Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Cam tarziu, dar mi-a trebuit o saptamana sa plec (cu gandul) de la Tuzla. Abia acum realizez cu adevarat ce loc minunat este acolo. Si cei care efectiv chiar au pus umarul la realizarea acestei oaze de natura pentru ClubRV, merita toata admiratia si lauda.
MULTUMESC COLEGILOR IMPLICATI ACTIV!!!! pentru realizarea lor.
BRAVO CLUBRV!!
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Eu personal sunt bucuros pentru aprecierile colegilor care au putut petrece citeva zile in frumoasa locatie.Am fost unul dintre cei care au depus trup si suflet pentru realizarea acestui obiectiv.Un loc de vis dupa mine care ne-au incintat si facut zilele petrecute acolo placute si pline de voiosie si sper ca si anii urmatori sa fie la fel de frumosi si de placuti in ECO Clubrv TUZLA.Poate au fost si persoane care nu au fost multumite in totalitate ,dar...cu bunavointa si placere se vor realiza si celelalte ,numai daca se va sustine de intreaga Familie Clubrv,dezvoltarea pe mai departe a acestui proiect.Nu se realizeaza nimic de la sine ,ci numai impreuna cu dorinta si dragoste .Tin personal ,sa multumesc tuturor care au participat cum s-a putut(donatii in bani si materiale,munca voluntara etc....)si au facut din acel loc un paradis al linistii .Nu enumar pe nimeni si nu fac diferente.Toti a-ti participat in egala masura .Va multumesc voua si celor din conducerea Orasului Tuzla care au fost alaturi de noi pe toata perioada acestei veri.Doamne ajuta sa ne continuam programul si in 2016 cu satisfactii si bucurii.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
La ultima intalnire ( 5-7 sept au participat ) 4-5 familii din Bucuresti si Prahova , care de altfel au pus si umarul la ce am mai facut acolo pe final ... ( munca voluntara ) .
Pe aceasta cale tin sa le multumesc personal si lui Marian Vasile (CT ) , respectiv lui Rafael Miron (CT )... e mare lucru sa ai pe cineva din zona care sa te ajute .
Intr-una din poze , alaturi de Anton Vali "V12 :) " apar colegii nostrii polonezi Vojtek & Anastasia care zilnic urmaresc forumul ClubRV si care vor mai veni la intalnirile noastre pe viitor ... asa cum au facut- o si la Tuzla de cateva ori !
Duminica am facut o masa "de peste" la care l-am invitat si pe dl primar ca sa ne luam "la revedere" si sa-i oferim macheta ClubRV masina + rulota pe care sa le tina pe birou ( asa ne-a promis ) :)
A doua zi a fost mare fest in Tuzla cu zilele orasului - manifestari diverse inclusiv show aviatic , aterizari de elicoptere in fata la primarie si alte " cantari " .... dar noi am plecat spre Delta nu am mai stat ....
VA voi prezenta in urmatoarea postare cum arata la final locatia , dupa gestionarea de catre Asociatia ClubRV a acestui perimetru de 10 000 mp .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Multumim tuturor celor care au contribuit la amenajarea si pastrarea campingului Tuzla unde am petrecut concediul in perioada iulie-septembrie. Postez cateva imagini, in special de la final, ale campingului.
Fişiere ataşate
Logan MCV + Chateau Delta 3500EK
Bucuresti
Dumitru Gabriel si Liliana
tel. DIGI 0773722022, mail: dumitrugabriel2104@yahoo.com
Ma bucur pt ca ai postat Gabi , de asemenea ma bucur ca prin acest proiect au mai venit aproape 30 de noi membrii asociati in ClubRV printre care si voi ...
Postez si eu cateva foto de la finalul sezonului ...
La final locul a fost lasat curat , impecabil !
Cateva fotografii de exceptie, de fapt capturi "furate de mine " dintr-un film facut cu o drona profesionala dotata cu camera GOPRO…. Mentionez ca materialul nu-mi apartine…. ( l-am copiat ).
In imagini se vede plaja si tabara ClubRV de care ne este dor noua , celor care am pus suflet acolo si ne-am petrecut parte din acest sezon, care s-a incheiat spre regretul nostru….
In urmatoarele zile va voi prezenta cateva imagini de la prima intalnire care a avut loc la Tuzla de fapt primele 2-3 intalniri de amenajare la care au participat “Rusii”(PH) … fam Grosu ( Cernavoda), Mircea Vochita (Buc) , eu si Relu Deliu cu care am adus materialele impreuna cu cei 2 temerari care s-au prezentat primii “la apel “ la acea h….. Ioan Isdraila (GL) si respectiv John Parfeni…(VS) .
Multumesc pentru filmulet si fotografii,dar....sunteti rai ,aduceri aminte de perioada petrecuta acolo si " i-mi sfisiati inima". :lol:Spre aducere aminte....ultimile fotografii cu primii locatari ai viitorului off camping Tuzla
Fişiere ataşate
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Primii veniti la Tuzla .... in martie 2015 am fost cu Nelu Predonu si respectiv Dorel Ditoiu ( Aviatoru' ) sa vedem... sa alegem locu' si sa vorbim la primarie ...
Acestea sunt primele fotografii facute la locul de campare ...
In aceeasi zi am fost si pe la Costinesti sa revedem locul pe care fusese cu 1-2 ani in urma tabara ClubRV care nu prea a avut succes pt ca nu era direct la plaja ...