Vacante pe litoral, la Eco Camping Tuzla ClubRV Ro

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Încuiat
Batta Mihai
Membru forum
17
Oras: Camping
Data nasterii: 02 Feb 1967

Re: Vacante pe litoral, la Eco Camping Tuzla ClubRV Ro

Mesaj de Batta Mihai »

Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Frumoasa filmarea cu drona.Era de Sf.Maria.Pacat ca nu se vede ceaunul cu ciorba de peste. :D
Autorulota Dethleffs Just 90
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Asa cum am scris si in pagina de Facebook https://www.facebook.com/pages/Tuzla-Ec ... 2953098719 felicitari inca odata realizatorului Cristian Coti.
Deasemeni si "celor ce-au pus umarul" la organizarea acestei luni dificile, pentru asezarea in ordine, asigurarea necesarului celor campati si altele...
Bine ca a iesit bine si lumea a fost multumita ! Deci, locatia prezinta interes si merita continuat.
Repostez clipul pentru a fi mai vizibil cititorilor. Este cea mai buna realizare de imagine a zonei..

Plaja Tuzla 2015

Link Youtube : https://www.youtube.com/watch?t=20&v=S6IZ7BOeABQ

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Prin prezenta postare va invit sa participati la intalnirea de weekend Tuzla 28-30 aug. ------- ultima pe acest an - -----

Saptamana viitoare 5-6 sept de asemenea voi fi aici pt "conservarea " locatiei si rezilierea contractelor de utilitati ( luni ) 7 sept cand predau ce e de predat aici pe local , transportam diverse dupa care marti -miercuri ne indreptam spre Laguna _ Murighiol .... la intalnirea din Delta ClubRV-RO .

Postez mai jos cate ceva de la petrecerea de Sf. MAria care a avut loc la plaja ... " beach party " :)
Fişiere ataşate
20150815_220135.jpg
20150815_222339.jpg
20150815_215952.jpg
par2.jpg
par1.jpg
par4.jpg
pis.jpg
20150815_212202.jpg
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Rog colegii de la Constanta sa vina sa ne ajute cu sau fara rulote ... sunt singurii cat de cat aproape de locatie.... avem destule de strans de la lampi solare pana la alte "chestii" ....
Saptamana viitoare se va face efectiv "inchiderea" dar avem si in acest weekend timp sa facem cate ceva vineri si sambata ... duminca fiind zi de relaxare mai mult sau de plecare :)
Miron Rafael
Membru forum
12
Oras: Constanta
Data nasterii: 04 Sep 1974

Mesaj de Miron Rafael »

Weekendul viitor sunt la locatie...vin pregatit cu masinile pentru conservarea bunurilor asociatiei :)
Ford Mondeo MK IV 2000 TDI + Hobby 440 SFE
Tel: 0722.191.539
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Ca sa inteleaga colegii inchiderea se face pe 5-6 nu in acest wk.
Romeo Stoica
Membru forum
12
Oras: Bucuresti , Berceni
Data nasterii: 29 Iul 1974

Mesaj de Romeo Stoica »

Salutare ,

Joi , 04.09.2015 ajungem si noi la locatie , impreuna cu cativa prieteni , pentru a da o mana de ajutor .... :D
Dar bineinteles si pentru o baie de soare si de mare :mrgreen:

Romeo
Dacia Logan 1,4 MPI si Dethleffs RM2A , New Line
0753010726
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Voi fi si eu acolo v , s d, luni .
Dupa acest weekend se vor preda obiectele de inverntar celor care au oferit utilitati ( prestatori de servicii CT - Tuzla ) .

Iata si cateva foto din weekendul 28-30 aug.

