Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Pt. cei care nu au vazut reportajul... repostez aici si pe pagina oficiala a Asociatiei ClubRV-RO filmul de la sitile Kanal D.
Ma bucur ca l-au prins pe Dan Peev ( GL ) in plina actiune jos unde zilnic noi am facut curat de la Eforie - pescarie pana la cazemata.. strans si gunoaie si alge si tot inclusiv peturi si doze lasate de "turisti" .... in schimb ma deranjeaza ca au eliminat partea cu plata utlilitatilor 5-10 ron zilnic lasand sa se creada ca se poate veni gratuit ... de fapt la plaja 23 aug se poate pt ca sunt si corturile filmate pe plaja... dupa cum se vede in reportaj .
De asemenea la Manica ( mai la sud de noi cu 700 m ) langa pescarie/ cherhana au fost corturi chiar daca i-au dat afara , au reaparut din ce mi-a zis chiar el ... ( zona film Selfie / rampa ) partea de sud Tuzla spre Costinesti .... spre epava ... dar lui ii convine pt ca le vinde peste si ciorba de peste.. logic ... chiar daca pe camp mai sus sau intre plaja si teren e plin de rahati....
Acolo rulote nu sunt pt ca e greu accesul ...
P.S. alti colegi care apar in filmulet ... Doru Barsan - Fagaras
sotia lui Dan Peev - Galati
ceilalti sunt la 23 aug la plaja ... oricum le-au amestecat cum aui vrut ei .. la final apar eu ca si cum as fi cu camperul la 23 aug langa cei cu corturile unde " nu se percepe nici o taxa " :)
Trucaje TV :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
În functie de disponibilitatea de la serviciu în data respectivă, poți conta și pe mine să ajut la strângerea diverselor acareturi.
Ne mai auzim până atunci cu cea mai mare plăcere.
Marian si Cati Vasile plus Dimitri
Knaus Azur - Hyundai Santa Fe
Tel. 0740140929 ; 0724080929
A fost cam trista vremea zilele astea... dupa Sf Maria... din ce mi-au relatat colegii ...
Vom mai tine locatia pana la final de august dupa care ma duc sa strang tot de acolo .( weekend 5-6 sept ) .. dupa care ne vedem direct la Murighiol ...
In sept nu ne mai permitem sa tinem om permanent la locatie si nici sa platim chirie si vidanjare la toaleta + rezervor separat de golire W.C.
Din cauza ploilor riscam sa se deterioreze probabil si drumul , fapt ce poate genera alte cheltuieli ... sau probleme ...
Mai vedem ce va fi la anu' ...
Pana una alta, pe grupul " wats up Tuzla " vad ca se anunta un "23 aug muncitoresc" :) , deci in ciuda faptului ca au plecat jumatate din rulotele pe care le-ati vazut in foto revin cam 10 familii la finalul acestei saptamani ...
Am aflat de la Alex R. ca a revenit si prietenul polonez ...
Il pun mai jos in foto pt ca este viitor membru asociat , primul cetatean strain care se inscrie la noi oficial .
In poze vedeti si vestita catelusa "Cernica" , cea care-i tine noaptea companie lui Mircea Vochita la focul de veghe... paza schimbul 3.... zona rulote :)
Fişiere ataşate
Buna seara!
Cu regret si sincere pareri de rau, din cauza vremii, optam pentru o locatie cu apa termala, si renuntam la rezervarea facuta, la Tuzla!
Sper ca la anul sa putem face act de prezenta mai devreme!
Numai de bine!
Multumim!
David Eugen Caravelair 420 Palma- Hyundai Tucson CRDi -tel. 0760 450 223
Va salut domnul presedinte Ciprian !
In perioada 29 august - 12 septembrie se mai poate sta la Eco Camping Tuzla ?
Cind doriti sa luati bidoanele de apa ?
Dorim sa stam in aceasta perioada 2 persoane + un copil.
Asteptam raspunsul dvs.
VA MULTUMIM !
Dupa weekendul 5-7 sept ( in care sunt prezent la locatie ) iau tot de acolo. .... luni si marti , dar va fac plinul :) si va las inca un butoi de 200L cu robinet separat ... chiar daca duc rezervorarele ( cele 3 bazine de 1000L ) la CT..... mai stau o zi cu voi apoi plec in Delta marti ...miercuri , depinde cum terminam pt. ca avem multe de strans...
Dupa data respectiva nu mai avem om la locatie care sa aiba grija de rulote , puteti sta in continuare , insa nu mai avem colectare de gunoi si nici WC. Cu apa se rezolva .
Lasati curat in urma voastra si e OK , NU PLATITI NIMIC pt ca nu mai aveti de ce .
E bine ca va prind acolo intre 5-9 sept ca sa ma ajutati la treaba ! :)
P.S. Daca ma mai faci presedinte ,o sa gasesti rulota pe pana ( ambele roti ) :)
Multumesc mult Ciprian. Da,va ajut,cu mare placere. Toata problema e de vreme , daca-i asa urata nu pot sta cu cel mic. Dar o sa va tin la curent. MULTE SALUTARI si sa auzim numai de bine.
Dan Lazar scrie:Am petrecut zece zile de liniste si relaxare in comunitatea ClubRV de la Tuzla. Multumim colegilor care s-au implicat in acest proiect.
Si eu iti multumesc Dan atat tie pt. ajutor permanent la umplerea bazinelor de apa cat si fiului tau Samuel , care a particpat la organizarea de activitati sau a mesei comune chiar daca este minor .
Sami a fost prezent si implicat peste tot incepand de la tuns iarba pana la montat/ demontat corturi / pavilioane ... sau intrecerea copiilor ( cea cu bicicletele ) .
Fişiere ataşate
Lupu Ciprian scrie:
Si eu iti multumesc Dan atat tie pt. ajutor permanent la umplerea bazinelor de apa cat si fiului tau Samuel , care a particpat la organizarea de activitati sau a mesei comune chiar daca este minor .
Sami a fost prezent si implicat peste tot incepand de la tuns iarba pana la montat/ demontat corturi / pavilioane ... sau intrecerea copiilor ( cea cu bicicletele ) .
Sper ca am fost de ajutor si ca nu am incurcat pe nimeni. :D
Mi-a placut foarte mult la Eco Camping Tuzla Club RV Romania si sper ca voi veni si la anul.
Multumesc pentru tricou!