Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
ne pare rau dar din motive de sanatate nu mai putem veni la sarkany acum
amanam plecarae pentru 29 august
sa aveti o vacanta placuta acolo!
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
silviu ignatius scrie:Stie cineva daca se poate plăti cu cardul im camping?
Multumesc
Se poate plati cu cardul, inclusiv masa care se serveste acolo in camping
asa mi-a spus doamna Agnes Horvath in discutia pe care am avut-o cu dumneaei, inclusiv telefonic!
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
silviu ignatius scrie:Duminica, in drum spre Szarkani, mai e vreo sansa sa devin membru club Rv ? Cum si unde? Multumesc
Apreciem intentia dvs de a deveni membru al Asociatiei ClubRV numai ca acest card ClubRV- F.I.C.C. international nu vi-l putem emite peste noapte .
Cotizatia se plateste din timp in numerar la Bucuresti sau la o intalnire comuna a asociatiei , moment in care primiti si chitanta .
Ulterior dupa ce avem o copie de buletin ( carte identitate ) a dvs primiti si cardul valabil pe anul in curs .
Se poate plati si direct in contul din banca al Asociatiei ClubRV deschis la Credit Europe Bank .
Cum a fost la Szarkani? fotografii? din pacate nu am ajuns pentru ca un sir de 3 ghinioane ne-au impiedicat sa mai plecam in concediu, abia in a traia saptamana de concediu am mai plecat la Olimp.
Cu stima
Multumesc
Am fost si eu sambata dumineca la Sarkany, prima iesire cu camperul. A fost foarte frumos si ieftin. Am platit 5700 ft (83 lei) pentru campare+curent+doua zile intrare la termale pt. doua persoane in conditiile in care doar intrarile la termale ar fi fost 6800ft.Ca impresie a fost foarte ok cu camperul doar ca la rulare e cam galagie in cabina si de la motor si de la cauciucuri, care sunt cam agresive dar le schimb cu ceva de strada.