Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna ziua ,suntem familia Barnusca formata din Petru si Elena impreuna cu juniorii Rares si Calin din Iasi .
Suntem posesorii unei rulote Hobbi 460 din anul 1986 ,cam batrina dar perfecta pentru familia mea si pentru spiritul meu de om cu doua maini drepte , achizitionata anul trecut in luna Iulie.
Am remediat inerentele defectiuni pe care le stiam sau nu , montind si panou solar manufacturat impreuna cu regulatorul si invertor de 1000w care au fost testate si au trecut testele cu brio inclusiv in , eco camping Tuzla pentru care ii felicit pe organizatori.
Transport rulota cu o masina Kia Ceed motor 1.4 benzinar, trecut pe gaz, de care sunt multumit de cum se comporta .
Suntem o familie iubitoare de natura , fosti posesori de cort, saci dormit ,pavilion etc.... frecventind in special zone of camping.
Hobby 460 din 1986 1000kg maxim autorizat.
Kia ceed 1,4 16v 109 cai cu instelatie gpl. 0746366478
Bine ati venit in randul Asociatiei Clubrv si mai ales in randul rulotistilor ieseni. Speram sa ne cunoastem cat mai curand si sa fiti alaturi de rulotistii moldoveni la cat mai multe intalniri ale Clubrv. De exemplu, de vineri pana duminica vom fi la camping Dragomirna (la 15 km de Suceava). Daca sunteti disponibil, va asteptam.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Petru Barnusca scrie:Buna ziua ,suntem familia Barnusca formata din Petru si Elena impreuna cu juniorii Rares si Calin din Iasi .
Am remediat inerentele defectiuni pe care le stiam sau nu , montand si panou solar manufacturat impreuna cu regulatorul si invertor de 1000w care au fost testate si au trecut testele cu brio inclusiv in , eco camping Tuzla pentru care ii felicit pe organizatori.
Bine ai venit !
Vom incerca impreuna cu dna Vioelta de la Iasi sa organizam si in zona Modova o intalnire poate chiar cea de la 1 dec.... cine stie ? :)
Ne bucuram pt ca v-a placut la locatia CLUBRV Tuzla si v-ati petrecut aici concediul !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com