dorubarsan scrie:Vreau sa multumesc Club RV, pentru posibilitatea de a petrece cateva zile in Eco Camping Tuzla.
Ati facut o treaba excelenta acolo. Nu am scris mai devreme datorita unor probleme de sanatate, nerezolvate inca.
Ne-am simtit excelent, chiar daca nu am fost prea activi.......si chiar daca a trebuit sa plecam inainte de petrecerea de Sf.Maria.
Sper din tot sufletul ca traditia sa se pastreze si locatia sa ne gazduiasca an de an.
Aveti tot respectul meu.
Va multumesc !
Multumim pt aprecieri si ma bucur pt ca te-ai simtit bine si pt ca ai aparut la KanalD in acel interviu !
Proiectul nostru a ajuns la final , iar peste 4 -5 zile ne luam tot de acolo ... mai sunt colegi care raman 1 saptamana in conditii off camping , ( fara utilitati ) si paza permanenta , ( om din ClubRV) .
Deja am strans plasa verde de gard si s-a cam golit "campingul" ... mai sunt doar 3-4 echipaje .
Vineri ajung pt ultima data in acest an la locatie ( pt 3 zile ) , moment in care impreuna cu colegul Alex RAdulescu ( cel care a avut pe final din nou grija de locatie) ne vom lua la revedere de la dl primar Micu C-tin si respectiv dl viceprimar dl. Taner... cu care am colaborat excelent .
Azi am aflat de la colegul Vali Anton ( membru asociat aflat la locatie ) ca dl primar a venit de dimineata ( neanuntat ) cu 4 consilieri sa vada cum arata zona dupa sezonul pe care noi l-am petrecut acolo , ocazie cu care a vazut ca este curat inclusiv la plaja .
Multumesc tuturor celor care au fost alaturi trup si suflet de acest proiect , incepand cu Nelu Predonu , primul care in martie a fost deschis / dispus sa faca ceva pt Clubrv ( 2 drumuri la primarie si la locatie din care unul am fost amandoi ).. ajutor la drum/ amenajare cu utilaje ... la fel , Relu D , Rusu Mihai , Maria ... Lili &V. Grosu...
nea' Nelu Isdraila , Parfeni Ioan si toti cu care am continuat din luna mai si pana acum ...multi au dat bani chiar daca n -au dat cu sapa ( culmea cei din in Moldova mai mult ca noi cei din Buc :) ..nu dau nume .... :) sunt prea multi ca sa fac o lista pt ca fiecare a pus umarul si a facut ceva ... Miron Rafael de la CT ..., Ciprian R. (VS) dar am sa-i enumar/ cuprind pe toti scriind simplu ca locatia a fost intretinuta , aranjata si finantata de FAMIGLIA TUZLA ClubRV cum scrie colegul meu Donici Mircea zilnic pe wats up.
Fara voi nu puteam realiza nimic !... de fapt fara noi , pt ca NOI SUNTEM CLUBRV ! :)
P.S.: Mentionez ca la locatie au ajuns toti cei 7 membrii CD care au ajutat cu munca sau financiar , ba mai mult decat atat am avut prezenti si 3 dintre
membrii fondatori ai Asociatiei ClubRV-RO , care de asemenea au ajutat inclusiv material locatia ... ( Dobrovat Dragos , Curelea C-tin ,respectiv Rusu Mihai ) , lucru pt care le multumim si-i mai asteptam sa ne fie permanent alaturi ca sa continuam ceea ce au inceput ei acum aproape 10 ani !