Vacante pe litoral, la Eco Camping Tuzla ClubRV Ro

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Încuiat
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

La lista existenta ....

Dumitru - rulota fixa DJ
Relu Deliu - rulota fixa Buc
Vasile Marian - rulota fixa CT
Vasile Virgil - rulota fixa CT
Peev Dan - rulota fixa GL
Alex Dumitrescu - responsabil locatie ( dupa 17 aug)- rulota fixa Buc
Ciprian Rosca - rulota fixa - responsabil locatie 31.07.... 9.08 ... VS
Vali Anton - rulota fixa Buc
Adrian Anton- rulota fixa BUc
Mircea Vochita - rulota fixa Buc
Cojocea Mihai - rulota fixa Buc
Vacarencu Robert - rulota fixa CT

foisor central 3x3 permanent fix ( cel albastru )

locuri ce se vor ocupa in perioada urmatoare ....

Ciprian Rosca 31.07- 9.08
Danescu Marius din 28.07... cateva zile
Dumitru Isabela 27.07- 2.08
Radu Pascu 22.08..........
Pascu Laurentiu Stefan 15.08- 18.08 - platoul 2 ( terasa 2 ) mai sus
Alexe Cosmin 16-22 aug - platoul 2 - ( terasa 2 ) mai sus
Barnusca 14-21. 08
Niki Radu 2-9 aug
Doru Barsan 8-15 aug
Gabi Marinescu 27.07 - 4 .08
Andrei Marius 17-30 aug
Ilie George 7-10 aug
Dan Lazar (SB) 7-19 aug
Bodeanu Doru..................?
Tacea Ciprian 4-11 aug - platou 2

Se adauga azi : ( alte rezervari ) sosite pe PM , mail - adresa asociatiei ....

Dragos Dobrovat modificare data 15-22 aug
Stefan Petre wekend final de iul + rulota de lasat fixa - platou 2
Stefan Dan 14-23 aug
Diaconu Gigi 3-7 aug ( Tg Jiu ) :)
Obaciu Florin 30 iul - 3 aug
Laur Stanciu 3-14 aug
Adrian Doliniuk 10-21 aug - platou 2 !

Pt. moment , NU se mai primesc nici un fel de rezervari decat dupa ce evaluam situatia in acest weekend , asadar va rugam asteptati pana luni 3 aug sa ma consult si eu cu colegii si sa fac o evaluare , daca mai au loc sau nu alte echipaje in august .

Asteptam sa plece dupa acest wekend cca. 10 rulote si abia dupa vedem ce locuri libere vor ramane....

Va rog sa campati si pe terasa de sus ( platoul 2 ) cum l-a numit colegu' Nelu Predonu :)

Multumim pt. intelegere !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Enache Lucian
Membru forum
9
Oras: Barlad
Data nasterii: 24 Ian 1968

Re: Vacante pe litoral, la Eco Camping Tuzla ClubRV Ro

Mesaj de Enache Lucian »

Salutare tuturor,
Doresc si eu o rezervare de pe 20-08 pana pe 25-08, bineinteles daca sunt locuri. Rulota, doi adulti si un copil. Multumesc mult.
Cu bine,

Lucian
0742451007 Digi
Barlad
Marca si model masina Opel Zafira B 1.9 DT
Model rulota Abi Transtar
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

In WEEKEND am mai tuns cu ajutorul familiei Cretu de la Targu Mures cateva parcele asadar , sunt azi 10 locuri libere pe platoul 2 . ( cel care este putin mai sus ) .

Urmeaza dl .Stanciu sa soseasca joi , mai este si dl Enache ( confirm ) care poate veni pe 20 la fel pe platoul 2 ... insa pt partea de jos NU MAI SUNT LOCURI IN AUGUST deoarece sunt cativa membrii cotizanti care deja au facut rezervari si urmeaza sa mai ajunga inca 3-4 ... MAria Holom , Argatu Stefan , Niki Radu .... Hary Radu... Radu Pascu ... o parte dorind sa-si pase aici rulotele o perioada .
Cei care au rezervari si sunt membrii ClubRv pot veni pe platoul nr 1
Cei care nu sunt membrii ClubRV vor putea campa NUMAI pe platoul nr 2 in limita locurilor .

