Inchirieri cereri : rulote / autorulote / campere / RV-uri

CITITI cu atentie si RESPECTATI REGULILE de postare in aceasta sectiune !!!
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare membri si minim in alte patru topicuri .
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Inchirieri cereri : rulote / autorulote / campere / RV-uri

Mesaj de Lupu Ciprian »

Pt. am constatat faptul ca este nevoie , mai facem un topic pt. solicitari ( cereri ) ...

Doru Stoicescu scrie:INCHIRIEZ PLATFORMA monoax, mica, PENTRU O ZI, TRANSPORT AUTO SMART.
Numai pentru CATEGORIA B.
CEVA IN GENUL CUM ARE DOMNUL DE LA VATRA DORNEI (Care-si cara Smart-ul) atasat de camper.
Sau poate stiti pe cineva cu o platforma mica (ptr. Smart)
Cu multumiri !
0721180516
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
ionutcostache
Membru forum
11
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Ian 1970

Re: Inchirieri cereri : rulote / autorulote / campere / RV-

Mesaj de ionutcostache »

Nu exis..

Domnul Stoicescu doreste o platforma la fel ca a colegului de la Suceava pentru a incarca un Smart si care sa poata fi tractata cu cat.B. Nu o va tracta cu autorulota. Postarea d-voastra este off topic si se va sterge. Va multumesc pentru intelegere. Grosu V
..............Expedition Camper 4x4 Sprinter 508 (under construction)..................

Dacă libertatea cuvântului chiar înseamnă ceva, ea este dreptul de a le spune oamenilor ceea ce nu vor să audă.
marius sevilian
Membru forum
11
Oras: Lleida
Data nasterii: 11 Sep 1967

Mesaj de marius sevilian »

Va rog nu deturnati subiectul topicului. Acest topic este despre inchirieri de RV-uri si nu despre categoriile permiselor. Acestea s-au dezbatut si se tot dezbat in alt topic. Spuneti-va parerea acolo. Postarile off topic se vor sterge. Va multumesc pentru intelegere. Grosu V.
Volvo + Hobby
Vacante placute tuturor !
andreitudose
Membru forum
10
Oras: bucuresti
Data nasterii: 01 Ian 1975

Mesaj de andreitudose »

Salutare,

Acum cateva luni mi-am cumparat rulota de aici de pe forum, de la Arcadie si sunt f bucuros sa o folosesc cu sotia si copiii. Acum multi din prietenii mei vor si ei asa ca este bine, creste comunitatea.

Scriu aici pentru ca saptamana viitoare un prieten de-al meu ar dori sa vina cu sotia si fetita lor intr-o excursie cu noi cu rulota (10-16 aug). El insa nu are rulota....

Are cineva de inchiriat o rulota in acea perioada (10-16aug)?

Multumesc
Andrei
0726 112 186
Scrie răspuns