Topicul este dedicat colegilor care nu suporta caldura ! :) ( si nu numai - poate si celor care isi doresc citeva zile de odihna si relaxare linga padure.. )
Avind in vedere zilele caniculare din ultima perioada, ne-am decis de curind, sa redeschidem locatia proprietate personala, fostul "Minicamping Rusu Cheia"
Locatia
Offcamping, este la intrarea in localitate pe partea stinga, pe drumul forestier Valea Neagra, la poalele padurii, retrasa la
175 m distanta de
DN 1A.
Fiind departe de sosea, zgomotul traficului este redus, nu se aud decit foarte slab masinile care circula pe zona. Drumul de macadam e in stare foarte buna.
Weekendul trecut 10-12 iulie 2015, la propunerea colegilor Gabi Dragomir, cit si a familiei Dinca, am luat decizia de a reamenaja locatia ce o avem la Cheia.
Cunoscuta sub numele de Minicamping Rusu Cheia, acest teren in suprafata de
1200 mp ne apartine in continuare, insa nu se mai poate numi "minicamping"
Spun asta deoarece in urma vinzarii Cabanei Rusu si a terenului aferent, nu mai exista accesul la grupul sanitar si nu mai exista nici acces la curent electric.
DAR :
Exista apa curenta care in viitor o vom extinde. Poiana la poalele padurii e delimitata de un izvor ce il vom reamenaja, ceva brazi, fagi si curtea de 1200 mp
Daca acum doua saptamini am decis sa revenim in aceasta locatie, weekendul trecut am cosit toata suprafata si cu ajutorul colegilor, s-a schimbat aspectul..
La actiune au participat 5 echipaje din Club RV + 1 echipaj la camera (Pensiunea Piatra la 100m pret camera 90 lei). Nu am anuntat intilnirea, pt ca s-a cosit.
Totusi intilnirea a fost reusita si s-a imbinat placutul cu utilul. :) Postez citeva poze ce vor fi completate de un clip in care puteti distinge toate amanuntele.
Locatia este redeschisa pentru cei fara pretentii la curent electric.. Cele 5 echipaje ne-am descurcat fara probleme, majoritatea avind instalatii solare, lampi, etc..
Gunoiul l-am strins in saci, am facut o cheta de 15 lei si l-am predat masinii, ce trece in fiecare Duminica la prinz. Apa a fost din belsug si-am folosit dusuri mobile.
Exista internet prin semnal Vodafone, pozele le-am incarcat online de pe stickul atirnat in exterior sub terasa (se vede in foto atasat) deci Facebookul functioneaza.
Ziua ne-am ascuns la umbra teraselor, cine vrea foloseste fara probleme padurea aflata in limita terenului. Noptile au fost racorose, cu 13 grade respectiv 16 grade.
Puteti a va umple timpul vizitind Muntele Rosu, sau Cabana Ciucas nou construita in virful Zaganului. In Cheia, aveti Muzeul Florilor de mina pt amatorii de shoping.
Chioscuri si aprovizionare la aprox 800m in Cheia. In Valenii de Munte, este magazinul Lidl de unde puteti a va aproviziona, pt a nu cara cine stie ce de la departare.
Pentru amatorii de drumeti cu bicicleta, exista posibilitatea de a vizita Poiana Stinii (Valea Stinii) de unde va puteti cumpara pastravi prinsi pe loc din pastravarie..
* De mentionat ca la locatie pot campa lejer un numar de 8-9 echipaje,
max 10. De fel, pt a avea un spatiu mai generos, masinile au fost tinute spre iesirea din locatie.
Aceasta nu este o regula, dar a prins bine si a fost propunerea rulotistilor. Deocamdata nu se percepe nici un tarif, poate cel mult sa tinem la factura de apa si pt gunoi.
In momentul de fata studiem impreuna cu cei ce prefera locatia, varianta construirii unui foisor si poate si tragerea curentului electric, "suportata la comun de abonati"
Daca exista interes, ne puteti contacta pentru mai multe detalii la telefonul din semnatura. Oricum, intentionam sa revenim, mai ales in weekendurile caniculare.
Deocamdata va uram turor :
Vacante placute si vreme buna ! :)
Urmeaza clipul aferent intilnirii din 17-19 iulie 2015.
.