
Cred ca voi incheia discutia pe acesta tema, convins fiind ca fiecare am inteles ce trebuia inteles.
Cu speranta ca ne vom reintalni sub alte auspicii,

Gabi
Kia Sportage GTi
Campervan CITROEN Jumper 2,2 dCi
gschuster67@gmail.com
0722 545963
Bucuresti
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Cateva poze cu "pescari " :)

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
cornelsavu
Membru asociat
12
Data nasterii: 09 Apr 1978

Mesaj de cornelsavu »

Frumos. Pe ce lacuri s-au prins stiucile?
Carado A464
0723830014
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Delta Dunării este una din cele mai frumoase zone ale României. Este atât de complexă şi de variată încât nu o poţi descrie în câteva cuvinte sau fotografii.

Despre aceasta intalnire:
Am întâlnit niște oameni minunați, cu niște suflete extraordinare, mi-am făcut noi prieteni , ne-am distrat împreună, am râs împreună, am cântat împreună, am făcut mancare împreună, ca o mare FAMILIE.
Toate acestea ne fac să spunem la finalul sejurului “vom reveni și la anu’!”.
Fişiere ataşate
DSC_0090.JPG
DSC_0317.JPG
DSC_0329.JPG
DSC_0332.JPG
DSC_0356.JPG
DSC_0362.JPG
DSC_0364.JPG
DSC_0371.JPG
DSC_0384.JPG
DSC_0388.JPG
Autorulota Dethleffs Just 90
Meine-Aurora
Membru forum
10
Oras: Pitesti
Data nasterii: 11 Iul 1971

Mesaj de Meine-Aurora »

Totul a fost peste asteptarile noastre . Am simtit amandoi ca merita sa ne gindim deja la urmatoarea intalnire a clubului
Multumiri organizatorilor si celor care atunci cand am avut nevoie au sarit sa ne ajute .

Ps : cetatenii germani au fost foarte impresionati de ospitalitea noastra si de petrecerea in jurul focului de tabara . Cu toate ca au fost sfatuiti de catre prieteni sa nu ne viziteze tara ,ei au fost placut surprinsi si erau hotarati sa revina .
Meine & Aurora Hoekstra
camper Hymer B 574
0755090445
Cosmin Man
Membru forum
11
Oras: Cluj Napoca
Data nasterii: 20 Iul 1981

Mesaj de Cosmin Man »

A fost o iesire reusita, chiar daca pentru noi si camperul nostru mai mosnegut asa a fost drumul cam lung de la Cluj.
Delta in sine as putea spune ca a fost o dezamagire (mai ales saracia lucie si delasarea localnicilor) dar evenimentul in sine a fost unul reusit.
Foc de tabara, gratare, discutii , totul a fost super ok. Intr-adevar, putea sa existe o comunicare mai buna in ceea ce priveste organizarea (de ex noi nu am avut habar ca s-a modificat ora de plecare in plimbare cu barca) dar pana la urma totul a iesit bine si doar oameni suntem.
Una peste alta, cel mai mult i-a placut fetitei noastre care s-a distrat, s-a jucat, a dansat etc.
Respectele mele lui Ciprian Lupu, fara el clubul asta nu ar fi ceea ce este.
Xgoautorulote.ro

Tel: 0762662331
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Amintiri din Murighiol;
Fişierul ataşat IMGP2156.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat IMGP2160.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat IMGP2159.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat IMGP2177.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat IMGP2240.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat IMGP2267.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat IMGP2269.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat IMGP2271.JPG nu mai este disponibil
Se anunta o zi senina
Se anunta o zi senina
Ghici ce-i aici
Ghici ce-i aici
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu »

Lupu Ciprian scrie:Cateva poze cu "pescari " :)
Imagine
Aici cred ca Viorel vă exemplifică: ... cat mai pescuiti voi nițel... eu ma duc sa dau la copca. :)

Regret ca de aceasta data nu am putut participa si noi.
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
Scrie răspuns