Din acest moment pe platoul nr 1 ( cel mai apropiat de mare ) nu se mai poate face nici o rezervare , iar cele cateva locuri ramase sau care se elibereaza sunt disponibile NUMAI PT MEMBRII COTIZANTI AI Asociatiei ClubRV RO ~!

Va rugam nu veniti la locatie fara anuntare !

Pe platoul nr 2 cel putin mai inalt avem cca 10 locuri libere pt luna aug si se vor mai elibera peste 7 zile inca 3-4 locuri !

CORTURI NU MAI PRIMIM MOMENTAN deloc pt a avea loc rulotistii , forumul fiind de rulotisti ....
Daca veniti insa dvs la RV cu o familie la cort aceasta va putea campa in vecinatatea dvs ... ( se face o exceptie ).

P.S.: IN dreptul scurgerii rulotei trebuie sa va puneti 1 bidon de colectare !
Ni s-a impus de catre primarie ! NU vrem sa avem probleme nici cu cei de la apele romane sau cu cei de la mediu ....

Pt alte detalii folositi PM , tel ... mail ....

Incepand din weekendul urmator il voi schimba pe Ciprian Rosca din tura si intru eu 10 zile .... "la treaba ".
Pana in acest weekend a fost Viorel Grosu , iar saptamana aceasta 2-9 aug este colegul Ciprian Rosca ( de serviciu ) .
Dupa Sf. Maria urmeaza ca responsabil Alex Radulescu pana la final de "misiune" acompaniat de family Rusu probabil in sept ....

In acest weekend , unul din membrii CD a facut o donatie oficiala de 500 ron pt necesitatile asociatiei de la fata locului .... nu conteaza numele pt ca nu a facut-o pt reclama, ci pt a avea NOI, mai multi bani in caserie pt cheltuieli oficiale ale acestui proiect intitulat sugestiv Eco Camping Tuzla ClubRV !
Fişiere ataşate
l7.jpg
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Primaria Tuzla,la solicitarea noastra,a montat suporti pentru sacii de gunoi menajeri pe aproape toata lungimea plajei noastre.Avem si steag de salvamar care ne anunta daca putem sa intram sau nu in mare.Prin munca voluntara am greblat si curatat plaja de alge.Cu mandrie putem spune ca avem una din cele mai placute plaje de pe litoralul Romanesc.Mica dar cocheta.
Fişiere ataşate
FB_IMG_1438677869063.jpg
FB_IMG_1438677869063.jpg (14.4 KiB) Vizualizat de 1688 ori
Autorulota Dethleffs Just 90
David Eugen
Membru forum
11
Oras: Calan / Hunedoara
Data nasterii: 07 Feb 1956

Mesaj de David Eugen »

Salutare colegi!
Incepand din 22.08 am vrea sa fim prezenti si noi familia David, 2 persoane, pe parcusul perioadei intre 7 si 10 zile.
Asta depinzand de timpul frumos doar!
Numai de bine!
Multumesc!
David Eugen Caravelair 420 Palma- Hyundai Tucson CRDi -tel. 0760 450 223
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Frumoasa si laudabila initiativa.Succes si pe viitor,schimbarile in bine se vad.Cred sau mi se pare ,cel cu grebla este cumva Dan(Galati)? 😉
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Va asteptam , puteti veni ...

Dumitrescu Marian incepand cu 8 aug
David Eugen 7-10 zile incepand cu 22 aug
Lucian Enache 20-25 aug

In acest moment pt. perioada care urmeaza avem libere 6-7 locuri pe platoul nr 2 si se vor mai elibera inca 5 locuri dupa weekendul 7-9 aug... care urmeaza...

Pe platoul nr. 1 care este mai aproape de mare , cel de jos , nu mai avem decat 2-3 locuri si acestea le pastram NUMAI pt. membrii cotizanti ( asociati ) ai ClubRV !