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
dorubarsan
Membru forum
12
Oras: Fagaras
Data nasterii: 31 Ian 1976

Mesaj de dorubarsan »

Vreau sa multumesc Club RV, pentru posibilitatea de a petrece cateva zile in Eco Camping Tuzla.
A-ti facut o treaba excelenta acolo. Nu am scris mai devreme datorita unor probleme de sanatate, nerezolvate inca.
Ne-am simtit excelent, chiar daca nu am fost prea activi.......si chiar daca a trebuit sa plecam inainte de petrecerea de Sf.Maria.
Sper din tot sufletul ca traditia sa se pastreze si locatia sa ne gazduiasca an de an.
Aveti tot respectul meu.
Va multumesc
VW Touran 2.0TDI, 140 CP+Lunar Chateau 500
Echipa de interventie - Brigada Anti Zombi Fagaras
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Rasarit de soare la Tuzla
Rasarit de soare la Tuzla
Rasarit de soare in ultima dimineata petrecuta la Tuzla.
Rasarit de soare in ultima dimineata petrecuta la Tuzla.
Rasarit de luna la Tuzla
Rasarit de luna la Tuzla

La revedere in 2016
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

dorubarsan scrie:Vreau sa multumesc Club RV, pentru posibilitatea de a petrece cateva zile in Eco Camping Tuzla.
Ati facut o treaba excelenta acolo. Nu am scris mai devreme datorita unor probleme de sanatate, nerezolvate inca.
Ne-am simtit excelent, chiar daca nu am fost prea activi.......si chiar daca a trebuit sa plecam inainte de petrecerea de Sf.Maria.
Sper din tot sufletul ca traditia sa se pastreze si locatia sa ne gazduiasca an de an.
Aveti tot respectul meu.
Va multumesc !
Multumim pt aprecieri si ma bucur pt ca te-ai simtit bine si pt ca ai aparut la KanalD in acel interviu !

Proiectul nostru a ajuns la final , iar peste 4 -5 zile ne luam tot de acolo ... mai sunt colegi care raman 1 saptamana in conditii off camping , ( fara utilitati ) si paza permanenta , ( om din ClubRV) .
Deja am strans plasa verde de gard si s-a cam golit "campingul" ... mai sunt doar 3-4 echipaje .
Vineri ajung pt ultima data in acest an la locatie ( pt 3 zile ) , moment in care impreuna cu colegul Alex RAdulescu ( cel care a avut pe final din nou grija de locatie) ne vom lua la revedere de la dl primar Micu C-tin si respectiv dl viceprimar dl. Taner... cu care am colaborat excelent .

Azi am aflat de la colegul Vali Anton ( membru asociat aflat la locatie ) ca dl primar a venit de dimineata ( neanuntat ) cu 4 consilieri sa vada cum arata zona dupa sezonul pe care noi l-am petrecut acolo , ocazie cu care a vazut ca este curat inclusiv la plaja .

Multumesc tuturor celor care au fost alaturi trup si suflet de acest proiect , incepand cu Nelu Predonu , primul care in martie a fost deschis / dispus sa faca ceva pt Clubrv ( 2 drumuri la primarie si la locatie din care unul am fost amandoi ).. ajutor la drum/ amenajare cu utilaje ... la fel , Relu D , Rusu Mihai , Maria ... Lili &V. Grosu... nea' Nelu Isdraila , Parfeni Ioan si toti cu care am continuat din luna mai si pana acum ...multi au dat bani chiar daca n -au dat cu sapa ( culmea cei din in Moldova mai mult ca noi cei din Buc :) ..nu dau nume .... :) sunt prea multi ca sa fac o lista pt ca fiecare a pus umarul si a facut ceva ... Miron Rafael de la CT ..., Ciprian R. (VS) dar am sa-i enumar/ cuprind pe toti scriind simplu ca locatia a fost intretinuta , aranjata si finantata de FAMIGLIA TUZLA ClubRV cum scrie colegul meu Donici Mircea zilnic pe wats up.

Fara voi nu puteam realiza nimic !... de fapt fara noi , pt ca NOI SUNTEM CLUBRV ! :)

P.S.: Mentionez ca la locatie au ajuns toti cei 7 membrii CD care au ajutat cu munca sau financiar , ba mai mult decat atat am avut prezenti si 3 dintre membrii fondatori ai Asociatiei ClubRV-RO , care de asemenea au ajutat inclusiv material locatia ... ( Dobrovat Dragos , Curelea C-tin ,respectiv Rusu Mihai ) , lucru pt care le multumim si-i mai asteptam sa ne fie permanent alaturi ca sa continuam ceea ce au inceput ei acum aproape 10 ani !
Fişiere ataşate
20150830_173929.jpg
20150830_173925.jpg
Încuiat