Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de alimentare cu apa.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Mi-a murit microcontactul de la bateria chiuvetei (in concediu, evident). In sensul ca face contact dar pompa se roteste lent si nu asigura presiunea apei incat sa si curga.
Am facut contact direct, cu un fir, pompa merge brici asa, deci problema e de la contact.
Nu stiu ce microcontact sa cumpar, nu stiu ce model este bateria.
Are cineva idee ce merge ? Sau, in extrem, ce baterie (noua) as putea pune in loc ? La Exis de pilda am vazut doar baterii ce stau pe o suprafata orizontala, a mea e montata in peretele cuvei, dupa cum se vede in poza.
Multumesc in avans pentru raspunsuri !
Fişiere ataşate
Rulota Chateau La Car 380 / 1988
Masina Dacia Logan 1,4 / VW Passat B4
Este baterie normală, numai că țeava este rotită pentru poziția dvs., practic dacă veți roti țeava bateriei dvs. la 180 grade, veți observa că se obține bateria cu montaj veritical. O zi bună! Succes!