Spatiu mai este , dar nu vrem sa stam ca sardinele in conserva doar de dragul de a fi multi ... locatia se vrea a fi respirabila ....
Cei care s-au anuntat din timp pot veni fara probleme ...

Va rugam nu veniti la locatie fara anuntare sau fara a verifica telefonic daca aveti loc ...

Saptamana viitoare de Sf. Maria vom organiza o pertrecere jos la plaja cu muzica si dans , pana in h 0 ...

In cursul zilei ( sambata 15.08) vom face o masa festiva impreuna la care vom invita si autoritatile locale , cativa consilieri si pe dl. primar .

La aceasa ora avem o plaja amenajata , curatata, cu zona de colectare gunoi , steag de salvamar . ( in weekenduri va fi salvamar permanent )

Rosca Ciprian si Cristina ( VS ) , impreuna cu Dan Peev ( GL ) au curatat/ ecologizat iar plaja pe toata lungimea "campimgului" in dreptul nostru a zonei ClubRV .

La locatie avem 2 toalete , 2 tomberoane mari de 1000L , 3 bazine de apa de 1000 L , om din ClubRV permanent responsabil la locatie si 5 catei " ai casei " .... ;) f vigilenti .
Avem si barca cu motor + ne mai aduce si viceprimarul ( dl Taner ) , inca una pt Sf Maria - " din partea casei" ...

Colegul din ClubRV Marian Vasile "paza de coasta " , ne-a anuntat ca din portul Mangalia se vor putea face de Sf. Maria plimbari pe Marea Neagra cu vaporul Pazei de Coasta .

Pt alte detalii sunati saptamana aceasta pe Rosca Ciprian - responsabil locatie tel 0741015477... apoi intru eu din weekendul acesta - Ciprian Lupu 0722 227 048 ... pt urmatoarele 10 zile .

Urmeaza sa aducem si excavator pt reabilitare drum acces + griblura sau pietris de granulatie mica + compactor cilindru .... 16 T . ( spatamana viitoare ) .
Dan Ciupuliga
Membru forum
12
Oras: ARAD
Data nasterii: 08 Feb 1964

Mesaj de Dan Ciupuliga »

Buna.

Daca este loc, dorim si noi o rezervare din 14 august pana prin 21.

Multumim.
Dan Ciupuliga
0724235372
OPEL ASTRA H, 1900 CM, 150CP +Hobby 400 10C
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

ok. Te asteptam Dan.

Salutari tututor.din partea noastra...detinutii de la.Periprava ;)
David Eugen
Membru forum
11
Oras: Calan / Hunedoara
Data nasterii: 07 Feb 1956

Mesaj de David Eugen »

Va salut!
As avea o intrebare! Ginerele, fica si nepotalul de 3 ani, isi incheie sejurul la mare in 22.08, ziua in care noi ne-am anuntat sosirea. Ar dorii sa mai stea cu noi la rulota inca vreo 2 zile, (intr-un cort aparte ori poate in rulota, prin cortul ei, vom vedea!) , binenteles vor platii!
Se poate?
Multumesc!
David Eugen Caravelair 420 Palma- Hyundai Tucson CRDi -tel. 0760 450 223
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

DA. Se poate . La.vremea respectiva va fi aici colegul meu Alex Radulescu ...responsabil la locatie .
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Solutia cu repararea drumului cu "detinutii" e munca in zadar, azi masina care ne-a aprovizionat cu apa a ramas de 2 ori impotmolita pana sa iasa de aici, a stricat mai rau iesirea, de cate ori vine masina de gunoi o strica si mai rau, patineaza, am vazut masini care nu au putut sa urce pana sus fara a avea rulote, azi am scos rulota cu un Audi all road, cu masina mea nu am indraznit sa incerc, am iesit greu si fara rulota, am atins podeaua cu pietrele care erau dislocate de roti, in urma acestei aventuri mi s-a dislocat frigiderul din mobilier in urma iesirii , am stat 6 zile, locatia e promitatoare dar trebuie sa spunem si ce e rau despre locatie, nu numai de bine
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Încuiat