In 2013-2014 am avut doar promisiuni si am sperat sa luam in locatie de la primarie o suprafata de 10 000 mp ... insa nu am reusit.
La aceasta ora prin intermediul colegului Vasi Manea din Zarnesti , ( membru asociat ) in ClubRV se pare ca gasim o varianta pe terenul de fotbal de 10 000mp al pensiunii Piatra- Craiului din masivul Piatra Craiului , situata pe drumul spre Plaiu' Foii pe valea raului Barsa pe dj 50 A... drum pe care multi il cunoasteti ...
Locatia ofera la aceasta ora si conexiune la 220v si urmeaza a se face captare de apa ... astfel incat sa avem apa curenta permanent pe locul de campare , NU adusa cu bidonul din pensiune ...
Perimetrul este inchis si se afla langa pensiune .
Va voi tine la curent cu evolutia proiectului , dar pot sa va anunt ca dl. Adi Moroe ( manager pensiune ) este un om deschis la orice varianta , fapt pt care eu si Vasi Manea ne-am gandit sa facem cumva sa ajutam si noi Asociatia ClubRV la amenajarea locului , mai ales daca va fi loc de campare CLUBRV !
Dupa ce ma consult cu colegii din CD-ul asociatiei vom decide cat se poate implica financiar si ClubRV in limita respectarii bugetului pe care -l avem votat .... aceste discutii /concluzii vor fi prezentate numai in zona membrilor asociati .
Am postat aici pt ca vreau sa vad daca locatia prezinte interes si pt mebrii forum nu doar pt membrii asociatiei .... vedem daca avem "feedback ".. in functie de reactiile dvs .
Intentionam sa amenajam o locatie care sa aiba costuri de campare similare cu Tuzla Eco Camping ClubRV ..... adica sa se acopere mentenanta si consumabilele , iar proprietarul terenului sa aiba ceva si el de castigat ca sa fie bine pt toata lumea si sa putem colabora .
Astept pozele de la Vasi Manea ... imi fac timp si pt o deplasare la fata locului .... cat de curand ...
Pensiunea Piatra Craiului va deveni partener ClubRV si va oferi reducere si la cazare ( camere ) pt membrii asociatiei ClubRv este o alta poveste , inclusiv posibilitatea organizarii 1 dec 2015 aici :)
Va tin la curent cu tot ce se intampla , astept vesti de la "reprezentantul" ClubRV , Vasi Manea de la Zarnesti ...
http://www.piatra-craiului.ro/
https://www.google.ro/maps/place/45%C2% ... !1s0x0:0x0
Mentionez ca fotografiile nu-s facute de mine .